نقل قول:
1- تو برنامه کیز وقتی با بلوتوث بهش وصل میشم نمیشه برنامه نصب کرد ولی وقتی با usb وصل میشم مشکلی نیست .
چرا اینجوریه ؟ میشه کاریش کرد ؟
اینو نمیدونم چون چک نکردم..
نقل قول:
آخه وقتی با کابل وصل میشم شروع میکنه به شارژ کردن که خوب نیست .
اینو مطمئنم که باتری های نسل جدید هیچ مشکلی با شارژ هنگامی دیشارژ نشده، ندارن.. اون مال قبلا بود
که میگفتن تا وقتی باتری کامل خالی نشده، نباید شارژش کرد..
الان بزرگ ترین ضرر به باتری هنگامی وارد میشه که در حین شارژ باهاش کار کنید..
نقل قول:
2- بازی asphalt که رو ویو نصبه رو میشه رو ویو 2 هم نصب کرد ؟ من تو سامسونگ اپز هر چی گشتم نیود .
معلومه که نصب میشه :31:
پیداش نکردی، چون کشور ایران رو انتخاب کردی.. (رو سرور ایران فقط برنامه های مجانی رو میاره)
بهترین سرور مال ایتالیاست (که البته باید با زبون زیبای ایتالیایی دست و پنجه نرم کنید:8: ) بعد هم مال انگلستان
نقل قول:
من مشخصات نمونه فيلم رو كه تو كامپيوتر چك مي كنم زده 29 فريم كه؟اين رند شده به پايينه يا واقعا 29 فريمه و نه 30 فريم يا قضيه چيز ديگست؟
البته منظورم دوربین عکاسیش بود که ویواز رو خوار کرد :27:
درمورد فیلم برداری هم ویواز درمقابلش حرفی برای گفتن نداره (بجز فکوس)
درمورد فریم ریت تو صفحه قبل هم گفتم.. حدود 29.7 فیلم میگیره.. هرچند 29 و 30 اصولا با چشم قابل
تشخیص نیست :10:
نقل قول:
اين نرم افزار رو با نقشه هاي تهران كه سازگار با اين گوشي باشه از كجا مي تونم دانلود كنم؟
این نرم افزار حتی نقشه های دهات ها رو هم داره :31: ضمن این که اسم خیابونا و... فارسی نوشته توش..
تو موبایلستان هست لینک مخصوص ویو :10:
نقل قول:
اسم ديكشنري رو لطف مي كني؟
اینم تو موبایلستان دیدم.. :10:
نقل قول:
اونم اينكه تو اين مدت من دوبار با پيام كمبود حافظه روبرو شدم
این درواقع یه حسنه :31: سامسونگ از عمد این محدودیت رو گذاشته..
مثلا تو c7 میتونی اینقد برنامه همزمان باز کنی تا این که گوشی هنگ کنه :20: اما این گوشی اینجور نیست:10:
نقل قول:
اما مورد دوم كه اصلا انتظارشو نداشتم وقتي بود كه مي خواستم فايلاي آفيس و pdf چند صد صفحه اي رو باهاش باز كنم.مثلا نتونست يه فايل pdf با حجم 11 مگ و حدودا 300 صفحه رو باز كنه در حالي كه همين فايل رو قبلا روي يك ويندوز فون قديمي با سي پي يو 600 و رم 128 راحت باز كرده بودم!!!!چرااااااااااااااااا ااااااااااااا؟
این که ناراحتی نداره خالو :31:
سیستم عامل به درد همین روزا میخوره دیگه :46:
با نرم افزار smart ofice میشه مثل هلو و با اینترفیسی زیبا و روان، فایلهای متنی رو مشاهده و ویرایش کرد :5:
(اینم تو موبایلستان هست.. صفحه ی اول برنامه های بادا)
======================
توجه توجه
دوربین گوشی ترکونده :18:
با سلطان 8 مگاپیکسلی ها ، رنوار (قابل توجه حسن :31: ) مقایسش کردم و با کمال شگفتی، دیدم کاملا
ویو سرتر بود!! :18: :18:
الان حتما دارید میگید دارم با تعصب حرف میزنم.. حق هم دارین.. به همین دلیل تا چند روز دیگه حتما مقایسه
عکسشون رو میذارم :18:
همون اول که گرفتمش، فهمیدم رنگ بندیش بهتر و طبیعی تره ولی فکرشو نمیکردم که جزئیات رو بهتر نشون
بده :18: کف بر شدم :18:
ضمن این که رنوار یکی از بهترین (اگه نگیم بهترین) دوربین های 8مگاپیکسل رو داره!!
از n86 و innov و همه سرتره!! و یکی از امتیازات ویژه ش هم شارپنس و وضوح بالا و جزئیات عالیه!!
من تعجب میکنم چطور ممکنه ویو جزئیات رو حتی از رنوار هم بهتر نشون بده!!
مقایسه عکس رو حتما میذارم :10: