من اگه داور بودن به این بازی 5 از 10 میدادم
نقل قول:
البته شاید هنوز زود باشه برای نظر دادن
درست فکر می کردم برای نظر دادن زود بود منهای بخش آنلاین بازی( که اصلا من نمیدونم چی داره و به درد ماهم نمیخوره بخش آنلاین چون بازی اورجینال نمیگرم ) باید بگم که این ننسخه منیجر هم یکی از ضعیف ترین های منیجر هست و تیم منیجر امسال خیلی کم کاری کرده و به شخصه از کار امسالشون نا امید شدم دلایل زیادی برای این دارم :41:.
اوضاع برای اونایی که 3دی بازی نمیکنن یکم بهتره ولی برای کسایی که به 3دی اهمیت میدن بازی به اندازه کافی ضعیفه . هوش مصنوعی مربی تیم مقابل فوق العاده ضعیفه و اگه یکم درست و حسابی ترکیب بچینی دیگه هیچ کاری نمی تونه بکنه من با نیوکاسل شروع کردم بعد از 10 بازی صدرنشین با 30 امتیاز
منچستر یونایتد رو 5 - 0 بردم منچستر سیتی رو 4-1 استون ویلا رو 3-0 استوک سیتی رو 6-1 و ...
-یادمه تو منیجر 2008 مربی کامپیوتر تیمش عقب می افتاد با یه تغیر تاکتیک و چند تاتعویض همه چی رو به نفع خودش می کرد و مجبورت میکرد تو هم تغییر تاکتیک بدی ولی تو این منیجر از اول تا آخر بازی هیچ احتیاجی به تغییر تاکتیک نیست :8:
-داشتم با منچستر سیتی بازی می کردم دقیقه 55 بازی تعویض منچستر سیتی انجام شد عمرا" اگه حدس بزنید کی جای آدبایور به بازی اومد.......................... هارت (دروازبان سیتی ):18:
- داوری ضعیف
- تکلای بی مورد و بد بازیکنا
-مهاجم من دروازه خالی توپ از وسط دروازه روی خط گل زد به تیرک عمودی دربازه :18:
-سیمولیشنای عجیب غریب برای نتایج مسابقات بعد از 10 هفته من تیم اول جدولم و دوم هم وست بروم ویچ :2:اونم آرسنال و لیورپول برده
-سیستم مسخره نمره دادن و انتخاب بازیکن برتر بازی هفته و ماه و ... مثلا" یه بازیکن تو بازی 3 تاگل میزنه اونوقت اون بازیکنی که هیچ کاری نکرده امتیازش بالاتره و بعد تو تیم هفتم نمیاد یکی میاد که 20 دقیقه بازی کرده و اونم هیچ کاری نکرده
-بودجه پایینی که فصل اول به تیم داده میشه و فقطم مال تیم خودت نیست حتی اگه بخوای بازیکنت بفروشی پول در بیاری هم نمیشه چون تیمای دیگه هم پول ندارن که بازیکنتو بخرن:41:
-اسم واقعی برای مربیا و فیس اختصاصی بازیکنا و تلفظ اسم بازیکنا توسط گزارشگر همونن تعداد محدودیه که پارسال بود شاید انگشت شمار اضافه شده باشه من که ندیدم چیزی اضافه شده باشه
- جزیات بازی هم زیاد تغییری نداشته مثل ریال لایف و کلوب کانستراکشن و...
- مشکلات زیاد برای استخدام استاف
و ...
اینا فقط چیزایی که الان که دارم می نویسم یادم میاد