خوب علی دوباره celan برداشت.
jhonny هم rayan برداره تیم کامل میشه.
ولی داستان جالبی بود هی من پی ام میدادم تو بازی میگفت علی آفلاینه هی اون پیغام میداد من آفلاین بودم اصلا همدیگرو نمیدیدیم نگو اصلا سرورامون با هم فرق میکرده...
Printable View
خوب علی دوباره celan برداشت.
jhonny هم rayan برداره تیم کامل میشه.
ولی داستان جالبی بود هی من پی ام میدادم تو بازی میگفت علی آفلاینه هی اون پیغام میداد من آفلاین بودم اصلا همدیگرو نمیدیدیم نگو اصلا سرورامون با هم فرق میکرده...
jhonny کدوم خریه بابا.سروش هستم.:31:
اخر کدوم رو بردارم Rayan یا Arden؟علی تو چی می گی؟
من چون عشق اسپل و کست و هیل و کار گروهی هستم همیشه اینجور کلاسا ور میدارم .
سروش جان Arden همون هانتر یا آرچر تو بازی های دیگست . کاراکتر خوبیه ولی نه بدرد pvp میخوره نه pve
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
هادی کجا رفتی ! 5 سیلور پول میخواستم پیدات نکردم توی world چت رفتم گدایی کردم کلی پول برام فرستادن :دی
خوب پس من هر وقت دانلود تموم شد میام.فقط یه بار مشخصات کامل سرور و realm و جایی که باید انتخاب کنم رو بگین.
من برقمون رفت گرفتم خوابيدم.چطوري world chat ميكني؟ميگه يا آيتمي ميخواد براي چت.نقل قول:
کامل این مشخصات سرور رو بگین.
Wild Lands هستین یا Skysong?
اختلاف ساعتشون زیاده ها:
کد:http://jd.perfectworld.com/status
هیچی روی world کلیک کردم صحبت کردم !! :31: (نکنه جای دیگه صحبت کرده بودم خودم متوجه نشدم :27:)نقل قول:
Wild Lands هستیم اختلاف ساعتش خوبه حدافل وقتی ما بیداریم اونها هم بیدارن :31:
فردا همین موقعه دانلودش تموم میشه.البته با یه چند ساعت اینور اونور.:31:
لعنت به اینترنت ایران !! ننه محمود و ****** آخه چه زندگی ما داریم ریدن به مملکت . اَه
فقط 30 ثانیه مونده بود کوئست دیلی تموم شه اینترنت فطع شد . double exp هم پرید .
حالا باید دوباره یک ساعت صبر کنم تجربه هم نصف بگیرم .
عزيزم اون double exp فقط براي كشتن موب هاست.تجربه كوئست رو دو برابر نميكنه كه ...:20:نقل قول: