نقل قول:
حید منظورت اینه که این سایت metacritic چرته..؟؟؟
اگه همینه منظورت که همیشه معیار اولویت امتیازات بازی هارو از همین سایت مگه نمیگفتی..؟؟
+
وحید مسیر سبز دیدی رفتی تو حسش ها نگو نه..:31:
این سربازی بد چیزیه نزدیک که میشه ادم این طوری میشه...:27::10:
حامد جدا خیلی باحالی :دی :10:
سربازی رو خوب اومدی :دی
ولی من هیچ وقت نمیگم امتیازی که توی metacritic ثبت میشه و در اصل میانگین بازی هاست چرته! اتفاقا اونو خیلی قبول دارم
دقت کنی گفتم یوزر های metacritic که یه قسمت جدایی از اون سایته که کاربران اون امتیاز میدن و میانگینش نوشته میشه و به نظرم چرته...
نقل قول:
عزيزم اين يه اقدام نمادينه براي نشون دادن اعتراض
در مورد چندين بازي ديگه هم قبلا اين اتفاق افتاده و مورد توجه هم قرار گرفته...
نقل قول:
البته که معمولا یوزر های متاکریتیک نمرات نا مناسب و بعضا احساسی می دن. در اینجا بیشتر نوع انتقادات و واکنشی که کاربران داشتن مد نظره از جمله پورت بودن و یا کوتاه بودن بازی و ... که البته در مورد پورت بودن به نظر می رسه باید تا حدودی بهشون حق داد ولی اعتراض به کوتاه بودن بازی خصوصا در اون حد وارد نیست و دلایل خارجی دیگری از جمله هزینه های حاشیه ای و جذب سرمایه و بازار فروش بیشتر و ... برای بعضی از کاربران PC سخت اومده که در چنین نظراتی خودش را نشون میده.
البته برای افرادی مثل من و شما که نسخه کپی و همه DLC و ... را با خیال راحت استفاده می کنیم از سرمون هم زیاده و دیگه نیازی به وارد شدن به چنین حوزه هایی نداریم...
این چیزایی که شما میگین رو فرض می گیریم درسته
خب اولا چرا اون یوزرا به نسخه کنسول همین بازی هم امتیاز پایینتری دادن؟
دوما به نظرتون اصلا این امتیازا با عقل جور درمیاد؟! مثلا این نمونش:
The Elder Scrolls IV: Oblivion 7.5
World of Warcraft 7.0
من به خاطر اینا میگم که واقعا اون قسمت چرته و اصلا بحث کردن در موردش کاملا اشتباهه!
نقل قول:
واقعا باید به مغزه کسی که بازی رو ساخته 100000 آفرین گفت... ( الان تو شوکه تموم شدنه بازیم... )
خوبه
اولش یه جوری توی تاپیک پست دادی گفتم حتما از اون روحیات کلاسیکت دور شدی :دی