حمایت از محصولات داخلی !! آری !! خــــــــــیـر
سلام به همگی
این بیان دوستمون منجر به این شد که یه صحبتی رو برای خریداران محصول داشته باشم ،
چند هفته پیش مدیر عامل شرکت اسنوا در یکی از برنامه های تلویزیونی ( پایش ) حاضر شدند و پس از کش و قوس های فراوان خواستار این بودند که 5 سال به این آقایون تولید کننده فرصت بدهند و جلوی واردات رو بگیرند تا اینا محصولات خانگی مورد نیاز رو خودشون تولید و عرضه کنند....
فکر کنید در عصر حاضر که رقابت مهمترین عامل پیشرفته ، اینکار چه ضرباتی رو به چه اقشاری در جامعه میزنه
به دلیل گسترده بودن بحث ، من سعی میکنم بصورت تگ وار صحبت کنم
اگه یک گذری در بازار لوازم خانگی داشته باشید متوجه میشید یک ماشین لباسشویی ایرانی فرضا اسنوا یا پاکشوما که مطرح اندتو این زمینه قیمت بالاتری از برند کره ای دارند
حالا بماند که این تولیدمونم قالبشو دادیم یکی دیگه ساخته 99 درصد قطعاتشم وارداتیه ما زحمت مونتاژو میکشیم ( مونتاژ کار کی شده تولیدی )
فکر کنید آیا درسته ما از این دست تولید کننده ها حمایت کنیم ! از کره ماشین لباسشویی اومده ، رسیده به نمایندگی ( طول و هزینه پروسه رو در نظر بگیرید) بازهم ارزانتر..!×
شرکت محترم صنام ال ای دی مثلا تولید کره حداقل حدود 7 سانت قاب داره ، اینقدر ظاهر نامطلوبی داره که نمیشه نگاهش کرد ، تصویر پیشکش ، امکانات هوشمند صفر قیمت 40 اینج 2 میلیون!×
یخچال ایرانی خریده توی یکسال 4 بار گاز خالی کرده ، بماند که نه ظاهر داره ، نه گریدش معلومه راسته !×
و ..............
خدمات پس از فروش که اصلا براشون معنا نداه
هیچ ایرادی بعد خرید گریبانگیر تولید کننده نیست
درسته که خدماتپس از فروش محصولات وارداتی تو ایران زیاد مطلوب نیست اما به نامطلوبیه تولید کنندگان داخلی نیست......
فکر کنید فضا رقابتیه اینا این تولیدات رو دارند ، وای به روزی که تولیدات مثل صنعت خودروسازیمون انحصاری بشه!×
زیاد صحبت نمیکنم ولی من میگم تا محصول با کیفیت تر هست ، اونو تهیه کنید ، نگران قطعه نباشید چون به نظرم تولیدکننده گان اقلیم های دیگه احترام به مصرف کننده رو بهتر از تولید کننده های داخلیه خودمون میدونند
....
البته از تولید کننده با انصاف داخلی هم به شرط تولید و قیمت مناسب همراه با خدمات پس از فروش مناسب استقبال کنید
مثلا من از تولیدات گاز سینجر اسبقا بسیار راضی بودم ، حالشو خبر ندارم