کار خوبی میکنی!
Printable View
کار خوبی میکنی!
ولی باید عرض کنم که با هدفون آی فون و آی پاد که روی اون میکروفون داره و میکروفون های پرتابل با کیفیت فوق العاده صدا روضبط می کنه. خودم امتحان کردم.وقتی میک وصل میشه یه آیکون ضبط صوت به لیست برنامه ها اضافه میشهنقل قول:
سلام این قیمت 16GB درسته؟
شارژر IPHONE 3G بهش میخوره؟ یعنی از نظر ولتاژ اینا مشکلی نداره؟ خرابش نمی کنه؟کد:http://www.suntech.ir/product.php?id_product=29
قیمت که هنوز بالا هست !!! ...نقل قول:
بله میخوره بهش نه خراب نمیکنه !
سلام..من يه سوالی داشتم من میخوام يه ای پاد نانو بگيرم..ولی موندم نسل 6 بگيرم يا 5... میدونم
نسل 6 ويديو پخش نمیکنه..ولی میخواستم بپرسم که میشه توی اپديتاش این گزينه بهش اضافه بشه
يا نه??
يه سوال ديگه نانو نسل 5 هنوز اپديت میشه???
خیر امکانش نیست که بهش اضافه بشه حداقل تا امروز ! ...نقل قول:
منظورتون از اپدیت نسل 5 چیه ؟ از نظر نرم افزاری ؟
در ضمن فکر نکنم دیگه نانو 5 تولید بشه ... ولی من هم نسل 5 دارم هم 6 و به نظرم نسل 5 بسیار بهتر و به صرفه
تر هست ...
حدود 6 ماه دیگر هم ایپاد های جدید معرفی میشوند !...
اره از طريق نرم افزاری...چون ديگه توليد نمیشه فکر نمیکنم واسش اپديتی بياد درسته??
يه سوال ديگه اگه نانو نسل 5 توليد نمیشه چجوری بايد نو و اک بندشو گير اورد??
يعنی 6 ماه ديگه واسه نانو نسل 5 هم ایپديت میاد??
اگه نسل 5 بگيرم بد ببينم نسل 6 ایپديتی زده که چند تا منو اضافه کرده حسابی میسوزم//شما
الان از کدوم راضی تر هستی?
نه عزیز 6 ماه دیگه اگه ایپاد بیاد میره برا نسل 7 دیگه نسل 5 اپدیت نمیشه ..نقل قول:
در ضمن اپدیت نرم افزاری چیز خیلی مهمی تو نانو ها نیست و دیگه فکر نکنم اپ نرم افزاری بشه چون نیازی نیست
که اصلا بشه ! ...
بازم گفتم از نظر امکانات و گزینه ها نسل 5 چیزی از نسل 6 کم نداره خیلی موارد مثل بازی ها و پخش فیلم و شماره تلفن هم اضافه داره که تو نسل 6 نیست ! ...
بله بگردید اکش گیر میاد !
دوستان توی این مدل یا ipod4 میشه مشخصات آهنگ رو ویرایش کرد؟
میشه به آهنگا عکس اساین کرد؟
:11:
منظورتون از ipod4 آیپاد تاچ 4 هست؟نقل قول:
دوستان توی این مدل یا ipod4
در نانو6 که من دارم با خود دستگاه که نه اما با برنامه itunes میشه.نقل قول:
میشه مشخصات آهنگ رو ویرایش کرد؟
میشه به آهنگا عکس اساین کرد؟