عالیه . من اطفاقا" چند وقت پیش فکر مکردم خیلی عالی میشد اگه این بازی برای اندروید هم میومد . الان این خبرو دیدم خوشهال شد م
موفق باشین
Printable View
عالیه . من اطفاقا" چند وقت پیش فکر مکردم خیلی عالی میشد اگه این بازی برای اندروید هم میومد . الان این خبرو دیدم خوشهال شد م
موفق باشین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی سرزمین رویا وی تو که توسط تیم کارخانه رویایی در حال ساخت میباشد و نسخه هایی از این بازی برای پلتفرمهای غیر ویندوزی (Mac،iPhone،Android) توسط تیم IceHeartGames ساخته خواهد شد جهت تست بازی و به دست آوردن پاره ای اطلاعات, به کمک دوستانی که علاقه مند هستند و شرایط لازم را دارند نیاز دارد توجه کنید که این بازی بر روی سیستم عامل Mac قابل اجرا هست , پس بدیهی هست که کسانی میتوانند در این تست شرکت کنند که به کامپیوتر یا لپ تاپ با سیستم عامل Mac دسترسی داشته باشند. افرادی که شرایط بالا رو دارا میباشند و علاقه مند هستند که این بازی رو تست نمایند, لطفا فرم درخواستی زیرا پر نمایند
نکته:
- این همکاری به صورت داوطلبانه هست و دستمزدی برای این کار پرداخت نخواهد شد.
- فقط در صورتی فرم درخواست را پر کنید که به سیستم عامل مک دسترسی دارید.
- لطفا اطلاعات فرم رو کامل و بادقت تکمیل نمایید.
- هنگام ارسال فرم حتما از کامپیوتر Mac خود استفاده نمایید, در غیر این صورت درخواست شما نادیده گرفته خواهد شد.
با تشکر
خیلی زیبا طراحی شده و شبیه لیمبو شده.
سلام دوستان خبرهایی در مورد بازی دارم که تا چند روز آینده اطلاع رسانی میکنم اما امروز میخوام سوال یا نظرسنجی رو درمورد طراحی یکی از مراحل بازی مطرح کنم که اون هم درمورد شباهت مرحله ای از بازی میشه که به بازی معروف لیمبو نزدیک شده و حالا نظر شما در مورد این شباهت چیه..؟ آیا دوست دارید که مرحله ای از بازی شباهتی به این بازی داشته باشه یا خیر… فقط در صورت امکان نظرات خودتون رو با دلیل و منطق بیان کنید …ممنون ( یاد آور میشم یکی از مراحل بازی شبیه به بازی لیمبو شده )
ایده ی خوبیه ، فقط شباهتش نباید طوری باشه که ایده کاملا کپی برداری شده باشه .
به نظرم هر چی از این جنس ایده ها بیشتر داشته باشید بازی موفق تر خواهد شد :46:
به نظرم من چندان جالب نیست...
به نظر من که خیلی هم جالبه ولی زیاد شبیه شبیهشم نباشه.
[align=center]تصاویر جدید از بازی...[/align]
خيلي قشنگ شده تركوندين
فقط يه سوال با بي پولي چي كار ميكنين ؟
بسشه ديگه كلي بازي گنده شد پخشش كن شكم برو بچه هارو سير كن
بعد ورژن بعديرو اونجوري كه تو ذهنته عظيم كار كن
راستي خيلي كار درستين به تيمت خسته نباشيد منو برسون ( و خودت )