بله ممکنه :20:نقل قول:
Printable View
بله ممکنه :20:نقل قول:
نقل قول : ms368آره عزیز ،
شما هم اینجوری هستید ؟
خود من بارها این مشکل برام به وجود اومده
سخته که آدم خوابش بیاد اما خوابش نبره :13:
اشتباهی که کردین این بوده که همون ساعت 10 شب با اون همه خستگی ای که داشتی نخوابیدی و مخصوصا اینکه رفتی پشت سیستم ، از نظر علمی سالهاست که ثابت شده نگاه کردن به مانیتور تا چند ساعت بروز بیخوابی رو به دنبال داره... و از طرفی یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه از ساعت خواب که بگذره ، دیگه خواب به چشمات نمیاد !
الان هم اگه خیلی خوابتون میاد و اما نمیتونی بخوابی زیاد سخت نگیر (منظورم اینه که نرین دراز نکشین)
تا چند شبانه روز سعی کن بیشتر بخوابی تا کمبود خوابت جبران بشه...
موفق باشید و انرژیک :40:
یه سوالم من دارم.
من وقتی میخوام بخوابم هرچی سر و صدا باشه مشکلی واسم نیست, اما موقع بیدار شدن , هیچی بیدارم نمیکنه .
مثال میزنم یه بار یادمه داشتم خواب میدیدم دارم دعوا میکنم با یکی :دی بیدار که شدم دیدم بدنم درد میکنه , دیدم داییم گرفته زدتم که بیدار شم! , بازم از خواب پا نشدم, یا یه بار دیدم بارون میاد , بیدار که شدم فهمیدم مامانم آب ریخته بوده روم , میدونی , انگار خیلی خسته هستم , بعد هرچیزی که تو بیداری اتفاق میوفته احساس میکنم تو خواب هست , بیدار نمیشم..!
چه کنم موقع بیدار شدن راحت تر بیدار شم؟
من چند وقته مبتلا به خواب کم و نامنظم هستم چند تا دکتر هم رفتم اما فقط یه سری آرامبخش ضعیف دادن که تاثیر نداشت
به نظرتون کمبود مواد غذایی خاص یا بیماری عضوی میتونه باعث نامنظم شدن خواب بشه؟
شما اگه میخواین خوابتون منظم بشه مواد کافیین دار مثل قهوه-چای-نوشابه رو از غذاتون حذف کنین شبا بعد از شام 30 دقیقه پیاده روی منظم داشته باشین و نیم ساعت قبل از خواب یه لیوان دوغ بدون گاز مصرف کنین
با سلام
ببخشید من چجوری بگم:دی میخوام زمان خوابم رو کم کنم بدون این که به سلامت صدمه بخوره
مثلا میدونم 8ساعت نیازه ولی میخوام کمترش کنم به صورتی که احساس خستگی و سردرد زیادی نکنم! منتظر راه حل های عزیزان هستم
سلام دوست عزیز
بدن به 6-8 ساعت خواب احتیاج داره در روز و اگه کمتر از 6 ساعت شما بخوابید هر کاریم بکنید به سلامتتیتون صدمه میزنه
یا حق
آخه 8ساعت هم نمیخوابم:دی
12ساعتی رو خوابم
مثلا میخوام بدن جوری شاداب باشه که!نیازی به خواب بعد از ظهر یا خواب زیاد در شب نباشه!
من بهت پیشنهاد میکنم اینکارو بکنی...
مثلا ساعت 12 میخوابی ساعت 8 بیدار شو برو یه جایی باشگاهی ورزش کن حالا هرچی ...
اگه یه ورزشی عین فوتبال باشه که بهتر..
اینطوری خیلی شاداب میشی خوابتم تنظیم میشه شب ساعت 12 هم خوابت میبره و دیگه تو طول روز احساس کسالت نمیکنی...
اینو من امتحان کردم شما هم یه هفته امتحان کن ....:46:
سلام ، من هم همچین مشکلی دارم ، یکم خوابم زیاده ، یعنی کاملاً خوابم بهم خورده ، صبح ساعت 6 میرم سر کار تا 4 بعد از ظهر ، میام خونه میخابم تا 7 - 8 بعد اونطرف هم تا 2 بیدارم ، کلاً خوابم بهم خورده ، اگرم ظهر نخوابم گیجم ، عصبانی ام ، نمیدونم ، راهنماییم کنید .
ممنون .