نقل قول:
تو فوتبال ما فقط 18 تا فورمیشن مختلف داریم حالا باز انواع گوناگون اینا 18 تا هم هست. دیگه بقیش روو لازم نیست بگم که چقدر میشه تاکتیک در آورد تو فوتبال... تو جام جهانیا میشه این موضوع رو فهمید.. مثلا با این همه پیشرفت تاکتیکی بازم آلمان یه چیزای جدیدی رو ارائه کرد اونجا..
+
فقط 18 تا!؟:دی برای کسب 100 امتیاز تو یه بازی بسکتبال یک تیم حرفه ای مثل امریکا بیش از 30 نوع تاکتیک متنوع حمله اجرا می کنه دفاع بماند :دی کافیه تو مود تمرین بری ببینی برای رسیدن به حلقه بیش از 40 روش مختلف وجود داره
البته بحثش به اینجا ربطی نداره ولی گفتی آلمان جام جهانی یاد تیکی تاکای اسپانیا افتادم :دی
پس قبول داری مخاطب ورزشهایی مثل والیبال و بسکتبال و بعد از اون تنیس و .. خاص هستند و فوتبال خیلی گسترده تر هست؟منظورم اینه که بسکتبال بازی کردن خیلی سخت تر هست تا فوتبال!همین باعث میشه فروش کم بشه و مثلا عرضه یک بازی خوب والیبال اقتصادی نیست
من اصلا کاری به نمره سایتها ندارم تا الان هم تو دفاعیات :دی از اینها استفاده نکردم و اصلا هم مهم نیست بهترین بازی ورزشی بشه یا نشه به نظر من کسی که اهل ورزش و بازی های ورزشی باشه از بازی لذت میبره شاید باید قبلش یه سری چیزا رو یاد بگیره و تمرین کنه ولی کسی که آشنا به رشته بسکتبال هست می فهمه این بازی چه شاهکاری هست...
گیم اسپات هم شد سایت؟:دی فیلتر هم که شده بوده مشکل داشته حتما :دی می دونم IGN امتیاز خوبی داده به بازی فقط همین :دی
نقل قول:
مسعود بازی یه بخشی بنام پلی بوک داره که به دو قسمت دفاع و حمله تقسیم میشه.در قسمت حمله میتونی برای هر کدوم از بازیکنات وظایفی رو تعیین کنی که در بازی اونو انجام بدن.این قسمت کمی تخصصیه من زیاد به اون وارد نیستم .
در دفاع هم 8 نوع استراتزی داشتیم که فکر کنم تو تیمهای مختلف متفاوت باشه
بیشتر از اینهاست مثلا شما تاکتیک تیم رو طوری تنظیم می کنی که بازکن سه زن بره تو پوینت پیک بده بیاد بیرون پاس بگیره و شوت سه امتیازی بزنه که تو بازی فقط قسمت آخر که شوت زدن هست رو انجام میدی البته باید توپ رو بهش پاس بدی قبلش:دی همه این جزئیات جدا از روش کلی حمله (ست فول و ...)یا دفاع (زون و پرس ....) و وظایف اختصاصی بازیکنها (یارگیری کل زمین دبل تیم فشار رو شوت و ...) هست
نقل قول:
خوب بچه ها برید بازی کنید و حالش رو ببرید شاید خدا ما رو هم هدایت کرد و اومدیم سمت این بازی : دی
دقیقا سلیقه ها مختلف هست اگه من از یه بازی خوشم بیاد دلیل نمیشه شما هم خوشت بیاد یا برعکس شاید اون کسی که نقد و بررسی سایتها رو هم انجام میده کمی نظر شخصیشو اعمال کنه ولی کلا هواداران فیفا عادت دارن خودشونو با همه بازی ها درگیر کنن الان pes رو ول کردین اومدین اینجا؟:دی
در ضمن خواستی هدایت بشی بیا پیش خودم نمایندگی رسمی خدا هستم :دی
یه مسعود گیمر که بیشتر نداریم ... :11:
نقل قول:
تو قسمت my player چجوری اوورال بازیکن میره بالا؟ من با فینیکس قهرمان شدم، امتیازآورترین بازیکنشون هم بودم ولی هنوز اوورالم 42 هست
skill points رفتی؟بعد از هر بازی با توجه به اینکه تاکتیک کلی تیم و وظایف اختصاصیت رو درست انجام داده باشی یا نه امتیازاتی میگیری که اونجا مهارتهات رو افزایش میدی و می تونی جداگانه تمرین هم بکنی
احیانا شما فقط توانایی های حمله (شوت دانک لی اپ و...)رو بالا نبردی ؟!صفحات بعدیش باید دفاع ذهنی (بازی خوانی تمرکز و ...)و جسمی (قدرت بدنی استقامت سرعت و ...)هم باشه ...(البته یادت باشه با توجه به پستت قابلیت های الویت دار رو زیاد کنی نه هر چی رو مثلا پوینت گارد نیاز نیست اول دانک و رباندش زیاد بشه مثلا دریبل پاس و سرعتش باید بالا بره هرچند خود مدیر برنامه ها اگه اشتباهی چیزی رو زیاد بکنی بهت تذکر میده :دی)
دیگه این بحث رو ببندیمش ما هم بریم پی کارمون گیم رو بده به گیمر :دی