تنها سریالی که 10 درصد قابل تحمله همینه... بقیه که حال بهم زن و 100 درصد مزخرفن...
حسودیت میشه جوون مونده... :دینقل قول:
Printable View
تنها سریالی که 10 درصد قابل تحمله همینه... بقیه که حال بهم زن و 100 درصد مزخرفن...
حسودیت میشه جوون مونده... :دینقل قول:
آخه كجاي عسگر پور كارگردان خوبيه ، اين همون بابايي بود كه سريال گل هاي گرمسيري رو با اون وقاحت درستش كرده بود سوتي ميداد در حد تيم ملي ، الانم كه داستان هيچ جذابيت و كششي نداره بايد ديد قسمت هاي بعدي چه ميكنه
این نکته ای که گفتین یکی از 30 اصل منشور حقوق بشر هست که تو ایران رعایت نمیشه و دلایلش هم مشخصه و در آینده درست میشه !نقل قول:
هر کسی آزاده هرجور دوست داره تصمیم بگیره و زندگی کنه اگر ضرر و زیانی داشته باشه هم با خودشه به شرطی که به عقیده و تصمیم دیگران احترام بذاره و بهش توهین نکنه!!حالا چه با چادر بیاد چه بدون چادر فرقی نمیکنه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(متاسفانه این چیزیه که تو جامعه ما وجود نداره .مذهبی ها به غیر مذهبی میپرند وغیر مذهبی ها هم به مذهبی ها)
کشتی گیر ها یا بکسر ها یا رزمی کار های دیگه که گوششون اینطوری میشه با یه عمل ساده سرپایی می تونن مواد داخل گوششون رو خالی کنن و به حالت اول برگردونن (نمی خوام بگم طرف کشتی گیر بوده)نقل قول:
باباهه ميگه من كشتي گير بودم همون موقع هم دوربين از نيم رخ نشونش ميده چه كشتي گيريه كه گوشش برآمده نشده ؟
فکر می کنم منظورتون مازوخیسم (Masochism ) هست نه سادیسم (sadism)نقل قول:
منفور ترين شخصيت فيلم : آتنه فقيه نصيري !
نميدونم چرا قيافش شبيه اين ساديسميا شده تو اين فيلم
حداقلش اینه که بازی متفاوتی داره می کنه و بازیش انعطاف داره نه مثل 99% بازیگرای زن دیگه ایرانی که یکی دو فرم بیشتر نمی تونن بازی کنن. به نظر من که از معدود بازیگرای این فیلم هست که واقعا داره بازی می کنه . حالا نقشش و فیلمنامش مشکل داره بحثش جداست.
اتنه فقیه نصیری متولد 1347 واقعا 42 سال داره ، یذره شاید لازم بود پیرترش میکردن ولی خیلی هم غیرمنطقی نیست که بچه 20-25 سال داشته باشه.نقل قول:
دقت كنيد اصلا به اتنه فقيه نصيري نمياد بچه اين سني داشته باشه بهش مياد همون نقش مامان يه دختر كوچول مثل ( پريسا مامان جون ) باشه نه ؟
موافقم . تنها سریال یذره قابل تحمل امسال اینه. بقیه وحشتناک رو اعصابن و بیخیالشون شدم.نقل قول:
نها سریالی که 10 درصد قابل تحمله همینه... بقیه که حال بهم زن و 100 درصد مزخرفن...
گذشت اون زمانی که بازیگرایه فوق العاده ای داشتیمنقل قول:
الآن به خاطر قیافشون میشن بازیگر
آخرین باری که یه بازیگر در حد اکبر عبدی و پرویز پرستویی معرفی شده یادته کی بوده؟
مثلا همین جناب گلزار که شده بود عشق همه می تونه نقش پرویز پرستویی در فیلم مارمولک رو بازی کنه؟
مشخصا پرویز پرستویی هم نمیتونه نقش گلزار توی دوخواهر رو بازی کنه =))
به نظرتون اين دختره(اكرم) كه باردار هست بچش از امير حافظه؟!!
آخه ديشب مادرش اول گفت بچشون اما بعد گفت منظورم اين بچس!!!
الان کسی تو ایران هست که از این اصطلاحاتی که شخصیاتهای این فیلم استفده میکنن استفاده کنه؟
كسي نظري نداره؟نقل قول:
دیگه این سریالامون خیلی دارن تازگی ها از خط قرمزها عبور می کنن
معلوم نیست آقای ضرغامی چیکار داره می کنه
اون از فاصله ها که اخرش اینهمه بدآموزی داشت اینم از این که علنا داره رابطه نامشروع و فرزند نامشروع حاصل از اون رو نشون میده و حتی مادربزرگ خانواده که یه زن مومن و با تجربه و دنیا دیدست با خونسردی میگه مگه چه اشکالی داره اونا زن و شوهرن!
داره به طور غیر مستقیم فرهنگ غربی در تلویزیون و سریال ها توسط نویسنده ها و کارگردان ها ترویج میشه .
اولین چیزی که به ذهنِ من خطور کرد این بود که این دختره با یکی دیگه رابطه داشته و باردار شده . البته هنوزم معلوم نیست شاید بچه از نامزدش نباشه که اگر اینطور باشه برای یه فردِ مذهبی یه ننگ به حساب میاد . البته بعید میدونم این نظریه احتمالِ وقوعش خیلی زیاد باشه.نقل قول:
به نظرتون اين دختره(اكرم) كه باردار هست بچش از امير حافظه؟!!