ميلان نه ببخشيد گيلان هم اضافه شد
شب قدري بدجوري دارن زحمت ميكشن!!!!!!!11
Printable View
ميلان نه ببخشيد گيلان هم اضافه شد
شب قدري بدجوري دارن زحمت ميكشن!!!!!!!11
نقل قول:
راستش روزي كه من رفتم رتبه ها رو زده بود ولي شانس فرداش برداشتنش،شايد دوباره بزارن،اورانوس جان توي لينكي كه شما دادي نيست!
آها پيداش كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي قسمت اطلاعيه ها بوده مثل اينكه!
بچه ها اين شب عزيز براي همديگه دعا كنيم
منم این چیزی که شما میگی رو ندیدم.نقل قول:
یعنی چیزی بنام کارنامه نشون نمیده
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
بعد اون گندی که سرورشون سر اعلام نتایج اولیه زد واسه اینکه سرور پرقدرتشون کرش نکنه دارن نتایج رو به مرور اعلام می کنن.:2:
آقا کسی از نتایجش خبری نداره جدیدا؟
سلام.نقل قول:
3 بار مصاحبه شدید؟
یعنی چه فرقی داشته با من که 2 بار مصاحبه رفتم؟
بار اول مصاحبه علمی و تخصصی بار دوم هم گزینشی و سیاسی و احکام و از این جور چیزا.
دوستان موافق هستید یه مقدار امار از وضعیت همدیگه بدیم تا خیلی از مسائل بهتر روشن بشه.
مثلن هر کسی بگه از کدوم شهر شرکت کرده،
چند بار برای مصاحبه رفته و چه نوع مصاحبه هایی انجام داده.
چه نوع سهمیه ای داشته یا نداشته.
در نهایت نتیجه ای که گرفته چیه.
فکر کنم اگه این اطلاعات رو واسه هم دیگه کنار هم بذاریم یه واقعیت هایی در این زمینه روشن بشه.
من از شهرستانهای تهران شرکت کردم.
2 بار رفتم مصاحبه. یه مصاحبه تخصصی دو هفته بعد رفتم یه مصاحبه سیاسی عقیدتی.
سهمیه هم هیچی نداشتم خدا رو شکر.
نتیجه رو هم که هنوز اعلام نکردن حضرات زحمت کش!
خبر خیلی جدید: زنجان هم اضافه شد!!!!!
گفتن شنبه باید کسانی که قبول شدن به اداره آ.پ مراجعه کنند. آخه وقتی هنوز نتیجه رو نیدونیم به کجا مراجعه کنیم!
از من پرسید واسه چی توی اتفاقات پارسال شلوغ کردی؟ روز 22 بهمن کجا بودی؟نقل قول:
گفتم چییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ تو پرونده من نوشته من شلوغ کردم؟ من نشسته بودم تو خونه.
گفت راهپیمایی شرکت میکنی؟
پرسید تشهد و سلام رو بخون. بعد گفت اسم امام جماعتتون توی دانشگاه چی بود؟
چنان سوالایی ازم پرسید که آخراش دیگه قاطی کرده بودم گفت قرآن چند جزء داره گفتم 20 جز تا:41:. گفت چند تا؟:18:
یعنی من قبول نمیشم؟:41:
زنجان رو هم گذاشتن
تا حالا 6 استان
این خبر هم برای دوستانی که مثل من هی سایت آموزش و پرورش را رفرش میکنند!!
حاجيبابايي در جمع با خبرنگاران:
نتايج آزمون استخدامي آموزش و پرورش اعلام شد
خبرگزاري فارس: وزير آموزش و پرورش گفت: نتايج آزمون استخدامي آموزش و پرورش به صورت جداگانه در برخي استانها اعلام شده است و تلاش ميكنيم كه تا آخر هفته نتايج آزمون استخدامي در تمام استانها اعلام شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، حميدرضا حاجيبابايي شب گذشته در حاشيه نشست مشترك با اعضاي فراكسيون فرهنگيان مجلس و در گفتوگو با خبرنگاران درباره زمان اعلام نتايج آزمون استخدامي آموزش و پرورش اظهار داشت: با كارهاي شبانهروزي تمام توان خود را بهكار گرفتهايم كه از امشب اسامي پذيرفتهشدگان را به صورت استاني بر روي سايت قرار دهيم؛ البته هر استاني اسامي را بهطور جداگانه اعلام ميكند و تلاش ميكنيم كه تا آخر هفته، نتايج آزمون استخدامي در تمام استانها اعلام شود.
وي با بيان اينكه تلاش شده است تا تمام سهميههاي قانوني اعم از ايثارگران، معلولان، بومي و هرآنچه كه قانون نسبت به آن صراحت دارد در اين استخدام لحاظ شود، افزود: در اين آزمون حدود 15 هزار نفر در رشته تربيتبدني، 10 هزار نفر در رشته مشاوره، 12 هزار نفر در آموزش ابتدايي و 7 هزار نفر در رشتههاي ويژه فني و حرفهاي و در مجموع حدود 40 هزار نفر در رشتههاي مورد نياز آموزش و پرورش در سراسر كشور به استثناي شهر تهران پذيرفته ميشوند.
حاجي بابايي درباره زمان شروع كلاسهاي آموزشي اين افراد گفت: كلاسهاي آموزشي پيش از ورود، از شنبه 13 شهريور در سراسر كشور آغاز ميشود و پس از آن كلاسهاي آموزش ضمن خدمت اين افراد نيز تا چند سال ادامه خواهد داشت و اگر شخصي اين دورهها را به طور كامل و با موفقيت نگذراند، در نوع استخدام او مشكل ايجاد ميشود.
وي ادامه داد: كسانيكه نسبت به نتايج اعتراض دارند، در وزارتخانه به اداره كل امور اداري و در استانها به ادارات كل آموزش و پرورش مراجعه كنند همچنين تعدادي از افراد نيز به عنوان ذخيره در نظر گرفته خواهند شد تا در صورت بروز مشكل براي پذيرفتهشدگان، جايگزين آنها شوند.
توضیحات:
اگه تا آخر هفته نتایج شهرتون اعلام نشد ممکنه هفته بعد اعلام بشه!