شما از امکانات محروم هستید و شبکه های وطنی نظر خودشونو به شما غالب می کنند.نقل قول:
چرا پس نظر شبکه های معتبر جهانی رو نمیگید.
بزرگ هم بنیسید تا دروغ خودتو بهتر باور کنید. هرچه بزرگ تر باورش راحت تر :10:
شما از امکانات محروم هستید و شبکه های وطنی نظر خودشونو به شما غالب می کنند.نقل قول:
چرا پس نظر شبکه های معتبر جهانی رو نمیگید.
بزرگ هم بنیسید تا دروغ خودتو بهتر باور کنید. هرچه بزرگ تر باورش راحت تر :10:
خودت فهمیدی چی گفتی چه ربطی داره آخه یه چیزی میگی یه چی گفته باشی؟نقل قول:
سرعت شوت چند کیلومتر بر ساعت است و سرعت پاس چه قدر؟ تا چند هزارم اعشار حساب میشه؟
چشم داور به چه سرعت سنجی مسلط است؟
من پس چرا اینارو نمیدونم!!!!!!!
سرعت توپ کیلومتر بر ساعت نیست گیگا هرتزه :27: خودشو ناراحت نکن
چشم داورم چون ج....... بوده درست ندیده تهش اینه که آفساید بوده؟
ایول ایشالا که با همین آفسایداهو تبانیای داور هلند قهرمان شه :46:
سرعت شوت چند کیلومتر بر ساعت است و سرعت پاس چه قدر؟ تا چند هزارم اعشار حساب میشه؟نقل قول:
من پس چرا اینارو نمیدونم!!!!!!!
گفتید شوت زده شووووووت.نقل قول:
میگم سرعت شوت چه قدر تا پاس نباشه!!
واضح گفتم هنگ نکنید ولی انگار کردید!
نقل قول:
ون پرسی در مسیر توپ بود نمی تونست غیب بشه و تا زمانی که توپ بهش نرسید کاری نکرد و سرعت توپ به حدی بود با اینکه توپ در فاصله کمی از پاش قرار داشت ولی تا تصمیم بگیره و بخواد رو توپ اثر بگذاره توپ رد شده بود مگر اینکه ادا و اطفار بعد از رد شدن توپ هم افساید حساب بشه
شما دیر رسیدینقل قول:
برای نفرات قبلی قانون آفیادو تعریف کردیم. دیگه شما خودتو ضایع نکن!
همه اینها درست...ولی به هر حال در مسیر توپ بوده و تاثیر گذار هم بوده.نقل قول:
والا فردا خواستم برم دانشگاه وسط راه میرم این گشت نامحسوسا دوربینشونو قرض میگیرم میرم تو زمین خاکی نزدیکنقل قول:
سرعت شوت چند کیلومتر بر ساعت است و سرعت پاس چه قدر؟ تا چند هزارم اعشار حساب میشه؟
من پس چرا اینارو نمیدونم!!!!!
خونمون با تیمور ..... به تیمور میگم به شوته سرعتشو میسنجم برات میذارم
اسی چش قشنگم میارم ( داور محلمونه ) به عنوان داور بعد ببینم تو چشش چه سنسوری چیزی کار گذاشتن شایدم تو چشش
نبود جای دیگه بود دیگه شرمنده اگر جای دیگه بود نمیتونم اطلاعات دقیق بدم بهت
شما به خاطر این نمیدونی چون یه چیزی میگی
خوب آفرین گفتم شوت زده یعنی وقتی شوت بزنه آفسایدی در کار نیست که تو پست قبلیمم گقتم نهایتش اینه که افساید بودهنقل قول:
گفتید شوت زده شووووووت.
میگم سرعت شوت چه قدر تا پاس نباشه!!
واضح گفتم هنگ نکنید ولی انگار کردید!
بازی بدون گل آفساید حال نمیده که همین آفسایدا بازیو جذاب میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتم میدونی یه چیزی گفتی آخرشم اعتراف کردی.نقل قول:
اگر توپو قل بخوره یا با سرعت جت به طرف یار آفساید بره و اون اثری داشته باشه آفسایده.
اثر این بازی هم در گمراه کردن دروازه بان کاملا مشخص بود.
چی گفتم بگو تا جوابتو بدمنقل قول:
خودتم میدونی یه چیزی گفتی آخرشم اعتراف کردی.
چه اثری داشت ؟ اصلا به بازیکن هلندی نخورد عزیزمنقل قول:
اگر توپو قل بخوره یا با سرعت جت به طرف یار آفساید بره و اون اثری داشته باشه آفسایده.
خوب دروازه بان گمراه شده به بازیکن هلندی چه ربطی داره آخه چه حرفا میزنن آخه ترو خدا هاهه :31::5:
شما چرا مثل صدر صورت مسئله رو پاک می کنی ، ایشون گفت ادا و اصول ون پرسی قبل از رسیدن توپ بوده ولی من گفتم ون پرسی بعد از رد شدن توپ ادا در اورده اینا با هم فرق ندارهنقل قول:
در مسیر توپ بودن افساید نیست تازه عمدی در کار نبوده و شوت بوده به 2 نفر خورده ، سرعت توپ بالا و عکس العمل کند ون پرسی که بعد از رد شدن توپ ادا در اوردهنقل قول:
تازه به نظرم خیلی نخوایم سخت بگیریم تو یه خط بودن دیگه داور که لیزر نمیزنه ببینه کی جلوتر بوده