برادر روانشناس ادامه اش رو هم بخون که چون ما خودمون هم چهره ی خوبی از خودمون به جا نمی گذاریم. از تحریف و سانسور جوانمردانه و زیرکانه شما کاملاَ ممنونم. این قدر روان منو پریش نکن:31::11:
نقل قول:
ثانیا من اصلا از گل با دست فابیانو حمایت نکردم حتی تو تاپیک برزیل گفتم باید محروم هم بشه...این از این.اینم لینک پستم...پس می بینی که خیلی منطقی تر از جنابعالی هستم...اوکی؟؟
دمت کنار بخاری برقی.:31:
نقل قول:
بعدشم منظورت از اینکه همه دیدن و داور ندید و این عادیه ؟ چی بود؟!! نکنه باورت شده دست خدا بوده؟!!معجزه شده نه؟!آره به نظر من عادیه و داور اشتباه کرد...خیلی عادیه ...باور کن هیچ تقدیر و سرنوشت و دست خدایی تو کار نبوده!
من عزادار کردن رو با این گل مقایسه نکردم...گفتم اگه می خواست بزنه تو پوزشون باید یه جوری می زد که حرف و حدیث توش نباشه...اونطوری بهتر بود نه؟؟و گفتم این گل حتی اگه در جواب یه نامردی دیگه باشه بازم نامردیه...پس قضیه فالکلند رو هم تایید نکردم نه؟!! اینم از این.
خیلی ها گفتن اتفاق عادی نبوده. حتی گلی که مسی با دست زد خیـــلی تشخیصش سخت بود. اون گلی که داور ندید مثه این بود که یکی شلوارشو وسط خیابون دربیاره و کسی نبیندش:31:(عادیه؟)
اون گل قرن تو پوزشون نزد؟ ولی شیطنت هم لازم بود. این همه آدم گل با دست زدن، هیچ کس این قدر گیر بهش نمیده.
نقل قول:
من گفتم کار خوبی کرده؟ کل دنیا معتقدن اشتباه بوده کارش...منم همینون میگم...خودشم شاید الان همینو بگه ..مطمئنا اینکه تو بازی می موند و فرانسه رو قهرمان می کرد بهترین جواب به ماتراتزی بود.البته فکر می کنم عذرخواهی هم کرد.
مارادونا بخاطر کدوم یکی از گندهایی که زده عذرخواهی کرده؟ایندفعه پای یه خبرنگار رو زیر گرفته بود بعد برگشت گفت پای تو زیر ماشین من چیکار می کنه!!!گند های بزرگترش که بماند...
این تیریپ مظلوم نماییش هم خدایی جواب نمیده..مارادونا هرچی بود مظلوم نبود!!!
من نگفتم شما گفتی خوب کاری کرده. گفتم چرا هیچ کس اینو نمی گه و هی میگه مارادونا این کارو کرد، اون کارو کرد.
اون اخلاقشه که عذر خواهی کمتر توش پیدا میشه. در ثانی زیدان عذز خواهی نکرد. کرد؟
مارادونا تنها کاری که نکرده مظلوم نماییه.
نقل قول:
بوده شما از بحث دور ميشي
من كي حرف از11 سمپتامبر زدم
مگه هركي مخالف آمريكاس تروريسته
از حرفاي من هرچي كه دلتون ميخواد برداشت نكنيد
به اين ميگن مصادره به مطلوب
من مستند حرف زدم شما هم مستند حرف بزنيد
در ضمن وقتي كار به بحث ميرسه قوانينشم بايد بدونيد
كه البته اين برميگرده به سطح آگاهي شما از فلسفه و منطق
انواع مغلطه ها رو ميشه از توي حرفاي شما و جواباتون در آورد
من آرژانتين رو دوست دارم
اما مارادونا شخصيت درستي براي سرمربيگري اين تيم نداره
اگه مخالفيد نظر مردم آرژانتين رو مستند همينجا ميزارم
كاشكي وقتي مارادونا بعد از بازي اول كه با گاز زدن يه سيب به سوالات خبرنگارا پاسخ ميداد
بازتابش رو توي جامعه خود آرژانتين ميديدين يا ميخوندين يه سرچ كردن توي اينترنت كار سختي نيست
من هميشه سعي كردم كاسه داغتر از آش نشم به شما هم توصيه ميكنم
شما نمی گی که مارادونا با گابریل گارسیا مارکز(برنده نوبل ادبی) روابط نزدیکی داره ولی میگی که چون مخالف آمریکاست اینا ازش حمایت می کنن(حمایتی که ما هیچ وقت ندیدیم). مستندات شما رو هم من ندیدم اگه کسی دیده به من نشون بده. ما داریم نظرمون رو میگیم. چه نوع سندی باید بیاریم؟ میخوای نوار مغزیم رو به عنوان سند scan کنم؟ رفتار و اخلاق مارادونا اینه. در ثانی ما داریم در مورد بهترین بازیکن فوتبال بحث می کنیم نه این که یه جنتلمن واقعی رو از بین اینا پیدا کنیم. اخلاق ورزشی رو شما برو در مسجد بحث کن در موردش. با کلمات هم بازی نکنید. مغلطه، فلسفه و منطق، و...
برای بار صدم ما اینجا در مورد بهترین بازیکن بحث می کنیم. اخلاق ورزشی هیچ ارزشی این وسط نداره. این درخواست خود صاحب تاپیک بود. شما اگه دلت به حال اخلاق می سوزه می تونی یه تاپیک به اسم با اخلاق ترین بازیکن باز کنی.