خیابانی از وقتی بازی ایران و استرالیا ی برگشت رو گزارش کرد این شکلی شد! :27: فکر می کنه خبریه!
Printable View
خیابانی از وقتی بازی ایران و استرالیا ی برگشت رو گزارش کرد این شکلی شد! :27: فکر می کنه خبریه!
:16::16::16::16::16::16:
خدایی عجب گزارشگری داریما ... میگم یکی نتیجه نظرسنجی رو واسش بفرسته که ببینه چی به چیه !!!
موقعی که برای اسپانیا پنالتی گرفته شد خیلی با حال بود ... بعد از اینکه خطا کرد و خطا گرفته شد و 20 بار صحنه آهسته شو
نشون دادن ما اصلا نفهمیدیم چی به چی شد حالا آقا میگه داوید ویا پشت توپ ایستاده برای ضربه پنالتی
تو همون حال اینجوری بودم :16:
درود;
بعضی دوستان میگن گزارشگرها میان چیزای عجیب میگن که مثلا مادر فلانی رو دزدیدن.. خوب این از نظر من اشکالی نداره. توپ وسط زمینه. بازی خواب آوره خوب یه چیز جالب هم اینجا گفته میشه چه اشکالی داره؟ اما افراطی نشه.. اولویت بندی با جریان مسابقه ست بعد آمار و اطلاعات بعد نقل قول تحلیل های کارشناسان فنی و بعد حواشی فوتبال و اخبار متفرقه. فردوسی پور فعلا بهترینه.. مزدک ادای فردوسی پور رو در میاره و شمایی از اونو داره نفر دوم و یوسفی هم کمترین چرت و پرت رو میگه (حداقل هیچی نگفتن از چرت و پرت گفتن بهتره) راجب خیابانی هم که .... هیچی ... عصبانی میشم فحش میدم بعد بیا کردی کار ولش کن!!! در ضمن دوستان اینقدر خراب کردن شخصیت دلیلی نداره.. مثلا بعضی از این افراد با زحمت به اینجا رسیدن و نه با چیز دیگه ای و واقعا هم همچین خیلی مزخرف نیستند. دلیلی نداره شما بیای چهار تا فحش بدی بری.. نظرتو بگو مثلا : من خوشم نمیاد یا از نظر من جالب گزارش نمیکنه... نقد ما همش شده منفی بافی. در نظر داشته باشین که گزارشگری کار همچین ساده ای هم نیست.
ولی از همه ی اینها گذشته صدای خیابانی خیلی بیشتر به دل میشینه!اینو جدی میگم من از صداش و جوی که به بازی میده خوشم میاد!
حیف از بازیهای فردا
که قراره خیابانی یکیشونو گزارش کنه
خیلی آدم باید پر رو باشه که با وجود این همه انتقادی که ازش میشه
بازم به همون روش اعصاب خورد کنه خودش ادامه میده
پیشنهاد من اینه که
خیابانی رو بزارن برای بازیهای تیم ملی ایران
(فوتبال، بسکتبال، کشتی، والیبال، ... ایناش فرق نداره! فقط ایران یه طرف قضیه باشه!)
اووونم نه به خاطر جو الکی که راه میندازه و شلوغش میکنه
به خاطر اینکه وقتی میبازیم (90% موارد میبازیم دیگه!)
خیابانی گریه اش میگیره
روحیه آدم عوض میشه
باخت رو فراموش میکنه
از صدای فردوسی پور خوشم نمیاد
بعد از قضیه ی تراکتور هم ازش متنفر شدم ولی این رو هم بگم که نسبت به بقیه بهتر گزارش میکنه (ولی کامل نیست )
خیابانی اگه بازی کسل کننده باشه ، میتونه به عنوان شومن آدم رو بخندونه !
بدتر از همشون علیفره. اگه دقت کرده باشید خودشونم اینو فهمیدن همش بازیهای با تاخیر یا بازیهای الکی رو بهش میدن
علیفر: بازیکنانه تیم برزیل با بلیز زرد زنگ و شرط ورزشی آبی در سمت راست تصویر توپ میزنند:دی
تا حالا به گزارش خیابانی وقتی آخره شبه دقت کردین؟مخصوصا وقتی لیگ ایتالیا رو گزارش می کنه....
هیچی ازشون بلد نیست مثلا یه دور در مورد جد و آباد یارو حرف میزنه بعدش دیگه چیزی نداره بگه نیم ساعت سکوت می کنه یا مثلا میزنه تو فاز لیگ های دیگه.ولی من به سرهنگ رای دادم.چون صداش خیلی بده.....
این سرهنگ صدای آقای اوتوری هگل گفتنش همش تو مغزمه !
وااااااای این محمد رضا احمدی ( گزارشگر بازی اروگوئه و کره ) چقدر وحشتناک گزارش میکنه !!! از اول تا آخر بازی ور ور ور فقط حرف
میزنه !!! صداش هم خیلی رو مخ آدم راه میره ... سر آدم میترکه