دوست عزیز بعد از 10 سال بازی کردن با PC ، میتونم اینو بفهمم !نقل قول:
اما خواستم ببینم کسی عملی رو سیستمش بازی کرده یا نه .
Printable View
دوست عزیز بعد از 10 سال بازی کردن با PC ، میتونم اینو بفهمم !نقل قول:
اما خواستم ببینم کسی عملی رو سیستمش بازی کرده یا نه .
نقل قول:
خب منم که بهت گفتم که تنظیمات خاص گرافیکی نداره و میتونی بازی کنی حالا High نشد Medium:46:
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
نقل قول:
به نظر من مولتی پلیرش میشه مثل سری های NFS چون فقط توی ماشین هستیم:31: هیج کار دیگه ای هم نمیشه کرد
من فکر نمیکنم زیاد جالب باشه
آقا این چطور با گیم پد اجرا میشه؟من بازیو نصب کردم ولی گیم پد منو نمیشناسه .
بازی چجوریاس؟ ارزش دان داره؟
نقل قول:
بازیش که جالبه
از ماشین پیاده نمیشه تیر اندازی نداره
گرافیک بازی هم خیلی عالی نیست
تنوع ماشینش خیلی زیاده
در کل اگه درایور ها رو سریهای قبلش رو بازی کرده باشی و خوشت اومده باشه از این هم خوشت میاد
ولی اصلا یه چیزی مثل جی تی ای نیست که همه کار بتونی بکنی
حالا میل خودته:31:
این بازی برای اجرا به اینترنت نیاز داره؟
پرفروش ترین نسخه های درایور 1 و 2 بود ...نقل قول:
اصلا رسالت درایور چیز دیگریست ، درایور اشتباهش این بود که وارد دنیای open world شد.
درایور اسمش روش هست ، DRIVER
فوکوس بازی فقط توی رانندگی هست و اصلا یک بازی اوپن ورلد نیستش ، تمامی ماشین ها هم لایسنس هست ولی در gta ماشین ها لایسنس نیست.
می بینیم درایور 1 و 2 نمره عالی 8.5 رو گرفته و زمانی که درایور اوپن ورلد شد نمره های فاجعه بار 3.8 و 5.5 رو نصیب خودش کرد.
و این بار درایور با بازگشت به سبک اصیل خودش تونست نمره های خوبی رو به دست بیاره.
یله منم موافقم و خود من هم یکی از طرفدارای پرو پا قرص درایور هستم من خودم نسخه 8 گیگی رو دانلود کردم الانم با اشتیاق دارم بازی میکنم :46:نقل قول:
ولی بیشتر بچه ها از درایور توقع دارن مثل GTA باشه برای همین هم من گفتم که بازی چجوری هستش چیا داره چیا نداره
بچه ها من کارت گرافیک لپ تاپم ATI 5470 - 512Mb هست و کارت گرافیک کامپیوترم Geforce 8400 1gig هست . فکر میکنید روی کدوم سیستم بهتر جواب میده ؟
کلا انتظار گرافیکی خاصی از این بازی نداشته باشید.نقل قول:
گرافیک می خواید برید سراغ BF3 ، فکر کنم برای شما جفتش راحت اجرا کنه