موافقم. اصلا یه تاپیک نظر سنجی بزنید ببینید نتیجش چی میشه.نقل قول:
موافقم. اصلا یه تاپیک نظر سنجی بزنید ببینید نتیجش چی میشه.نقل قول:
دوستان من خارج از موضوع تاپیک یه سوال دارم!
این گل زیر، تو همین مسابقات لیگ قهرمانان آسیای این فصل به ثمر رسیده (از روی نقطه پنالتی)... یکی توضیح میده که این گل صحیح بوده یا غلط... واسه نود فرستادم، نپخشید!:31: (با اول که دیدم این شکلی شدم==>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
یاعلی:11:کد:http://mypcforlife.persiangig.com/video/Penaltiye-Ajib!.mpg
تاپیک پاکسازی شد
دوستان لطفا قوانین رو رعایت کنید
با لحن مناسب و به دور از هر نوع توهینی صحبت کنید
در ضمن انجمن جایی برای بروز عصبانیت و به قول خودتون خالی شدن نیست
با تشکر
فقط ss
اگه فرهاد همون نیمه اول گل سوم رو میزد کار تموم بود.
بابا اشک منو دیشب در اوردن
اگه بد بازی کرده بودن ادم ناراحت نمی شد و لی با این بازی خوب مخصوصا نیمه اول ما بیشتر از این عربها حقمون برد بود ولی صمد مرفاوی و تعویضی کاملا عجیب یه بار من ندیدم این ادم یه تعویض درست کنه.
باز هم اسیا و باز هم هنر نمایی فرهاد
من پرسپولیسی هستم اما بازیهای استقلال صمد رو همیشه نگاه میکنم و دوست دارم که پیروز بشه چون آدم آلوده ای نیست ، و راجع به دوستانی که به واعظ و صمد انتقاد میکنند فقط میخوام یک نکته رو عرض کنم و اونم اینه که اگه فرهاد مجیدی دو موقعیتی که در انتهای نیمه ی اول بدست آورد گل میکرد بازم به صمد انتقاد می شد ؟ ( البته قبول دارم که مربی طراز اولی نیست ولی خیلی بهتر نسبت به چند فصل پیش شده و تیمش بازیهای بهتری هم انجام میده). وقتی فرهاد مجیدی توانایی گل کردن موقعیت تک به تک رو نداره ( که البته مسبوق به سابقه هم هست ) واعظ و صمد این وسط چه گناهی دارند ؟؟؟
و البته امیدوارم مدیران و طرفدارن استقلالی خواهان بازگشت به عقب نباشند و دوباره خواهان 3-5-2 و لمپنیسم نباشند .
با تشکر:11:
دوست من اگه استقلال تا اینجا اومده فقط به خاطر بازی های خوبه کاپیتاشن بوده..نقل قول:
شما یه حرکت تاکتیکی که دیدی مرفاوی انجام بده و بدرد استقلال بخوره به ما نشون بده..!
این همون مرفاوی که تو لیگ تیمش عقب بود میرفت مجیدی رو می کشید بیرون جان رینالدو بازی میداد..!
اقا این محمدی تو این بازی یک چیزیش میشد رو گل سومم صد در صد مقصر بود
گناه واعظ وصمد اینه که از اول فصل باید سابقه مهاجم های تیمش رو می داشت و حداقل یک مهاجم در سطح خوب خریداری می کرد.یا توی تمرینات این قدر ادا و اصول در نمیاوردن.حد اقل به جای محرومیت از تمرین براشون تمرین گلزنی می گذاشت.
در کل انگشت کوچیکه امیرخان به سر تا پای واعظ وصمد می ارزه.جایی که مدیر عامل میخواد نقش ستاره توی تیم داشته باشه اخرش همین میشه.
صمد که صداش نمیاد بیرون چه طوری می خواد تیمو بچرخونه.
در کل امیر با همین مهره ها تیم رو توی لیگ قهرمان کرد و بهترین خط حمله ودفاع رو هم داشت.
هر کی هم بگه سپاهان با داوری تونست امسال قهرمان بشه در اشتباهه چون از عزیز محمدی تا پایین فدراسیون همشون پرسپولیسی هستن.
درسته قبول دارم مربی بدی نیست.ولی اولا این که میگید آلوده نیست منظورتون چیه. مگه مربیان دیگه آلوده هستن. کسانی که اینا حرفارو می زنن منظورشون با قلعه نوی هستش ولی نمی دونم هیچ وقت چرا ثابت نشده که امیر مربی ناپاکی هستش:20:نقل قول:
در مورد بازی های بهتر هم قبول ندارم چون شما همین پارسال رو نگاه کنید چه قدر استقلال بهتر بازی می کرد.هر بازیشو نگاه می کردی ازش لذت می بردی. ولی این فصل در حد اون نبوده.
در مورد این سیستمی که شما میگی قبول دارم خوب نیست ولی قلعه نوعی تونسته با اون نتایج بهتری بگیره و بازی های بهتری انجام بده.
من با صمد یا کسی دیگه ای مشکل ندارم.فقط دوست دارم تیمم بهتر باشه. می دونم که صمد و واعظ نمی تونن استقلال رو به جایی برسونن:19: