دوستان می بینم که بحث داره به جاهای خوبی می رسه:31: فقط اینو بدونید که 10 تا منچستری هم اینجا بریزن من همشون رو حریفم:31
فقط بگم یکمی خلاصه می کنم چون خیلی صحبتها طولانی هستش
نقل قول صحبتهای pcforlife
نقل قول:
اولا 6 سال، چون تابستان سال 2009 آخرین فصل نقل و انتقالاتی بوده که چلسی توش حاضر بوده... حالا به نظر تو به طور میانگین یه تیمی هر فصل 50 میلیون پوند خرید کنی، کمه؟ منچستر همین فصل کلا 20 میلیون خرج خرید بازیکن کرده...اصلا گیرم که کم باشه... شما تو این 6 سال، نصف مبلغ خرید بازیکنتون بازیکن فروختید؟ شاید یه رونالدو 80 میلیونی فروختید و ما خبر نداریم... یا شاید قهرمان لیگ قهرمانان جام باشگاه های جهان شدید یا شاید 3 سال پیاپی قهرمان لیگ برتر شدید...
درسته توی 3 سال اخیر چلسی جام زیادی نبرده ولی از سال 2003 به اینور حساب کنید جام کم هم نبرده. در ضمن باشگاه ما جوری هست که مثلا آبراموویچ از جیب خوش میده و رئیس باشگاه براش پول مهم نیستش:31: ولی منچستر فکر کنم اینجوری نیست. بعد شما که این قدر جام بردین و بازیکن فروختین چرا 700 میلیون بدهی دارین؟
نقل قول:
جمع قیمت تمامی این بازیکنا نهایتا 135 میلییون پونده به استثنای توز (راجع به توز باید یه چیزی بگم)
توز کلا به صورت قرضی اومده بود یونایتد اونم به مدت دو سال... یونایتد میخواست قراردادش رو قطعی کنه و 25 میلیون به توز بده که توز قبول نکرد... باید اعتراف کنم این جریان پول توز من رو هم به اشتباه انداخت و تو پست 80 این تاپیک سوتی دادم و گفتم که یونایتد توز رو با فی بالا فروخته در حالی که میخواستم کریس رونالدو رو بگم...!!!
خدا وکیلی الان مثلا شما یه سایتی پیدا کن که تمام نقل و انتقالات منچستر از سال 2003 به اینور رو نشون بده . مجموع قیمتها چه قدر میشه؟
نقل قول:
گری نویل از 1992
وز برون از 1996
پاول اسکولز از 1994
جان اوشی از 1998
جانی اوانز از 2006
دارن فلچر از 2001
دران گیبسون از 2005
ماچدا از 2007
کری اوانز از 2009
... و البته یه سری بازیکنه دیگه که هنوز مطرح نشدن و دارن تو تیماس دیگه قرضی بازی می کنن...
خوب اینا درسته ولی مسئله من این هست که شما نگید مثلا بازیکنان مثل رونی و فردیناند ثمره تیم شما بودن. بعد راجع به تیمهای دیگه انصاف داشته باشید. من خودم طرفدار بارسا هستم ولی تعصب نسبت بهش ندارم ولی واقعا کدوم تیم دیدین که بازیکنانی مثل مسی و اینیستا و ژاوی و پویول و پیکه و ... بسازه که هر کدومشون برای خودشون یه تیم هستن.
الان داشتم یه مستند می دیدم توی تلوزیون که در مورد زیدان بودش به خاطر همین یاد یه حرفی که قبلا زیاد زده بود افتادم:31: زیدان گفتش که بازیکنانی مثل اینسیتا و مسی حتی توی بازی های کامپیوتری هم نمیشه اونارو گرفت و این بازیکنان واقعا فوق ستاره هستن و برای خودشون یه تیم هستن.
نقل قول:
هیچ کدوم از بازیکنای بالا از تیم پایه چلسی نیومدن به تیم اصلی چلسی... ضمنا بحث رو عوض نکن که فلانی تو فلان تیم ضعیف بود، بعد اومد چلسی شد بازیکن... اگه بخوای راجع به این بحث کنی که منچستر نمونه های بیشتر و بهتری از چلسی شما داره...
این درسته ولی اینایی که من گفتم دقیقا مثل منچستر هستن. مثلا شما میگید فردیناند و ویدیچ و رونی در مقابل تری و لمپارد و دروگبا هم همین شرایط رو دارن
نقل قول:
یه مثال مستند میزنی؟
مثلا وین رونی. به قول دوستمون وین رونی توی اورتون برای خودشون یه غولی بودش. اینجوری نبوده که یه بازیکن معمولی شما خریدین و الان اینجوری شده.
نقل قول:
اولا بزار ما ایشون رو بخریم و همچین نظری رو بدیم، بعد شما انتقاد کن... ثانیا مگه وقتی ما برباتوف رو با قیمت زیاد خریدیم، تا حالا جایی خوندی که یکی بگه برباتوف ساخته پاخته منچستر بوده؟ بربی تو منچستر تا حالاش که بد کار نکرده و میشه گفت با وجود مصدومیت های زیادش خوب کار کرده... ولی شما بگو، تا حالا کسی گفته برباتوفی که تو یونایتدی که خوب کار کرده، پرورش یافته تو یونایتد بوده؟
خوب چیزی که تابلو هستش چرا بعدا انتقاد کنیم. همین الان معلومه وقتی مثلا وین رونی و پارک و نانی و ... رو میگین شما تبدیل به بازیکن بزرگش کردین.
راستی شما این همه بازیکن مگید ساختین می دونید که چند بازیکن هم نابود کردین؟
نقل قول صحبتهای majid_potter7
نقل قول:
اولا اگه درست ببینی نوشتم بازیکنایی که اسم بردم..نه بازیکنایی که اسم بردی..سعی نکن با مغلطه پیش بری و حرف تو دهن من بذاری...بازیکنایی که من اسم برن همشون بیشتر از 6 سال بودن..
دوما نگفتی ویدیچ که قبل از اینکه بیاد من یو قشنگ میشناختیش کجا بازی میکرد؟؟؟؟؟
ویدیچ قبل از اینکه توی منچستر بیاد توی اسپارتاک مسکو بازی می کرد. چون من بازی های کامپیوتری فوتبال مثل pes خیلی زیاد بازی می کنم بازیکن ها رو قشنگ می شناسم. دلیلش هم شاید این باشه که توی این بازی ها بازیکنان پیشرفت می کنن و مثلا بعد 5-6 فصل پیشرفت زیادی میکنن و اکثر بازیکنان پیشرفتشون به واقعیت نزدیک هستش. مثلا من نانی و رونالدو و پارک و... قشنگ می شناختم. در ضمن مثلا لمپارد وقتی توی وستهام بازی می کرد نسبت به الان خیلی توی بازی ها کامپیوتری ضعیفتر بودش. ولی رونی و رونالدو و پارک و... خیلی خصوصیاتش نسبت به الان کمتر نبود.
نقل قول:
آها...با این چیزایی که گفتی از سه ساله داریم قهرمان انگلیس که بهترین لیگ دنیاست میشیم دیگه..یا 2 ساله پشت هم میایم فینال دیگه..این چیزی که میگی که من یو به این چیزا وابست خیلی مسخرس من یو خودشو به همه ثابت کرده..با این چیزایی که اسم بردی نمیشه تو این سطح از فوتبال دنیا این قدر با ثبات بود...اینا همه از حسادت به ثبات منچستره.....گفتی داوری خندم گرفت..نیمه نهایی پارسالتون با چلسی که یادته..
بله دوستان..ما با اتکا به ماچدا تونستیم اینقدر با ثبات و خوب بازی کنیم...رونی و ویدیچ و فردیناند و اورا و نانی و کریس و فلچر و گیگز و اسکولز و فرگوسنم تاثیر خاصی نداشتن..فقط بازیکنای دزدیمون بوده...البته از شما بعید نیست بیای بگی رونی و کریس هم دزدی بودن..
اولا در مورد نیمه نهایی پارسال بارسا با چلسی باید بگم که من خودم بدجور طرفدار چلسی هستم. اون بازی هم خیلی ناراحت شدم چون داوری خیلی تابلو بودش. اگر چلسی سه تا هم می خورد ناراحت نمی شدم ولی اینجوری خیلی بد بودش. من منظورم از داوری توی لیگ جزیره هستش. الان شما داوری هایی که برای منچستر هست رو با چلسی مقایسه کنید بعد معلوم میشه که به نفعش بیشتر هستش. کلا شما تیمتون از همه لحاظ شانس داره اون از اینکه پارسال 20 بازی دقیقا 90 گل می زدین این از این داوری و این هم از این خردین استعدادهای تیمهای دیگه که وقتی ما بازیکنی مثل کاکوتا رو می خریم از نقل و انتقالات محروم مارو می کنن ولی شما دقیقا همین جوری ماچدا رو می خرین و لی هیچ کاری باهاتون ندارن.
نقل قول:
نانی و اندرسون و اورا و ویدیچ و کریس کدومشون ستاره بودن؟؟؟یه بازیکن عادی بودن..
در ضمن خریدن و کشف استعداد از افتاخرای باشگاهه که استعدادا رو درست میبینه و پرورش میده..نه اینکه بره ستاره بخره..شما که دنبال پرورش ستاره هستین دست از سر رونی بردارین دیگه..چرا آب دهن همه بارسلونایی ها واسش راه افتاده..چرا سرش با رئال دعوا دارین؟؟
آقا چرا شما منطقی نیستین. دیگه میتونید بگید مثلا چلسی زیاد در زمینه بازیکن سازی قوی نیست ولی دیگه در مورد بارسا کسی نمیتونه اینو بگه.
بعد خرید بازیکن مگه بده. بالاخره نمیشه که کل تیم از تیم جوانان بیاد. کدوم تیم شما توی دنیا دیدن که از کل تیم برای تیم جوانان باشن!!! شما هم بالاخره هر سال خریدهایی با قیمت بالا می کنید و همیشه هم دنبال فوق ستاره ها هستین.
من اینو بگم که بارسا سال دیگه حتما از بین فردیناند و رونی یه دونشون رو میخره. حالا می بنید. شاید هم هر جفتشون رو خرید:21: