ممنون ... فداي شمااا :11:نقل قول:
بعد از اينكه فايل رو ساين كرديم ... بايد فايل ساين شده رو كجا كپي كنيم؟!و بعد چجوري روي گوشي نصب كنيم؟! بايد روي مموري كارت گوشي كپي كنيم؟! :40:
Printable View
ممنون ... فداي شمااا :11:نقل قول:
بعد از اينكه فايل رو ساين كرديم ... بايد فايل ساين شده رو كجا كپي كنيم؟!و بعد چجوري روي گوشي نصب كنيم؟! بايد روي مموري كارت گوشي كپي كنيم؟! :40:
:11:نقل قول:
سلام ، بعد از اینکه برنامه مورد نظـر رو ساین کردید به گوشی انتقـال بدید ( مموری کارت ) بعد از تو گوشی برنامه مورد نظر رو نصـب کنید :46:
موفق باشید!:40:
نقل قول:
بازم مثل هميشه ممنون
من سوال زياد دارم ... شرمنده واقعا ... نميدونم چجوري جبران كنم اين لطف هاتونو
يه سوال ديگه در اين مورد
تو رو خدا تو دلتون نگين اين چقدر .... و اينا !!! :31:
من چون تا حالا گوشي با سيستم عامل نداشتم ... يه كم سخته برام كار كردن با اين گوشيها:10::11:
به كجاي مموري كارت انتقال بدم؟!! يعني پوشه ي خاصي وجود داره؟! :11:
و بعد از توي گوشي چجوري بايد نصب كنم؟!! كدوم قسمت برم؟!:40::40::11:
متاسفانه ويندوز منم قديميه ... پي سي سوييت نصب نميشه روي سيستمم :41:
دشمنــت شرمنده دوست عزیـــزم .نقل قول:
این چه حرفــیه ما هم مثل شمـا مبتدی بودیــم . :40:
شمـا کابل گوشی رو وصـل میکنی به Usb کامپیوتر و قسمت دیگه کابل رو به گوشی .
وقتی به گوشی وصل کردی دو سه گزینه میـاد که برای بالا اومدن مموری هستش .
چون برنامه پی سی سویـت نصب نکردی گزینه Mass Storage بـزن تا مموری روی سیستمتون بالا بیـاد !
حالا وارد مموری گوشیتون میشید و برنامه و بازی مورد نظـر رو کپی میکنیـد تو یه پوشه ای .
پوشه رو میتونه خودتون بسازیــد و هر اسمی دوست داریـد بزاریـد .
وقتی کپـی تموم شـد کابل گوشی رو میکشیـد ، حالا تو خود گوشی قسمت File Mgr میریـد و مموری کارت رو انتخاب میکنید و به همون پوشه ای که ساختید وارد میشید .
برنامه و بازی مورد نظرتون رو اجرا و نصب میکنیــد .
[ساین کردن را توضیح بدین وبه چه دردی می خوره ببخشید من تازه کارم شامل چه گوشیهای میشه لطفاکمکم کنید سپاسگذارم
سلام دوسـت عزیز تایپک زیر توضیح داده شـده :46:نقل قول:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خسته نباشید. گوشی من اریکسون ویواز است لطفا کدهای ساین رو برام بزارید متشکرم imei:012585004316127
من کد *#60# رو میزنم ، ولی سریال گوشی رو نمیاره . مینویسه یا همچی چیزی Requesting not completed.
'
x6گوشی
سلام , گوشیتون رو خاموش روشن کنید دوباره تست کنیـــد :نقل قول:
#06#*
ببخشید میشه این روشه PHNTرو توضیح بدین چیه (حالا که فعلا نمیشه فایله cer و keyرو بدست اورد)