من امتحان كردمنقل قول:
فيلم DVD رو توي فلش trancend 16 گيگابايتي ريختم
بله پخش ميكنه و مشكلي نديدم ، ولي امكاناتي مثل زيرنويس و تعويض صدا و .... در درسترس نيست.
Printable View
من امتحان كردمنقل قول:
فيلم DVD رو توي فلش trancend 16 گيگابايتي ريختم
بله پخش ميكنه و مشكلي نديدم ، ولي امكاناتي مثل زيرنويس و تعويض صدا و .... در درسترس نيست.
ممنون که امتحان کردیدنقل قول:
یعنی اگه فیلم زیرنویس داشته باشه نمیشه اوردش؟؟
نقل قول:
ممنون که امتحان کردید
یعنی اگه فیلم زیرنویس داشته باشه نمیشه اوردش؟؟
dvd شاید اما avi رو کاملا با زیرنویس پخش میکنه.
----
دوستان برای اپدیت فریمور سینما خانگی فایلشو باید از کجا دانلود کرد؟
دوست عزيز مدل هايي هستند كه خروجي اپتيكال داشته باشند مثل Haier DVD101 و Sony DVPNS700H/B اگه بري بازار حتما مدل هاي ديگه اي رو هم ميتوني پيدا كني.موفق باشينقل قول:
دوست عزيز مدل هايي هستند كه خروجي اپتيكال داشته باشند مثل Haier DVD101 و Sony DVPNS700H/B اگه بري بازار حتما مدل هاي ديگه اي رو هم ميتوني پيدا كني.موفق باشينقل قول:
زيرنويس فايلهاي VOB كه براي ديسكهاي DVD هستش رو از روي فلش نمياره.نقل قول:
اما زير نويس ساير فايلها مثل AVI - DivX-XviD-MP4 و غيره .... به راحتي مياره.
دوست من يك مدل سامسونگ هم هست كه خروجي اپتيكال داشته باشه DVD-P4545K اگه بگردي خيلي مدل هاي ديگه هم مي توني پيدا كني. موفق باشي
نقل قول:
دوست من يك مدل سامسونگ هم هست كه خروجي اپتيكال داشته باشه DVD-P4545K اگه بگردي خيلي مدل هاي ديگه هم مي توني پيدا كني. موفق باشي
تو تاپیک طرفداران فیلیپس و صحبت در مورد سامسونگ !!!! :31:
شوخی کردم... آقا کسی نمیدونه از کجا میشه اپدیت فریمور سینما خانگی رو گرفت؟
مدل 3378
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
نقل قول:
تو تاپیک طرفداران فیلیپس و صحبت در مورد سامسونگ !!!! :31:
شوخی کردم... آقا کسی نمیدونه از کجا میشه اپدیت فریمور سینما خانگی رو گرفت؟
مدل 3378
اینجا :نقل قول:
کد:http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=HTS3378/98&slg=en&scy=MY
ال اي دي فيليپس 2010
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=411187