نکاتی چند در مورد این گوشی
من حدود یکماه پیش ۴۳۰ با گارانتی یاس خریدم و از همون موقع دارم باهاش ور میرم.
از لحاظ شکل ظاهری باید بگم که این موضوع سلیقه ای هستش و من با بدنه آلومینیومی بیشتر حال میکنم (ست کردم با لپ تاپم :31:) شکل بدنه خوشدسته و انحنای قسمت پایین به این قضیه کمک میکنه. این انحنا باعث میشه حتی اگه سطح گوشی رو به میز باشه با سطح تماسی نداشته باشه.
من با Desire و Wildfire هم کار کردم که از لحاظ کیفیت صفحه نمایش (رزولوشن) با Desire برابری میکنه و از wildfire خیلی بهتره.
در بدو خرید آپدیتش کردم به ۲.۲ ... که الان امکان انتقال اکثر نرم افزارا به کارت حافظه وجود داره. سرعت CPU به نظر مناسب میرسه و با برنامه های روزمره مشکلی نداره... میمونه بازی های سه بعدی که هنوز درست امتحان نکردم ولی فکر میکنم در حد متوسط به بالا جواب بده.
در مورد کیفیت دوربین باید بگم که توی محیط با نور طبیعی خیلی خوب عمل میکنه ولی در نور کم تعریفی نداره. تنظیمات فراوانی داره که شبیه به یه دوربین نیمه حرفه ایش میکنه ولی در نهایت موبایله نه دوربین دیجیتال!.. کیفیت فیلم برداریشHD نیست ولی مناسبه.
ژیروسکوپ و GPS هم خیلی خوب کار میکنن.
با wifi مشکلی نداشتم تا حالا و GPRS هم روش فعال کردم و بدون مشکل استفاده میکنم.
به کیفیت صدای پخش موزیکش هم نمره ۱۷ میدم.
توی خیلی از سایت ها خوندم که باتری زود تموم میکنه ولی باید بگم بستگی داره به تنظیم نور صفحه که اصلی ترین مصرف کننده باتری هستش.
در مورد فونت فارسی: گوشی زبان عربی داره و من یه کیبورد فارسی نصب کردم و مشکلی با خوندن و نوشتن فارسی ندارم.
آندروید مارکت از ابتدا در بین نرمافزاراش نبود چون برای خاور میانه هستش و البته مشکلی هم نیست چون اکثر apk های مورد نیاز رو از سایت های خارجی میشه گیر آورد.
:8: