سینا جان درست یادم نیست ولی فکر میکنم که بالای dual gpu توی xp ساپورت نمیشد ولی توی ویستا حتی quad هم ساپورت میشه
Printable View
سینا جان درست یادم نیست ولی فکر میکنم که بالای dual gpu توی xp ساپورت نمیشد ولی توی ویستا حتی quad هم ساپورت میشه
شما دقیقا درست میفرمایید پیمان جان ، ایکس پی بیشتر از 2 تا GPU رو ساپورت نمیکنه ! ولی حالا چرا ؟ حالا که من کارت رو خریدم چرا ؟نقل قول:
اینو از اول میگفتین دیگه :41:!!! آخه من که ویستا و 7 رو اصـــــــــــــــــلا دوز ندارم من فقط ایکس پی
ولی پیمان جان یک سوالی هم به ذهنم خطور کرد : پس این عکس هایی که دوستمون گذاشته چی ؟ این عکس ها فکر کنم از ویندور ایکس پس تهیه شده ها ! آره ؟
اره ولی خب توی اون عکسها مگه 2 تا gpu بیشتر هست؟
دیگه جان من این xp رو ول کن برنامه ای رو که سر 4870x2 در اوردیو سر این در نیار.اگر اهل گیم هستی پس فقط برو تو کار ویندوز 7
منم میگم فقط 7 سریع برو نصبش کن پولتو نجات بده به خدا ویندوز خیلی خوبیه من که دیگه xp رو ول کردم الان وقتی میرم تو اکس پی این شکلی میشم:34:
نقل قول:
آقا شما بردی !!!!! :11:
من فردا کارت 4870x2 رو تحویل خودش میدم (مهلت تست گرفته بودم !)
تصمیم کبری گرفتم که همون 5870 رو بگیرم ولی 4870 فعلی خودم حیف میشه دیگه ! :13:
به ویندوز 7 هم باشه سعی میکنم عادت کنم :41: ولی XP یه چیز دیگست
میبینی یه دفعه چطور راه اومودم باهات :31:
این 4870x2 خیلــــــــــــــــی داغ میکنه ! قبلا اینقدر داغ نمیکرد بابا میترسم بردش رو ذوب کنه !!
تصمیم خیلی خوبی گرفتی.
راستی بقیه قطعاتت چی بود؟
Motherboard :GIGABYTE GA-MA790FXT-UD5P
CPU:AM3 PhenomII 945
Ram: 2Gb Elixir 1333Mhz DDR3
VGA:ATI 4870 Force3D
HDD :Maxtor 1 TB & Segate 320 GB
Power:Green GP780B Real 895 :31:W
خوبه ؟ خوشت اومد ؟ رم رو حال کن :31:
بارمت اصلا حال نکردم:31: 2 گیگ دیگه حتما حتما رم بخر.cpu رو هم بدون اورولتاژ 300MHz دیگه ببری بالا بهتر میشه اگر هم unstable بود 1 level بهش ولتاژ بده.پاورتم 780 هست جایی نگو 895 بهت میخندن.
در کل سیستم خیلی خوبیه که با 5870 هم کاملا تکمیل میشه.
اولندش چون میدونستم به رم گیر میدی گفتم حال کن :31:
دومندش من از اورکلاک میترسم :19: (البته الان از Athlon II x250 استفاده میکنم (امانت دادم به دوستم))
سومندش من کی گفتم 895 وات هست :31: من چیزی رو که روش نوشته گفتم (حتما عکشسو نشونت میدم که نوشته + 170 Watt)
چهارمندش مرسی :11: راستی کارت شما برندش چیه ؟
سلام به دوستان گل خودم:10:
راستش بخواين كارت گرافيكم سوخته مي خوام يك كارت گرافيك خوب در حد 65 هزار تومن حداكثر بخرم
سيستم فعليم اينه:
cpu:intel R pentium R D cpu 3.00 GHZ
Mainboard:Gigabyte -965P-S3
Ram:2GB 667
Power 600W max P4 power supply
استفادم فعلا اينترنت و فيلم
بازي خيلي كم البته فعلا و الا .... بگذريم
لطفا بعد از اينكه خودتون يك كارت معرفي كرديد با توجه به سيستمي كه در بالا نوشتم از بين گرافيك هاي كه در پايين نوشتم بهترينش انتخاب كنيد و دليل انتخابتونم بگيد:
ZOTAC - GeForce 9400GT - 1GB
HIS HD 4350 1GB
MSI - ATI RADEON R4350 - 1GB
SAPPHIRE HD 4350 1GB
EliteGroup - GeForce 9400GT - 1GB
SPARKLE - GeForce GT210 - 512MB / DDR2
ممنون