سلام دوست عزیز من این بازی رو دونلد کردم و همهٔ فیلم هارو داره من ببینم اگه شد براتون میزارم.نقل قول:
نوشته شده توسط reza_17173
Printable View
سلام دوست عزیز من این بازی رو دونلد کردم و همهٔ فیلم هارو داره من ببینم اگه شد براتون میزارم.نقل قول:
نوشته شده توسط reza_17173
سلام اقاي Gagsta. ببينم بازيه شما دمو داره؟؟ منظورم دموي گرافيك بالاس. مثلا" چه دموهاي گرافيك بالايي در طول بازي ديدن؟
:rolleye:
سلام به همگي من چند تا ا نسخه هاي بازي را از نظر دمو امتحان كردم از همه بهتر مال شركت مدرن گيمس بود و پيشنهاد ميكنم هر كي بازي را بازي نكرده بره حالشو ببره :cool: :cool:
یعنی دموهای این شرکت گرافیک بالاتری دارن؟ یا منظورت اینه که دموهایی که این شرکت دارن بقیه شرکت ها ندارن؟ اگه میشه توضیح بده. مرسینقل قول:
نوشته شده توسط MOH333EN
من این اولین شماره ای از این سری بود که بازی می کردم. مگه این دموها چیه که اینقدر در موردش بحث می کنید ؟
به نظر من دمو ها با هم هيچ فرقي نميکنه. ولي حيف که تايم دموها کم بود و دمو ي جذاب و جالبي هم نداشت. بازي رو ميشه 5 ساعته تموم کرد به صورت حرفه اي .در کل خوب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک نسخه تهیه کردم و دمو داشت بعضی از جاهای بازی تو دمو باید یک کارهایی کنی البته اشاره میکنه و همین نسخه را بیشتر ندیدم
کدام بازی؟
در مرحله انگلستان در خانه اي كه تابوتها با يك زنگ قرار دارد چه كار بايد كرد :cool:
سلام
يك تابوت شكسته اينجا هست. اون رو بكشين كنار ستوني كه كوتاه هست. بعد برين جلوي مجسمه بايستين و با كمان چراغ آويزون بزرگ رو بكشين و ول كنين تا حركت كنه. از روي تابوت شكسته برين بالاي ستون و روي طنابي رو كه اونجا هست و يه آونگ بزرگ بهش آويزونه بپرين.