ببینید دوستان مثلا در این مرحله که در عکس میبینید باید چه کار کرد ؟
Printable View
ببینید دوستان مثلا در این مرحله که در عکس میبینید باید چه کار کرد ؟
اینکه تابلو نوشته you must be at least level 5 to begin
باید لول 5 حداقل باشی!
بله می دونم . من الان لول 11 هستم . اما نمی دونم تو این مرحله و یا مراحلی شبیه به این چه کار کنم . با همه هم صحبت می کنم اما آخه اصلا معلوم نیست باید کجا برم ، با مردم کدوم شهر باید صحبت کنم و ...نقل قول:
نوشته شده توسط The Knight
سلام
من حتي در جنگ با يه موش مشكل دارم. سه سوت مي ميرم. اصلا نمي تونم جنگ تن به تن كنم.
چه كار بايد بكنم؟ شمشيرم خوب نيست؟ زورم كمه؟ زره خوب بخرم؟ چه كنم اصلا نميتونم بازي كنم...
شما می تونی در Option بازی ، درجه سختی اون رو کم کنی .نقل قول:
در مورد مبارزه کردن هم شما هر چی بیشتر بجنگی و هر چی جلو تر بری مهارت بیشتری پیدا خواهی کرد .
سعی کن که هنگام حمله موجودات به شما از کلیک راست موس که کار سپر رو انجام می ده هم استفاده کنی .
جايي تو بازي هست كه بشه تمربن جنگ كرد؟
ببین عزیزم . جای خاصی که بهت بگم نیست . باید بگردی . اما توی بعضی از خونه ها و یا تو جاهای باز میشه چنین چیزهایی پیدا کرد . یعنی مثلا سیبل پیدا کنی برای تیرانداری و یا تمرین با شمشیر و ...نقل قول:
اما بهترین کار اینه که با همون موجودات مثل موش ، سگ ، خرس و ... بجنگی تا مهارتت بالا بره .
بابا این قدر تو این بازی گیر کردم که دارم روانی میشم
جایی را سراغ ندارید یه راهنمایی یا چیزی شبیه به اون داشته باشه
ممنون
شما می تونی تو سایتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمایی مراحل اصلی بازی رو ببینی .
دوستان من این تاپیک را تازه دیدم از دوستان آشنا به این بازی کمک می خواستم مشکلم اینه
نقل قول:
دوستان سلام
بازی OBLIVION که یه دونه DVD بود را خریدم اون هم اورجینال .
خوب بعد از اینکه نصبش کردم یه آیکون در دستکاپ می اومد وقتی کلیک می کردم بعد Play را انتخاب می کردم یه پیغام می داد و اجراء نمی شد
گشتم تو خود دی ودی دیدم پوشه ای هستش به اسم کرک یه فایل اجرایی تو اون بود اون را اجراء کردم
خوب حالا اون پیغام نمی یات ولی در یک چشم به هم زدن صحفه ی شبیه به داس باز می شه و بعد هیچی اتفاق نمی اوفته
رم من 512 هستش با گرافیک 7300 gt
لطفا کمک کنید مشکلم حل بشه دستتون درد نکنه .
بعدا آقا امین فرمودن
خوب حالا منتظر حل دوستان هستم از همگی پیشا پیش تشکر می کنم .نقل قول:
اگه بازم همين مشكل رو داشت بگين تا يه كرك ديگه براتون بزاريم
البته دقيق نميدونم كه Oblivision با رم 512 run ميشد يا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته قصد ندارم خیلی پست بزنم تا الان این تایپک را ندیدم بودم و چون برای این بازی بودش گفتم این جا هم سوالم رابپرسم .