سلام
قراره تو کدوم شهر ها داده بشه ؟
توی کل کشور قیمت یکیه ؟
ممنون
Printable View
سلام
قراره تو کدوم شهر ها داده بشه ؟
توی کل کشور قیمت یکیه ؟
ممنون
نقل قول:پست اول رو يه نگاه بنداز.......:5:
طي هفته آينده 60 هزار پورت در تمام مناطق شهر تهران براي واگذاري به درخواست كنندگان آماده است؛ اين امر در حال حاضر در سه منطقه 2 و 6 و 8 كه از نظر امكانات آمادگي داشتهاند صورت ميگيرد.
محمد خجستهنيا - مدير كل روابط عمومي شركت مخابرات استان تهران - در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اعلام اين مطلب اظهار كرد: واگذاري پورت پرسرعت در مناطق 2 ،6 و 8 تهران آغاز شده است كه در روزهاي هفته آينده در تمام مناطق شهر تهران عملياتي خواهد شد.وي با بيان اينكه در حال حاضر به دليل حجم كم امكانات خريداري شده، محدوديت ارائه سرويس داريم، اما طبق برنامه 600 هزار پورت كه از سوي شركت مخابرات استان تهران ارائه خواهد شد، نيمه اول سال آينده و شايد تا تابستان راهاندازي و در اختيار كاربران قرار داده ميشود.خجستهنيا با بيان اينكه ارائه سرويس در مناطقي كه برروي فيبر نوري نيست و روي شبكه مسي قرار دارد، در اولويت است، درباره زمان تحويل ADSL به متقاضيان مناطق مختلف تهران اظهار كرد: بعد از ثبتنام به طور معمول بين 24 تا حداكثر 48 ساعت ADSL درخواستي وصل خواهد شد.وي در پايان خاطرنشان كرد: در شرايطي كه محدوديت ارائه سرويس ADSL در ابتداي كار از سوي شركت مخابرات استان تهران وجود دارد اما مطمئنيم با وجود شركتهاي PAP و نيز ارائه اينترنت پرسرعت بيسيم ميتوان به خواستهاي متقاضيان پاسخ داد.
شركت مخابرات تهران 88/10/30
دوستان راهی داره که بدون رفتن به مخابرات بفهمیم ؛ روی فیبر نوری هستیم یا شبکه مسی؟نقل قول:
ما منطفه 6 هسیم اما مرکزمون مدارک قبول نمی کنه!!!! یعنی چی؟؟ می که ثبت نام نداریم!!!! دارن می پیچونن ؟؟؟ :41:نقل قول:
نقل قول:نه فكر نمي كنم. بايد بري از مخابرات درخواست استعلام خط بدي. تازه حضوري كار آدم رو انجام نمي دن واي به حال غير حضوري.
نقل قول:
ما هم منطقه 7 هستيم مركز مخابراتي ما بهشتي هم از اوايل مهر تا الان مدرك قبول نمي كنه. امروز هم زنگ زدم ازشون پرسيدم گفت مركز مخابرات بهشتي جز برنامه نيست و فعلا پورت نمي ده. دوستان اگر در مورد پيگيري اين موضوع مي دونن به ما اطلاع بدن. كجا بايد پيگيري كرد؟ چه سازماني بر اين موضوع نظارت داره؟
كارهام مونده با اين اينترنت در پيت ني شه كاري كرد. من ADSL مي خوام.:19:
امروز از مرکز مخابراتی منطقه مون در مورد ADSL سوال کردم (منطقه 8 شهرداری / منطقه 7 مخابراتی )
گفتند فعلا فقط سرعت 128 و فقط به شرایط دارها می دیم
خانواده شهدا / حانبازارن / اساتید داشتگاه و پزشکان
سلام
من خونه اینترنت مخابرات دارم چون فیبر نوریم تقریبا از اردیبهشت تا الان و برای دریافت پورت سه ماه تو نوبت بودم (شبا تو صف میخوابیدم:31:)
البته تو شرکت صبانت هست
مخابرات برای ارائه اینترنت بیشتر از 128 میگه یا باید دانشجو باشی یا باید شرکت داشته باشی
حالا مقایسه
مخابرات
جیکرت خون میشه از 17 سرعت دانلود بیشتر نمیشه البته خیلی کم پیش میاد کمترم بشه تقریبا هر 60 مگ میشه یک ساعت
فقط اینجا یک خاطرم بگم:46:
یکبار مخابرات دیونه شد سرعت دانلودم 80 بود برای 5 ساعت منم از شرمندگیش دراومدم 1.7 گیگ دانلود کردم:18:
البته بگم اونام از شرمندگیم در اومدن یک روز کامل اینترنتو قطع کردن :37:
خوبیش اینه نا محدوده خیالت راحته :31:
قطعیش یکم میشه گفت زیاده مثلا هر 10 روز چند ساعت قطع میشی
البته فکر کنم اونا کنترل میکنن میبینن مصرفت که بره بالا اینترنتتو قطع میکنن برای خودمن اتفاق افتاده مثلا 12 ساعت قطع بودم و هر چی زنگ میزدم میگفت سراسریه !!!!
ولی از همه مهمتر اینه که میشه گفت ارزونه
صبا نت
خوبه هم سرعتش بالاست
95 درصد ضمانت اتصال داری یعنی در 100 روز 95 روز کانکتی 5 درصد برای اینه شاید اتفاق خاصی بیفته
اینترنت 128تش تا 60 سرعت دانلود میده
هر 3 گیگ هم 13تومن با احتساب شیتیل :18:مخابرات
البته بگم من یکبار حساب کردم دیدم با128 مخابرات هم بیشتر از 3 گیگ در ماه نمیشه دانلود کرد
درضمن من مشهدم ولی چون قیمت ها یکپارچست پس فرقی بین اینجا با جاهای دیگه نداره
آقا ما دیروز رفتیم ثبت نام کردیم، منطقه 2 مخابراتی، مرکز پاسداران، خلاصه بعد از کلی اینور اونور و گفتن خط تلفن باید به نام درخواست کننده باشه و... (که مجبور شدیم خط تلفن رو تغییر مالکیت بدیم چون به نام من بود) مدارک رو مورد نیاز رو با یه درخواست رفتیم تحویل ریاست مرکز دادیم (که البته با روی باز و خوبی هم از من و پدرم استقبال کردن و برام جای تعجب و تازگی داشت در یک مرکز دولتی!) ایشون فرمودنند فعلاً هیچ خبری نیست! و ما مدارک رو نگه میداریم تا ببنیم در آینده چی میشه! ما هم دست خالی و بدون هیچ جواب مشخصی برگشتیم؛ این از منطقه ما.
نقل قول:
در ضمن مثل اينكه قراردادا همه دوماهس يعني هر دو ماه بايد اكانت رو شارژ كنيد.
یعنی اگه 128 بگیریم باید هر دو ماه 10 تومن بدیم ؟
اگه اینجوریه که یه جای کار ایراد داره... به احتمال زیاد ضیرب اشتراکش 600 ا