دوست عزيز شايد شما بتوني با 14 تومن E2 ( نيمه فول ) رو بگيريد !!! ( اين كه يه كيسه هوا داره و رينگش اسپورت نيست و ...
به هر حال از بين اينا من تندر90 رو پيشنهاد ميدم !!!
Printable View
دوست عزيز شايد شما بتوني با 14 تومن E2 ( نيمه فول ) رو بگيريد !!! ( اين كه يه كيسه هوا داره و رينگش اسپورت نيست و ...
به هر حال از بين اينا من تندر90 رو پيشنهاد ميدم !!!
واقعا تندر در ایران ماشین پر حاشیه ای بوده قبول ندارید پس ببینید چه جنجالی توی این تاپیک به پا کرده
در کل امکانات تندر نسبت به قیمتش واقعا با ارزشه ولی خوب یک سری ایرادات هم داره
میشه گفت این ماشین برای شما دوست عزیز یک گزینه خوب محسوب میشه
مگه میشه!نقل قول:
تندر 90 که با کد CSP توی سایت ایرانخودرو زده من تا الان ندیدم
یعنی می زنه تولید نمی کنه؟:18:
حالا ما آخر کدوم رو بگیریم؟
تحویل پارس خودرو زودتره یا ایرانخودرو؟
شتاب این ماشیم چه قدره؟
206 1300
405
تندر
ریو
دوست عزيز به نظر من از پارس خودرو بگير !!! تا حالا چندتا از تندر 90 ايرانخودرو آتيش گرفته !!!
اينم شتاب ها كه از سايت شركت سازنده برداشتم :
206 : 14.1
405 : 11
تندر : 10.2
ريو : اين رو هم نتونستم پيدا كنم اما بايد بالاتر از 10 ثانيه باشه !!!
.نقل قول:
امير جان فعلا كه اين اتفاق نيوفتاده و فعلا تندر از نظر كيفيت ساخت در رده كيفيت خيلي خوب قرار داره و از لحاظ كيفيت خيلي با 405 فاصله داره!
اصلا به نظر من اينطور نيست به نظرمن مصرف كننده با حالي كه طرح داخلي تندر جالب نيست ولي اون بهطرح داخلي 405 ترجيح ميدم دليل اون هم اين هست كه واقعا طرح داخلي 405 تكراري ......هستنقل قول:
طراحی داخلی و خارجی ماشین هم به نظر من سر تر هست
امير جان واقعا انتظار نداشتم اينطور بگيد كجاي 405 كامپيوتر سفري تنظيم ارتفاع چراغ ها از داخل كابين چهار شيشه برقي تنظيم ارتفاع و گودي كمر .......هست كه شما ميگيد از نظر امكانات در يه سطح هستن!!نقل قول:
از نظر امکانات هم میتونیم در یه سطح قرارشون بدیم
منظورم همون معيارهاي هست كه موسسه ایمنی اروپا معروف به NCAP اونا رو ملاك مي دونه كه به تندر 3 ستاره ايمني داده در صورتي كه زانتيا با داشتن 2 تا ايربگو خيلي خودروهاي ديگه هم نتونستن 2 ستاره ايمني از اين موسسه بگيرن چه برسه به 3 ستاره!!نقل قول:
در مورد ایمنی هم تا برداشت شما از ایمنی چی باشه
ترس از انفجار؟
وگرنه از اتاق و شاسی ایمنی بهره مند هست
من هم ميگم شما با تعصب در مورد 405 مي كنيد.دي:نقل قول:
بازم میگم من اصلا تعصب 405 رو نمیکشم
برای ریو هم 3/11 هستشنقل قول:
من که میگم تندر رو از پارس خودرو بگیر...
این هایی که میگین نمیشه بهشون امکانات گفت الان با هزینه ناچیز ماشین ها رو شیشه برقی میکنن اونم حسی...!نقل قول:
امير جان واقعا انتظار نداشتم اينطور بگيد كجاي 405 كامپيوتر سفري تنظيم ارتفاع چراغ ها از داخل كابين چهار شيشه برقي تنظيم ارتفاع و گودي كمر .......هست كه شما ميگيد از نظر امكانات در يه سطح هستن!!
اگه یه میلیون خرج 405 بشه امکاناتش خیلی بیشتر میشه!!!مثلا صندلی برقی با گرمکن - شیشه بالابر برقی عقب - و....
مگه تندر تنظیم ارتفاع چراغ داره؟!!!!:18:نقل قول:
تنظيم ارتفاع چراغ ها
نقل قول:
اون که گند ایران خودرو بود ،ربطی به ذات 405 نداره
شتاب ريو هم طبق اعلام شركت سايپا 11 ثانيه هستنقل قول:
اين صحبت شما نمي دونم چه ربطي به صحبت ما داشت!!نقل قول:
اگه اينطور هست ,مي دونيد با 1 ميليون ميشه چه تجهيزاتي به تندر اضافه كرد!!
ما داريم از نظر امكاناتي فابريك اين دو خودرو صخبت مي كنيم نه در مورد چه امكاناتي ميشه اضافه كرد!!
چرا اين همه تعجب كرديد!نقل قول:
مگه تندر تنظیم ارتفاع چراغ داره؟!!!!:18:
بله داره ,با كليد تنظم ارتفاع نور چراغ ها در داخل كابين مي تونيد به دلخوا نور چراغ هاي جلو رو از نظر ارتفاع تنظيم كنيد!
تندر پارس خودرو بهترین گزینه هست.