پس اینکه میگن یه استاد جزوه داره یعنی همونی که تو کلاس میگه ؟نقل قول:
اگه این جوری هست پس از کجا بخونیم ؟
پس اینکه میگن یه استاد جزوه داره یعنی همونی که تو کلاس میگه ؟نقل قول:
اگه این جوری هست پس از کجا بخونیم ؟
نه اگه یه استادی جزوه داره یعنی که خودش یه سری از مطالبو واسه کلاسش کپی گرفته و به شکل یه جزوه درآورده و شما میرید جزوه شو از اتاق کپی میگیرید یا که خودش میده....نقل قول:
منظور من این بود که استادا بیش تر حرف میزنن و مثل مدرسه نیست که بیان از روی کتاب درس بدن یا بگن داریم جزوه میگیم بنویسید.بلکه خودت باید از لای حرفاشون مطلبای جدیدو متوجه شی و بنویسی.واسه همینم هست که جزوه های بچه ها خیلی با هم فرق داره.یکی زیاد می نویسه یکی کم یکی هم اصلا نمی نویسه.بستگی به خودت داره که چه قدر از مطالب واست جدیده.
سلام...آقا ما دیروز رفتیم دانشگاه علم و صنعت واحد بهشهر مازندران !!!!!
امروز برگشتم...بعد خدمت شما عرض کنم که اولا کلاسامون از هفته بعد شروع میشه...من صنایع میخونم....
بعد جالبه بدونید بهم 14 واحد نظری دادن 1 واحد عملی و جمعا 15 واحد !!!!
اینجا بود که جمله ی بسیار زیبا یادم اومد که میگه مورچه چیه که کله پاچش باشه ...
آخه صنایع چی هست که دیگه 15 واحد دادین بابا ...
اما خدایش جای باکلاسی هست ...یعنی پنجره رو که وا کنی کوهی از جنگل جلوت باز میشه..حالا میفهمم که معین فلاحتگر تو چه حال و هوایی درس میخونده !!!
تبصره: از دانشگاه آزاد به دانشگاه سراسری با این روش نمیشه هجرت کرد :دینقل قول:
ایول... واقعا میشه؟
من نمیدونستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه ی ترم ها بالای 17 باشیم؟
فقط توی دانشگاه خودت میمونی با اینکار.اگه هم دانشگاهت نداشته باشه میری دانشگا های اطراف.احتمالا تا زمان شما میکنن معدل 18 به بالا.میانگین معدل 8 ترمت هم باید بالای 17 باشه.در ضمن حتما باید 8ترمه تموم کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن شب امتحان وقت مرور درس هستش نه یاد گرفتن درس!
فقط درسهای عمومی رو شب امتحان بخونید.شبش هم نخابید یک ضرب بیدار بمونید تا صبح و بعد برید سر امتحان
هر ترم حتما یک درس عمومی رو بگیرید که از مشروطی نجاتتون بده.ولی نه اینکه برید درس عمومی رو 15 بشید دیگه!
سر کلاس تنظیم خانواده مسخره بازی در نیارید .اگه استاده باحال بود راحت باشید اگه نبود(مثل واسه ما) بشینید در و دیوار فقط نگاه کنید چون این کلاس مزخرفترین کلاس دانشگاه هستش.ما خودمون از این درس تنها چیزی که فهمیدیم این بود که جمعیت کره زمین داره زیاد میشه و بحران پیش رو داریم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر کلاس قرآن و وصیت نامه هم صداتون در نیاد به هیچ عنوان
بقیه درسهای عمومی هم با استاد بیخیال کل کل بشید.بهتره تناقض فکری خودتون با استاد رو با جنس سوال مطرح کنید و اینکه کنجکاو هستید به موضوع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .اینکه بخای کل کل کنید عواقبش پای خودتون.البته بستگی به استاد داره دیگه.اکثر استادهای ما که خیلی خشک بودن
حلا این شرایط جدید واسه ماها سخته یا نه ؟نقل قول:
بابا بزرگا و مامان بزرگا سلام
اگه میشه راهنمایی کنید که از ترم چندم شروع کنیم برای خوندن برای ارشد ؟
برای ارشد جزوه استاد رو بیشتر بخونیم یا کتاب ها یا جزوه موسسات ؟
ایا رقابت در ارشد رشته برق به فشردگی کنکور سراسری است یا بیشتره / کمتره ؟
این توصیه بالاییرو جدی بگیرین چون خیلی مرسومه ...نقل قول:
ما توی دانشگامون یه مراسمی داشتیم، که سال بالاییا از بی اطلاعی هر کس که وارد دانشگاه میشد سوءاستفاده میکردن و اونو اسکول میکردن!
مثلاً میگفتن برای استفاده از آبخوری باید از آموزش ژتون بگیری، برو به رئیس آموزش بگو اگه گفت نمیدم باهاش دعوای حسابی راه بنداز، یا اینکه میگفتن سلف دانشگاه غرب شهره (در حالیکه دانشگاه شرق شهر بود!) و ...
مواظب باشین شما توی این دام نیافتین! راهش هم اینه که اصلاً سئوالی نپرسین (حتی توی این تاپیک!) و فقط به دیگران نگاه کنید و خیلی بی سر و صدا برید دانشگاتون و بگردید!
پارسال یکی از دوستام که از ما ترم بالاتر بود با دوستاش یه میز برده بودن جلوی در حموم خوابگاه و به ترم اولی ها ژتون حموم میفروختن !!!! (به عنوان شوخی ) البته بعدا سردستشون یه ترم تعلیق خورد ...
چند وقت بعد باید اون کارت کاغذی رو ببری به دانشکده یا گروهتون تا کارت اصلی رو بگیری ....نقل قول:
موقع ثبت نام به من کارت دانشجویی موقت دادن نمی دونم به شماها دادن یا نه . در ضمن کارت تغذیه رو هم دادن .( کارت تغذیه از اون کشیدنی ها هست )
کارت تغذیه هم قرار بود مغناطیسی بشه ولی نمیدونم چرا بازم از اونا بهتون دادن ...
اینم حواستون باشه که تنها کارت با ارزش تو دانشگاه کارت تغذیست و کارتهای دانشجویی , کتابخونه و خوابگاه ارزش زیادی ندارن ...
به من واحد ندادن !:18:نقل قول:
من 21 شهریور رفتم ثبت نام کردم و جالب اینکه گفتن 8 مهر بیاید جلسه توجیهی اون موقع واحدا رو می دیم.
یعنی تا از جلسه در اومدم میگن برو سر کلاس ؟:31:
کارشناسی !!!!!!؟نقل قول:
در ضمن حتما باید 8ترمه تموم کنی
نه مطمئن باش میتونی راحت درساتو پاس کنی.نقل قول:
اولش یه کم بهت فشار میاد ولی بعد می بینی چه قدر الکی نگران بودی و استرس داشتی.
یه چیز دیگه ای هم میخوام بگم:
ببین بعضی استادا خیلی اذیت میکنن مثلا جزوه میدن از اون ورم باید کتاب بخری سر کلاس هم چرت نزنی تکلیف هم میدن! امتحانشونم سخته
ولی بعضی هام فقط میگن این قسمتای کتابو واسه امتحان بخونید و خلاصه خیلی هوای دانشجو رو دارن.
بهتره از الان تصوری راجع به سختی درسا و استادا نداشته باشی و تو فکر برنامه ریزی و اینجور چیزا نباشی.
میتونی از بچه های ترم بالایی بپرسی استادا کدومشون خوبن.....
اولش همه گیج میشن چون آدم نمیدونه امتحانا چه جورین یا مثلا شیوه تدریس هر استاد چه جوریه.
پس بدون هیچ دید مثبت یا منفی برو دانشگاه بالاخره یه درس سخت میشه یکی آسون ......
اینو بدون الان همه ورودی های جدید مثل خودتن و اگه تو یه چیزی رو نمی دونی اوناهم نمی دونن.
فقط همیشه برد رو چک کن که اگه بخوان بهتون کارت بدن یا که کاری باهاتون داشته باشن رو برد میزنن.
پس نگران هیچی نباش.
اون دوستی هم که درباره کارشناسی ارشد سوال کرده بودن به گروه آموزشی شون برن و لیست کتابارو بگیرین.از الان به نظرم زوده بخواین شروع کنین:46:الان بهتره پایه تونو قوی کنین و بعد هم اینکه از استادا مشاوره بگیرین که واسه ارشد چه رشته ای خوبه
من خودم مثل شما بودم از ترم اول به فکر ارشد بودم بعد که با استادا حرف زدم طرز فکرم عوض شد.
موفق باشی:11: