نه ببین تو ppc مثل کامپیوتر میتونی گرافیکو بیاری پایین ... یعنی low quality و normal و high دارهنقل قول:
Printable View
نه ببین تو ppc مثل کامپیوتر میتونی گرافیکو بیاری پایین ... یعنی low quality و normal و high دارهنقل قول:
خوب تو ایفون همه بازی ها very high هستن شما یه دوتا very high بزار من 1000 تا برات میزارم:دینقل قول:
بابا خوبه تو که بازی کردی .. quality بسته به قدرت میشه رو high و norm , low گذاشت .. high بالاترین گرافیک رو داره دیگه ..
عجب بابا ! بچه پروویی تو ... من که ادعایی تو بازیها نکردم ولی از تاپیک دیگه میارم اینجا ببینی که بازیهای ppc هم بد نیستن حالا اگه در سطح ایفون نیستن ولی خوبن
Atlantis Redux
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی اول شخص
Secret of the Lost Cavern
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازیها معروفن به بازیهای از پیش رندر شده و فشار زیادی به پردازنده نمیارن مثل سایبریانقل قول:
اینم ppc
Egyptian Prophecy - The Fate of Ramses
ولی گرافیک زیبایی داره...
اینها چه بیدند؟
Sim Unlock
Unlock Factory
Jailbreak
منبع
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%DB%8C%E2%80%8C%D9%81%D9%88%D9%86
اینا یعنی می تونی هر سیم کاری روش بندازی ( به صورت عادی فقط میشه at&T روش گذاشت)نقل قول:
Sim Unlock
Unlock Factory
هر برنامه کرکی که می خوای می تونی توش بریزی و به صورت مجانی بازی های پوی رو بازی کنی!نقل قول:
Jailbreak
اموزش ها شونم stream عزیز زحمت کشیدن:)
این انلاکو دو تا گزینس شما 1 معنی کردید؟نقل قول:
اون اموزشه کجا بید؟
هنو نخریدم ها دارم اطلاعات کسب می کنم:31:
هر دو یکین!نقل قول:
این انلاکو دو تا گزینس شما 1 معنی کردید؟
اولی گوشی که فقط at&t می خوره رو هک می کنن و همه چی بهش می خوره!
دومی خود اپراتور مثل at&t انلاکش می کنه و میده بیرون که بهترو مطمئن تره
اموزش هم:
[اا آموزش اختصاصی P30world اا] Jailbreak, Activate و Unlock کردن نسخه 3.0 آیفون
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=264201