ویرایش ..................
Printable View
ویرایش ..................
:37::45:دوستان كي ميدونه چرا امسال ان قدر ترازها رشد كرد 1000تاروي هر رشته امده:19:
اخ . خدا از دلت بشنوه.رتبه ی بد از نضر شما چیه ؟ مثلا رتبه ی بد من 30000 .شما چطور . البته یه میکرون هم ناراحت نیستم.ازادمو میرم.
من که بد بخت ترم! مکانیک نجف آباد تا نمره 4000 گرفته اونوقت من که نمره کلم حدود 5000 بود قبول نشدم فقط به خاطر اینکه انتخاب دوم زده بودم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اخ . خدا از دلت بشنوه.رتبه ی بد از نضر شما چیه ؟ مثلا رتبه ی بد من 30000 .شما چطور . البته یه میکرون هم ناراحت نیستم.ازادمو میرم.
نقل قول:
اگر مشکل شهریه ندارین معلومه که باید برین که چی 1 سال بمونی پشت کنکور . رشتتونم خیلی خوبه حیفه از دستش بدی
منم خدا رو شکر آزاد رو قبولیدم.
مهندسی نرم افزار - نجف آباد
حالا باز خوبه این دانشگاه آزاد آبرومونو خرید....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ميگم بد نيست شما 1 سال ديگه بخونيد ازاد هر جا به غير از تهران قبول شده باشيد ارزش رفتن نداره:31::5:
هر كس براي سال دوم مي خونه اعلام كنه ما هستيم :37:
خوش به حالتون آزاد شرکت کردید من که واقعاً خـ.(ر). یت کردم شرکت نکردم دولتی که تو زیان 43000 شدم
هی هی هی هی هی هی هی هی هی هی .................................................. .................
آهانقل قول:
بعد شما بر چه اساسی این حرف رو میزنید؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]