نقل قول:
يعني چي كه نمياد؟؟
واردات 22 ايتچ قطع شده؟
به چه دليل؟
كاربرد نظامي داره؟؟ :blink:
Printable View
نقل قول:
يعني چي كه نمياد؟؟
واردات 22 ايتچ قطع شده؟
به چه دليل؟
كاربرد نظامي داره؟؟ :blink:
مثكه يه تعدادي وارد كردن،احتمالا ماها آخرين كساني بوديم كه خريديم.نقل قول:
گفتش ديگه وارد نمي كنن.والا راست و دروغش پاي خودش.همين مانيتور درست 7 روز طور كشيد تا به دستم رسيد.هر انباري زنگ زد پيدا نكرد.وقتي رفتم تحويل بگيريم همش يه دونه داشت كه اونم واسه ي من آورده بود ميگفت بزور پيدا كرده . حالا ممكنه بازار گرمي باشه ممكنه راست هم باشه حرفاش .
22 هاي الجي فكر كنم منظورش بود.نمي دونم والا قضيه چيه.وقتي پرسيدم چرا اينطوريه گفت كه جنس وارداتي همينه يه موقع همينجور وارد ميشه و فروش ميره و روال خودش رو حفظ مي كنه يه موقع ميبيني ديگه وارد نشد . من كه قانع نشدم ولي جوابش اين بود.
مثل اینکه حقیقت داره
من زمانی که میخواستم بخرم ، به تازگی شایعه شده بود که میخوان واردات رو قطع کنن ( حدود 1.5ماه پیش )
یکی از فروشنده ها گفت که به زودی قیمتش به 280 و بالاتر میرسه :دی ( اون موقع 240 بود )
من اون موقع میگفتم WTF :دی الان فهمیدم که راست بوده
سامسونگ جدیدا داره خودش 22 اینچ تولید میکنه ( سام سرویس ) و P22500 رو میده 255هزار تومن
کنتراست 1:50000 و 2ms و full HD و DVI و 21.5 اینچ ( 16:9 ) و پاور جداگونه ( یعنی بسیار باریکه ) . طراحی لمسی و زیبایی هم داره
تنها بدیش نداشتن HDMI هست
خود سام سرویس که تولید نمی کنه!نقل قول:
سامسونگ جدیدا داره خودش 22 اینچ تولید میکنه ( سام سرویس ) و P22500 رو میده 255هزار تومن
اسم اصلی این مانیتور P2250 هست که سام سرویس مونتاژ میکنه و یک 0 هم جلوی مدلش میزاره!
این بخاطر اینه که تعرفه واردات ال سی دی 19 تا 24 اینچ رو از 4% به 50% افزایش دادن
بله اشتباه کردم :46:نقل قول:
البته جای دیگه ای گفتم مونتاژ
منظورم همین بود
آخه ایران میاد سامسونگ بزنه ؟ :31:
کشتن ما رو با این سیاست مصرف محصولات داخلی به زور! حالا خوبه این محصولات داخلی هم هیچیش داخل تولید نمیشه فقط همینجا سر همش میکنن.نقل قول:
این بخاطر اینه که تعرفه واردات ال سی دی 19 تا 24 اینچ رو از 4% به 50% افزایش دادن
سلام دوستان
به نظر شما کدوم یکی از دو مانیتور lg رو بخرم ؟؟؟؟؟
با تشکر
نقل قول:
پسر خوب
اول از همه خودت چند تا سوال و جواب از خودت بپرس تا ما ببينيم نيازت چيا هست، بعد نظر بديم.
سلام
خوب من برای بازی فیلم و کار با محیط ویندوز و اینترنت و نرم افزار و کلان برای همه چیز می خوام .............
به نظر شما کدوم بهتر دوست خوبم