کاملا درسته من حاضرم سر نداشتم ایران دوستم بود چه برسه به زنمنقل قول:
معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش ---------------- پر طاووس قشنگ است به کرکس ندهندش
ای روزگار
Printable View
کاملا درسته من حاضرم سر نداشتم ایران دوستم بود چه برسه به زنمنقل قول:
معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش ---------------- پر طاووس قشنگ است به کرکس ندهندش
ای روزگار
دیشب صحنه خداحافظی ایران با بیژن کمی غم انگیز از آب در اومده بود؛ تاریکی شب و نگاه مردد ایران که تاثیر گذارتر از نگاه متعجب بیژن بود، در مجموع انتظار داشتم پارسا پیروزفر تو این یکی نقشش حداقل احساسات بیشتری به خرج بده تا کمی از نقشای قبلیش فاصله گرفته باشه، اما باز هم اینطور نشد.
برای اولین بار در ایران
یک فیلم بدون غرض داره واقعیتها رو بیان میکنه و من از این موضوع واقعا خوشحالم
اونجایی که پدر ایران اومد در خونه بیژن و به خاطر بی توجهیه بیژن نسبت به خواستش (رفتن با ایران) تحقیر شد خیلی غم انگیز بود...:41:
ایران هم واقعاً گناه داشت...:41:
نقل قول:حالا شما اینقدر حرص نخور!!!:27::46:نقل قول:
راستی این سریال به پیری بیژن و جنگ ایران و عراق هم میرسه؟؟:13:
یاعلی
همونطور که همه منتقد ها گفتن بنظر من هم سریال خوبیه ولی تنها مشکلش اینه که یکم بیش از حد کش داده میشه و اصلا هیجانی تو فیلم وجود نداره. یه مشکل دیگه هم بنظرم وجود بازیگرهایی با سبک کار متفاوت ـه که یکم تو ذوق میزنه. مثل رضا شفیعی جم و خود بیژن (پارسا پیروزفر) به طوری که اصلا با هم جور درنمیان.
متاسفانه من اولین قسمت از سریال رو که دیدم انتظار یه سریال خیلی خوب و باحال رو داشتم ولی هرچی از سریال میگذره هیجانم نسبت بهش کم میشه.
نکته ی دیگه ای هم که تو سریال اصلا بهش توجه نشده پایان قسمت ها هست که اصلا بموقع و بجا نیست و کاملا بدون هیجان ـه بطوری که طرف هیچ علاقه ی شدیدی نسبت به دیدن قسمت بعدی سریال و ادامه داستان نداره.
موفق باشید...
نه دیگه بعضی جاهاش واقعا بدون غرضم نیست دیگه انقدر کشک نبوده که خبرای بین مهمی رو بوسیله یدالله سرایدار رضاخان به شاه مملکت بدن یا از این نکات که تو فیلمهای دوران معاصر فقط می خوان سلسله پهلوی رو خراب کنننقل قول:
بازم این سریال نسبت به سریال های هم گیشش و هم شکلش خیلی بهتره
البته با اینی که میگی که غرض ورزی توش هست، موافقم ولی حقیقتا همانطور که تو تاریخ داریم، حکومت پهلوی با زر و زور و با دروغ و ریا، سلسله قاجار و آخرین شاهش که احمد شاه بود را کنار زد و با خواست مردم، حکومت تشکیل نداد و رضاشاه حقیقتا شاه خوب و اصلحی نبود...نقل قول:
تو فیلمهای دوران معاصر فقط می خوان سلسله پهلوی رو خراب کنن
يكي از بهترين سريال هاي ايراني هستش من تا الان ديدم تبريك به سازندگانش
این قسمتش بر خلاف قسمت قبلش واقعا قشنگ بود... به خصوص صحنه مرگ اسد...
راستی دقت کردید چقدر تابلو صحنه قلیون کشیدن مادر و مادر زن اسد رو تو این قسمت سانسور کردن...
راستی انتهای تیتراژ پایانی سریال زده بود «با تشکر از همکاری صمیمانه مهران مدیری»! جالبه....!