من بازی رو دیشب گرفتم و یکی دو چپتر بازی کردم
با چیز هایی که دوستان گفته بودن فکر میکردم خیلی خیلی فاجعه تر از اونی باشه که تو ذهنم ایجاد شده بود
بازی با یک prologue باحال شروع شد
و بعدش که intro برای بازی اصلی شروع شد به شدت هر چه تمام تر گرافیک بازی خود نمایی میکرد
شاید برترین نکته بازی گرافیک بازی هست که بسیار عالی کار شده
همون جو معروف از رنگ های سفید و ابی با افکت های قرمز و نارنجی و motion blur و lighting و انفجار های معروف Lost planet تو این شماره هم هست و پیشرفت هم کرده
صحنه های که با هلی کوپتر وارد جنگل شدن و بالای اب بودن و هلیکوپتر بقلیشون ترکید و به حالت slow motion از کنار اینها پایین رفت گرافیک بیداد میکرد و من به شدت لذت بردم
از شماره اول هم بیشترین چیزی که یادمه گرافیکش هست و این شماره هم از نظر گرافیکی کاملا من رو راضی کرد
خوشبختانه همون کنترل خوب شماره اول اینجا باقی مونده
همون سبک دویدن و تیر اندازی و hud و کنترل و reload
تو gameplay بازی تغییراتی ایجاد کردن که اذیت کننده شده
این که باید با چند نفر دیگه بازی کنی که یک جورایی حالت online گرفته به خودش
اول هر مرحله میتونی انتخاب کنی مه چند نفر همراه بیان از 0 تا 3 که همون طور که gamespot هم گفت AI فاجعه دارن و بیشتر مایه درد سر هستن
و بعد ازاتمام هر area باید 15 ثانیه صبر کنی تا همه جمع بشن و بعد بری مرحله بعدی
بعد از این که میمیری هم 4 ثاینه صبر میکنه و بعدش بهت انتخاب میده که یک نقطه از بازی رو برای ادامه دادن انتخاب کنی
داستان به شکل و شمایل شماره اول نداره
م یک گروه چند نفره mercenaries هستیم که ماموریت های مختلف بهمون داده میشه
درگیری های بازی هم مشکل داره یکم به خصوص وقتی شلوغ میشه تنها راه تشخصی دشمن از دوستانت علامت ضربدر قرمز رنگ بالای سرشون هست
باز هم همون active کردن post ها وجود داره
دشمن ها خیلی عظیم هستن
باز هم میگم شاید اصلی ترین دلیل که از بازی خوشم اومده و میخوام تمامش کنم گزافیک بالای بازی و texture های sharp و effect های کم نظیر بازی هست که GS هم اشاره کرده
اون قدر ها که میگفتن فاجعه نیست و میانگین نظرات مردم 7.5 و سایت ها 7 هست
و من به شماره 1 میدم 9 و این تا اینجا 7
گرچه خیلی انتظارا بالاتر بود و اگه CAPCOM همون GP رو نگاه میداشت و یک داستان درست حسابی و قوی تزریق میکرد خیلی بهتر میشد