خب توضیح داده دیگه ، بازی سیو میشه باید بری مستراح :دینقل قول:
Printable View
خب توضیح داده دیگه ، بازی سیو میشه باید بری مستراح :دینقل قول:
دوستی که گفت پایان بازی 5 نوعه فکر نکنم این طوری باشه چون پایان بازی طوری که رسما معلوم نیست واقعا چی شد در مورد چاک و رسما نوید قسمت سوم بازی رو داد تو نوشته های پایان بازیدر مورد سرنوشت اعضا و چاک
نه! بازی از A تا F پایان داره که اینطور که شنیدم مربوط به کارهای داخل بازی مثل پیدا کردن zombrex برای katey و نجات مردم و...میشه که رو پایان تاثیر دارند :20:نقل قول:
در ضمن مگه کپکام شماره 2 رو ادامه داستان شخصیت اول ساخت که ماجرای چاکو ادامه بده؟ تا وقتی این زامبی ها باشند میتونه dead rising n هم بسازه :46:
انصافآ بدون تعارف بازی از نظر گرافیک خوبه ولی سایر موارد خراب کرده حسابی....
من نزدیک به 1 ساعت بازی رو شروع کردم ولی فقط 10 دقیقش دست خودم بوده والی بقیه تایمم صرف دموهای بازی شده!!!
که چی بشه خب مثلآ این همه دمو تو یک بازی!مگر داریم فیلم تماشا می کنیم!خیلی ضعیف کار شده رو بازی...
راستی این چاک سریعتر از این حرکت نمی کنه گویا ..!یا قلق خاصی داره من متوجه نشدم؟
دوستان گرامی! هرکی از بقیه پایان ها و روش دیدنشون خبر داره به ماهم بگه! :20:
من از همون سیو که پایان A رو باش رفتم لود کردم ولی اینبار به TK یه zombrex دادم و اون زنده موندو حالا ماموریت های جدید واجباری رو باید براش انجام بدم
من که خیلی منتظر این بازی بودم ولی واقعا حالم گرفته شده ، گرافیک که بهنظر من اصلا عالی نیست (توجه داشته باشید که گفتم عالی نه خوب) ، بازی مثله بازی های کودکان میمونه ، با اون رنگ بندی بچه گونه.
البته نباید از حق گذشت که آدم از کشتن زامبی ها خسته نمیشه (چیزی که من عاشقشم).
در کل من منتظر چیز خوفتری بودم ولی اصلا اصلا اون چیزی نبود که فکر میکردم ، حیف اون همه وقت که دنبال این بازی گشتم.
راستی یادم رفت یک نکنته دیگه رو هم بگم و اون این که این بازی از بس لودینگ داره آدم بعد از 10 دقیقه بازی خسته میشه.
دقیقآ دوست من....بعد از هر دمو یک لودینگ مسخره!آخه این دیگه چه مدل بازی ساختن هستنقل قول:
راستی یادم رفت یک نکنته دیگه رو هم بگم و اون این که این بازی از بس لودینگ داره آدم بعد از 10 دقیقه بازی خسته میشه.
حیف وقت و هزینه ای که بابت این بازی صرف شده...
نحوه رسيدن به پايان هاي مختلف بازي:
محتوای مخفی: پايان هاي مختلف بازي
بد نیست
اما اصلا سخت نیست