یکی لطف کنه به من کمک کنه من Log in می کنم این پیغام رو میده An error has ocurred من ID ساختم active هم کمش.با تشکر!
Printable View
یکی لطف کنه به من کمک کنه من Log in می کنم این پیغام رو میده An error has ocurred من ID ساختم active هم کمش.با تشکر!
برا منم همینطور میشد اواخر ولی ویندوز عوض کردم حل شد البته بعد اینکه راهی پیدا نکردم که این مشکل رو حل کنم به تعویض ویندوز متوسل شدمنقل قول:
سلام به همگی فکر می کنم از وقتی که بیشتریا یاد گرفتن آنلاین بازی کنن دیگه فروم داره بی فروغ میشه
لطفا بازم بیاید تا اشکالات هم دیگرو برطرف کنیم و از اطلاعات همدیگرو کامل کنیم
win ro change kon ok mishe ashiiiiiنقل قول:
babba id chiye in javaba chiye midin ,agha bayad portforward koni u modem adsl dari va nat shode ro systemet avse inke betoneh pes kar kone bayad port baz she to ghesmate nat bayad beri.....نقل قول:
ببخشید من تمام مراحل خواسته شده برای آنلاین بازی کردن رو امجام دادم ول وقتی می خوام لاگین شوم میگه آپدیت کن بعد یه صفحه باز می شه که آپدیت داخلشه و 20 مگابایته اون رو هم گرفتم و نصب کردم ولی بازم می گه آپدیت کن و دوباره صفحه سایت بتز می شه ..
چه کار کنم
وقتی شما پچ 1.20 رو نصب میکنید باید کرک مربوط به 1.20 رو استفاده کنی فایل کرک 26.8 مگ حجمش هستنقل قول:
xhacker42 جان اگه ميشه اشكالات من هم برطرف كن.
من مودمم wifi هست چه جوري بايد برم تو nat? مودم من datasheen d901w2 هست .
مشكل ديگه اينكه الان وقتي pes connector رو ميزنم وقتي 1 يا 2 رو ميزنم access denied ميده كه قبلا اينگونه نبود ولي حالا گير داده.
مشكل ابتدايي و اصلي ترينم هم كه همون an error has occurred هست كه هنوز دارمش. راستي براي چي بايد win عوض كنيم؟
من هم نمیدونم اشکال رو دقیقا به کجا وارد میکنه در هر صورت فعلا راه حلی غیر از عوض کردن ویندوز پیدا نشده الته بدون شک راه حلی هست که بدون تعویض ویندوز مشکل رو برطرف کرد ولی تا حالا من که نتونستم پیدا کنم فقط با تعویض ویندوز مشکل برطرف شد و اما بگم که چی باعث میشه این اشکال بوجود بیاد:نقل قول:
من خودم یه بار certificate رو وارد کردم کار هم کرد توی لابی هم رفتم مشکلی نبود ولی یه بار کلا certificate رو Remove کردم و کلا از بین بردم و بعدش که دوباره وارد کردم و خواستم برم توی لابی نرفت حتی به کونامی هم نمیتونستم وصل شم
سلام
من يه سوال دارم من و دوستم مي خوايم بازي كنيم
مثلا اگه من عدد 1 ميشم ميتونم برم تو ولي وقتي من عدد 2 ميشم اين ارور رو ميده an error has occurred
حالا برعكس اگه اون عدد 1 بشه ميره تو و اگه اون عدد 2 بشه اين اروره رو ميده
حالا بايد هر دومون ويندوز بريزيم؟