یه پیشنهاد داشتم. اگه تاریخ انتشار بازی ها رو به ه.ش هم بگین خیلی بهتره.
ممنون
Printable View
یه پیشنهاد داشتم. اگه تاریخ انتشار بازی ها رو به ه.ش هم بگین خیلی بهتره.
ممنون
Killzone liberation
ناشر : Sony computer entertament
سبک : اکشن سوم شخص
سازنده : ؟
تاریخ انتشار به میلادی : 2006
به هجری شمسی : 1385
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان :
تقریبا خوب از آب در اومده . داستان در ادامه ی بازی قبلی بر روی PS2 است و در مورد حمله Hell guest ها ( مهمانان جهنمی ) که قیافشون به Stupid guest ها می خوره شبیه است . در کل داستان جمع و جور است . ( 8)
گیم پلی :
تصور کنید دو عدد شات گان دار به سمت شما می آیند و شما با یک ضربه به زمین می افتید حالا چه می کنید ؟ یا یک ارپیجی زن با یک عدد موشک که به طور عجیبی دنبال شما می آید می میرید .
چه کار می کنید ؟ اصلا در این بازی نمی شه درست تیر زد . زمانی که شات گان دار دنبال شما می آید یا موشک انداز دار مقابل شماست نمی توانید کاری بکنید جز فرار و نارنجک انداختن انداختن . مبارزه با سه هلگاست به اندازه ی 10 عدد Boss بازی RE4 سخت است. دوربین در این سمت صفحه است که ناگهان یک عدد موشک به شما می خورد .
تنها مراحل که با یار هم تیمی جلو می روید بازی جذاب است . کلا در بازی حدود 100000000 باری می میرید . مبارزه با Boss آخر بازی غیر ممکن است . بازی بسیار کوتاه است .مین ها در بازی دیده نمی شوند .وسایل نقلیه خوب کار شده اند و کنترل راحتی دارند .(6.5)
گرافیک :
مناسب با بازی همدوره ی خودش . بافت ها خوب اند و نور پردازی عالی است . دمو هایی بسیار کم بازی عالی طراحی شده اند . در یک کلام عالی است . ( 8 )
صدا گذاری :
مشکلی ندارد . صدای شخصیت ها خوب است ولی روی صدای جزییات اصلا کار نشده . صدای انفجار و تیر زدن خوب کار نشده و معمولی است . (8 )
ارزش :
اگر حوصله دارید و حرفه ای هستید این بازی بهترین انتخاب برای شماست .من خودم به شدت عصبی شدم. در حدود 4 ساعت Boss آخر بازی رو نتونستم بکشم . در صورتی این بازی را انجام دهید که : 1. مشکل روانی پیدا نکیند . 2 . قسم خورده باشید تمام بازی های PSP یا انحصاری را تمام کنید . 3 . حرفه ای باشید و کم نیاورید . در کل Sony یک بازی متوسط به لیست بازی های PSP ما در سال 2005 اضافه کرد .
امتیاز نهایی از 10 نمره : 7.9
البته این نظر شما هست و قابل احترام.نقل قول:
اما نظر من کاملا برعکس چیزی بود که شما نوشتید.این بازی یکی از بهترین بازی هایی بود که روی psp بازی کردم.
درسته کنترل بازی یکم متفاوت هست اما بعد از چند ساعتی بازی کردن بسیار روان و راحت میشود.
خیلی از دوستان را هم دیدم که با این بازی هیچ مشکلی نداشتند.
کلا بازی خیلی خوبی هست.پیشنهاد من به دوستان این هست که حتما بازی کنند.
امتیازی که شما به این بازی دادی واقعا به جالبه چون سایتی مثل ign به این بازی امتیاز 9.0 داده و game spot 8.3
که همین نشان دهنده خوب بودن بازی هست.
بابا بی خیال...تو قسمت ارزش بازی رو عجیب کوبوندی ها.:18: من این بازی رو انجام دادم جزء اون 3 حالت هم نبودم:46:...البته شاید باشم و خبر نداشته باشم!!:31:نقل قول:
به نظر من بازیه خوبیه ..من خودم این بازی رو بازی کردم تا آخرشم رفتم..بازی جذابیه که...
نقد منم تو این پست:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3447953&postcount=17
پیشنهاد منم هست ...البته اگه تا حالا این بازی رو تهیه نکردید.نقل قول:
اینم نمره ی( Review Scoring ) این بازی از بعضی از سایت های معتبر ( محاسبه شده از 100 امتیاز) :
IGN : 90
GameSpot :83
GameZone : 81
GameSpy : 80
VideoGamer : 70
...
ولی خوب بازی ها تا حد زیادی سلیقه ای هستن دیگه..منم به نظر Hunter lord کاملا احترام میذارم...
راستیHunter lord ممنون از همکاریت تو تاپیک:10:...باعث شدی تاپیک نخوابه...من این روزا خیلی سرم شلوغ شده بود زیاد وقت نکردم به تاپیک سر بزنم.
باشه سعی می کنم از این به بعد تو نقدام تاریخ انتشارو به ه.ش هم بذارم.نقل قول:
مشخصات بازي:
ناشر : Codemasters
سازنده: Codemasters
سبک : Racing
تاریخ انتشار : September 8, 2009
17 شهریور 1388
رده بندی سنی: E10+
مسلما این نسخه از بازی( PSP) تفاوت های عمده ای با نسخه های کنسول های PS3 و XBOX 360 دارد.قطعا بازی به خوبی نسخه های کنسول های خانگی نخواهد بود.اما نسخه ی مربوط به PSP هم جذابیتهای خاص خودش را دارد و قطعا خالی از ارزش نخواهد بود.
بازی دارای 3 قسمت هست:
1) World Tour
2) Arcade Mode
3) Challenge
قسمت World Tour در واقع قسمت اصلی بازی به حساب می آید و event ها و track های بازی را باید با بازی کردن این قسمت آزاد کنید.
در ابتدا فقط می توانید در یک کشور به مسابقه دادن بپردازید که با پیشرفت در بازی و کسب مدال ها ( طلا - نقره- برنز) قادر خواهید بود کشور های بیشتری را آزاد کنید.
قسمت Arcade Mode از 3 قسمت تشکیل شده است:
1) Single Race که کاملا مشخص هست و نیاز به توضیح ندارد.
2) Time Trial هم همان طور است که شما انتظار دارید و در این قسمت باید به فکر رکورد زدن باشید. البته از این قسمت میتوان به عنوان یک قسمت تمرینی ( practice mode) خوب هم نام برد.
3) Championship هم شبیه به قسمت Single Race هست با این تفاوت که در چندین مسابقه باید شرکت کنید و رتبه ی شما هم در یک جدول کلی نشان داده می شود و نسبت به عملکرد شما در مسابقات تغییر خواهد کرد.
قسمت سوم هم Challenge mode هست که کمی از قسمت های دیگر جالب تر هست.
در این قسمت پنج Event با چهار درجه ی سختی موجود می باشد که هر کدام از جذابیت های خاص خودشان برخوردار هستند.
درباره ی گیم پلی و کنترل بازی باید گفت که رانندگی کردن در بازی خوب هست. بازی نرم و روان اجرا می شود.و کنترل بازی هم از عکس العمل ( responsive) سریعی برخوردار هست.
گرافیک بازی برای یک عنوان psp خوب و قابل قبول هست.طراحی جزئیات محیط و ماشین ها تقریبا خوب هست و باز هم تاکید می کنم که بازی بسیار روان اجرا می شود.
در پایان باید صبر کرد و دید که بازی در زمان انتشار چه قدر موفق خواهد بود.
منبع: ترجمه ی پیش نمایش این بازی در IGN: ( البته خلاصه کردم.:46:)
فکر کنم این dirt2 اون قدر که فکر میکردم خوب از آب در نیاد
آره. به نظر منم بازی زیاد بزرگی نباید باشه...به نظر من یه بازی متوسط رو به بالا از آب در میاد...راستی عکساشو که دیدم گرافیکش معمولیه ولی فک کنم گیم پلی جذابی داشته باشه..نقل قول:
به نظر من که یک چیز تو مایه های sega rally میشه . البته اگر گیم پلی خوب و جذابی داشته باشه دیگه زیاد گرافیک مهم نیستنقل قول:
امتیاز رو عوض کردم و پست آبدیت شد ولی دلیلش رو نمی دونم شما Clan هستید یا من ... که توی هر مرحله 100 بار می میرم اصلا بازی خیلی سخته من توی بازی Resistance توی یک مرحله 1 یا 2 بار می مردم ولی این جا اصلا نمی تونستم تیر بزنم . تمام نارنجک انداز ها و موشک زن ها و شات گان دار ها با یک ضربه می ندازنت .نقل قول:
نظر شما هم مهم است ولی من طور دیگه ای فکر می کنم .
خواهش می کنم . کاری نکردمنقل قول:
با این موافقم وقتی با دوستاش میره آدم احساس خوبی داره با دل گرم(عاطفی شد)نقل قول:
تنها مراحل که با یار هم تیمی جلو می روید بازی جذاب است
صدا گذاریش توی بازیای psp ولقعا توپه.
مال من دو تا chapter از مرحله 4ش مونده که احتمالا زورکی با کمی رغبت تمومش میکنم اینم شنبه بعد از امتحان لعنتی.