YaST / system / sysconfig editor / desktop / display manager / display manger = kdeنقل قول:
بازهم اگر سوالی مربوط به سوزه بود در تاپیک اختصاصی خودش مطرح کنید
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=59104
Printable View
YaST / system / sysconfig editor / desktop / display manager / display manger = kdeنقل قول:
بازهم اگر سوالی مربوط به سوزه بود در تاپیک اختصاصی خودش مطرح کنید
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=59104
ولین دستور رو اجرا میکنمنقل قول:
ولی تاثیری نداره
....
این بالایی رو نتونستم اجرا کنم ببینم تاثیر داره یا نه ....چون نمیدونم این رو ' با چی مینویسن !!!:31:نقل قول:
su -c 'rm -r ~/.kde && reboot'
نقل قول:
اصلا همون اول su کن و بعد بزن :
rm -r ~/.kde && reboot
سلام
نمیشه احمد جان
فکر کنم
دوباره باید لینوکس بنصبم!
و فکر آپدیت رو بیرون کنم از سرم !
نه بابا مگه بیکاری دوباره نصب کنی جواد جان؟؟!!نقل قول:
بگو ارورت چی هست؟؟ متن ارور رو بذار خوب...
باید راه حلی باشه...
کارت گرافیکت نصبه ؟ اگر نصبه دوباره نصبش کن ...نقل قول:
دوباره لینوکس رو نصب کردم ....
گرافیک نصبه ....یه بار دیگه تست میکنیم ....!!
ممنون
تیم توسعه KDE امروز April 2nd, 2009 با افتخار دومین نسخه ی بروز رسانی KDE 4.2 را منتشر کرد. در KDE 4.2.2 بهینه سازی و رفع ایرادات در بخش های مختلف صورت گرفته که عمده ترین آنها مربوط به برنامه های KRunner , KMail و موتور KHTML میباشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
این نسخه به صورت پیش فرض در Kubuntu 9.04 که در تاریخ 23 April منتشر میشه نصب خواهد بود. همچنین کاربرانی که از K/Ubuntu 8.10 استفاده می کنند می توانند از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای ارتقا به KDE 4.2.2 استفاده کنند.
مثل همیشه امکان انعکاس تمام تغییرات صورت گرفته از زمان انتشار KDE 4.2.1 تا KDE 4.2.2 در صفحه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود نداره. برای اینکه تمام تغییرات رو مشاهده کنید:
- ابتدا بسته ی subversion را در صورتی که نصب نیست از مخازن نصب کنید:
کد:sudo apt-get install subversion
- دستور زیر را در ترمینال اجرا کنید:
کد:svn log svn://anonsvn.kde.org/home/kde/branches/KDE/4.2 -r 934488:947394 > kde-4.2.1-4.2.2-changelog.txt
بعد از اتمام دستور بالا , فایلی با نام kde-4.2.1-4.2.2-changelog.txt در پوشه ی خانگی ( home ) ایجاد میشه که شامل تمام تغییرات صورت گرفته برای KDE 4.2.2 هست.
در حالی که تیم توسعه KDE در حال کار بروی نسخه ی بعدی این دسکتاپ ( 4.3 ) هستند و اولین نسخه ی آزمایشی آن نیز حدود یک ماه دیگر در تاریخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر خواهد شد , سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاهی زود هنگام به KDE 4.3 داشته که مطالعه ی آن خالی از لطف نیست.