من اونو مثال زدم! واسه هر رشته ای تو هر دانشگاهی اصلا دیر نشده فقط یکم پشتکار میخواد تا این 3 ماه جبران بشه هنوز تا کنکور 6 ماه مونده!نقل قول:
Printable View
من اونو مثال زدم! واسه هر رشته ای تو هر دانشگاهی اصلا دیر نشده فقط یکم پشتکار میخواد تا این 3 ماه جبران بشه هنوز تا کنکور 6 ماه مونده!نقل قول:
گفتم که کنکور بیشتر باید مهارت داشته باشی و این مهارت با تمرین زیاد بدست میاد و تمرین زیاد به زمان زیاد نیاز داره.
موفق باشی
سلام دوستان.
از کسانی که تو سنجش ازمون میدم یه سوالی دارم.
میگم شما هردفعه که ازمون میدید درس های مدرسه به بود جه بندی های سنجش میرسه؟
تو چه درس هایی عقب ترید؟
با تشکر
تو همش مگه تهران درس بخونینقل قول:
اگر شهرستانی نمی رسی به هیچ کودوم
سلام دوستان.:31:
میخواستم بدونم که:
1)شمایی که کانون امتحان میدی(پیش) تو امتحان های کانون دقیقا از چه کتاب هایی(اول و دوم و سوم وپیش)امتحان میگیره؟
2)قیمت امساله کانون(پیش)چه قدر شده؟(از تابستون حساب کنید)
با تشکر.:5:
نقل قول:الان ادامه بدید میرسه به نیم ساعت!نقل قول:
حیف که سر به زیر شدم :20:نقل قول:
من این سری خیلی بد شد نتیجه ی سنجشم.چون نمیرسم به بودجه بندیش.ولی روی سوالا خیلی فکر کردم جوابم دادم ولی غلط بودن.ای خدااااااا
سلام زیاد ناراحت نباشنقل قول:
سنجش جامع هاش مهمه...
پس شما به بودجه بندی هاش نمیرسید؟نقل قول:
ولی یه سوال:
فقط شما نمیرسید یا مثلا دوستاتون هم که میرن سنجش نمیرسن؟(جواب این سوال برای من فوق العاده مهمه!)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما مطلب بعدی:
*)الان داشتم به این فکر میکردم که چون هندسه تحلیلی و گسسته قبل و بعد ترم اول درس داده میشن پس سوالات ازمون سنجش تو اون درسی رو که هنوز نخوندن چیکار میکنن؟(پس 7-8 تا از سوالات خود به خود میپره)
تازه اگه به بود جه بندی های تعیین شده برسی!
*)اما نظر خودم اینه که ساله بعد(پیش)همه ی ازمونهای کانون رو برم(به خاطر برنامه ریزی عالیش و جهت دادن به درس خوندنم در پیش)+سه تا اخری های سنجش(جامعه اماری بالا+نزدیک ترین سوالات به کنکور+نزدیکی رتبه این سه به رتبه کنکور)+5 مرحله ازمون های ماهانه سنجش_البته در صورت این که با کانون تو یه روز نیفتن_(فقط وفقط برای سوال های عمومیش!)البته میشه مورد سوم رو از دوستامم بگیرم تو خونه کار کنم!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به جان خودم اگه برنامه ازمون از این بهتر جایی ببینید!:5::5:
:18::18:(ازمون های کانون+سه تا اخری سنجش+5 تا ماهانه سنجش هم تو خونه کار بشه):18::18:
اگه نظری در مورد این برنامه دارید بفرمایید.
با تشکر.