دوستان زمان ورود اپراتور سوم به شبكه مشخص شده؟
Printable View
دوستان زمان ورود اپراتور سوم به شبكه مشخص شده؟
ما نفهمیدیم این دولتیه یا خصوصی ؟ فکر نمیکردم اینهمه بامبول دربیاد .... اینطور که معلومه رفت برا سال 90
رفت و شیش !نقل قول:
امکانات اپراتور سوم به جز مکالمه تصویری چیه؟
مشخص نیست اپراتور سوم کی می یاد؟
اگه اتصالات باشه که ماله امارات هست و منم بعید میدونم به این زودی بذارن بیاد ..............نقل قول:
مساله ای که خیلی مهمه ولی اینجا کسی بهش اشاره نمی کنه اینه که آیا این اپراتور باید از 0 شروع به نصب bts کنه یا ماجرا جور دیگه ایه؟
با این رقابتی که هست و دید حرفه ای که شرکت اتصالات داره فکر کنم بالافاصله بعد از کسب مجوز،، شروع به نصب سریع bts و تجهیزات میکنند و کمتر از 9 ماه بعد از مجوز شروع به دادن سیمکارت میکنه.نقل قول:
فکر کنم پاییز امسال سیکارتهاش رو بده.
به این زودی ؟نقل قول:
چرا که نه؟ این همراه اول ما ها رو بد عادت کرده نمیدونیم اپراتورهای حرفه ای جهان چه طور با هم رقابت میکنن و این رقابت چقدر توی بازدهیشون تاثیر داره. یه چشمشو داریم توی ایرانسل میبینیم.نقل قول:
من مطمئنم اگر عوامل خارجی شرکت سنگ اندازی براش نکنند حتی زودتر از پاییز سیمکارت بده.
یه خبر هم براتون دارم که برای هر کدوم از مشترکان این اپراتور بین 1 تا 2 مگابیت پهنای باند کلی که شامل اینترنت هم میشه در نظر گرفته شده که حالا با واقعیت و اجرا چقدر فاصله داره خدا میدونه!
راستش رو بخواین من 4 سالی میشه که در حسرت adsl هستم اما متاسفانه مرکز تلفن ما که در مرکز تهران قرار داره با بی تفاوتی اقدامی برای نصب تجهیزات لازم انجام نمیده و من دیگه از adsl قطع امید کردم و مدت هاست به امید اپراتور سوم و دریافت خدمات data شرکت هستم.