ایران 4 لیبی 2
Printable View
ایران 4 لیبی 2
تبریک:10::40::11:
حيف شد! من نتونستم بازي رو ببينم. سر كار بودم.
اسپانيا عجب نتيجه اي بدست آوردا !
فكرشم نميكردم چك رو 4-0 بزنه. واقعاً امتيازي كه از اسپانيا گرفتيم طلا بود.
حالا بايد منتظر بمونيم ببينيم چي ميشه. ما بايد اروگوئه و چك رو هم ببريم.
چرا همیشه نیمه دوم کم میارن 2-3 تا میخورن؟
من هم با شما هم عقيده هستم. نيمه هاي دوم نيمه هاي خوبي برامون نبودن. شايد برگرده به خصلت بد ايراني ها كه فكر ميكنن كارشون ديگه تموم شده.
تبریک میگم.
نیمه دوم تا حدودی از نظر قدرت بدنی هم کم میارن ! در ضمن ذخیره های خیلی خوبی هم نداریم برای بازی های توی این سطح ...
با سلام خدمت دوستان عزیز و محترم !
بازی خوبی را شاهد بودیم و ایران با اقتدار تیم لیبی را با نتیجه ی 4-2 شکست داد ! این ابزی نکات بسیار جالبی داشت که مطمئنا از چشم آنالیزورها و تیمهای دیگر دور نخواهد ماند و من هم به نوبه ی خودم به عنوان یکی از کوچکترین آنالیزورها بعضی از این نکات مهم را یاد آور میشم البته در خلال نقد بازی !
نقد بازی
این بازی پر بود از نکته ها ی فوتسالی !
اول ویژگیهای تیم ایران را میگم
1- بازی سرعتی و کم اشتباه در سرعتی بودن
2- دقیق در حمله کردن و اجرای تاکتیک
3- اجرای بسیار خوب تاکتیک زمینهای کوچک معروف به یک دو سه که گل اول ما دقیقا از همین شیوه به ثمر رسید
4- پاس عمقیهای دقیق و بی اشتباه (گل سوم ما به این شکل رقم خورد)
5- از دفاع هر چی بگم کم گفتم ! چند مورد از خوبیهای دفاعمون :
الف) دفاع بسیار خوب در مقابل شوتهای رو به دروازه
ب) جا گیری مناسب و قطغ دقیق توپهای حریف
ج) خراب کردن بازی و دریبلهای تیم حریف
6- عملکرد قوی و عالی دروازه بان!
7- تعویضهای به موقع و عمدتا صحیح
8-.....
ویژگیهای تیم ایران را گفتم ! و در اینجا میخوام اشتباهات تیم ایران را بیان کنم که بعضا از اهمیت بالایی برخوردارند !
1- ضعف بسیار در دفع و حتی قطع توپهای هوایی (شما دقت کنید 80% توپهای لیبی که به شکل سانتر فرستاده میشد را ایرانیان نمیتونستند دفع و قطع کنند !)
2- پرتابهای بسیار ضعیف و غیر دقیق دروازه بان ، بررسی کنید 90% توپهای پرتابی نظری به بازیکنان نرسید و بیشتر از زمین خارج شد! در جایی که دروازه بان کمترین شک را داره که توپ نرسه بهتره که از دفاع بازی شروع بشه چون به اون صورت توپ پرتاب کردن ثمری نداره و توپ از دست ما خارج میشه ، هر چند خودم تجربه کردم و قبول دارم که ممکنه اینگونه توپها تبدیل به گل زیبا و سرعتی ای بشه ولی نظرم اینه که دروزاه بان خیلی خیلی باید دقت کنه و با اطمینان بالا این کار را به نحو احسن انجام بده !
3- اشتباه دروازه بان در به ثمر رسیدن گل اول لیبی ! (اینو اول بگم که نظری بسیار دقیق و قشنگ مهره ها را جلوی دروازه میچینه و جا گیری خودش هم خیلی خوبه ، معلومه تجربه ی خوبی تو این زمینه داره) هم بازیکنان را دقیق راهنمایی کردن در جا گیری و هم خودش درست جاگیری کرد ولی در هنگام دریافت شوت ازبین پاهاش توپ عبور کرد ، که خب به نظرم فقط باید گوشزد کرد وگرنه در کنار بازی و عملکرد خوبش این اشتباهات قابل پذیرشه
4- استفاده ی ناصحیح از توپهای بلند و همچنین عدم دقت در استپ توپهای هوایی ، این شاید به نظر دوستان نکته ی مهمی در فوتشال که بازی زمینی نباشه ولی خب به هر حال مستحضرید که خیلی جاها کاربرد داره و میشه از ضعف تیم مقابل در دفع اینگونه توپها سوء استفاده ی لازم را کرد !
5- تیم باید به شکلی حرفه ای مدیریت و تفهیم بشه! چون ما دیدیم که بازیکنان بعد از زدن 3 گل کمی عقب کشیدند و روند قبلی خود را با سرعت ادامه ندادند ! به نظرم مربی باید استراتژی های لازم برای این مواقع رابه بازیکنان بده تا بهترین نتیجه حاصل بشه
البته بعد از مرور اشتباهات ذکر شده ، به نظرم یه کم سخت گیری کردم ولی مطمئنا موارد شماره ی 1 و 2 حائز اهمیت است !
در ضمن در مورد پنالتی گرفته شده بسیار شک دارم ! چون دقیقا آن چیز که مشخصه اینه که یار ما خیلی خیلی سعی کرد دستشو کنار بکشه و درسر راه توپ قرار نگیره و معلومه که غیر عمد بوده ولی باز داور پنالتی گرفت ! (و دقت کنید که اگر اون توپ تو گل میرفت مطمئنا داور گل اعلام میکرد و نه هند)
به هر حال کمی برای وضعیت تیم ایران نگران شدم :13:! و امیدوارم که این مشکلات حل بشه و مهمتر غرور نگیرتشون و هیچ تیمی را دست کم نگیرند وبهتره که سعی کنند در بازی ها گل نخورند چون مطئنا تیمهای دیگر روی گل خوردنهای ما دقیق شده و نقاط ضعفمان آشکارتر میشه و مورد استفاده ی تیم های قدرتمند قرار میگیره !
تمام این نوشته برگرفته از نظرات و افکار خودم بوده و هر گونه ایراد و انتقادی وارد و مقبول است ! و از نظرات مفید و دلگرمانه ی تان استقبال میشه
امید است این نوشته مفید واقع شود
در ضمن من خفن ارادتمند داش عماد گل هستم !:11:
قربانتان : مصطفی عشقی
بابا نقاد ؟!!! :دی
بازی اسپانیا نکات آماریبسیا جالبی داشت و مریبان در مقابل تیم اسپانیا باید بهش خفن توجه کنند و اون اینکه اسپانیا در یه بازه ی زمانی کوتاه خیلی جون میگیره و تمام زورش را میزنه و روحیه تیم را خراب میکنه اگر تیمها در اون یه بازه زمانی کوتاه از نظر دفاعی دووم بیارند (دقیقا مانند استراتژی ایران در مقابلش) در مقابلش کمتر دچار مشکل میشوند !نقل قول:
شما دقت کنید که دربازی با چک تیم اسپانیا 4 تا گل زد ! اولین گل را در 11 ثانیه ی نخست بازی زد! و 3 گل بعدی را در دقیاق 21 و 22 و 23 زده و این نشان از یه استراتژیهای خاص از سوی اسپانیا داره !
ما اروگوئه را که باید حتما ببریم (و انشاءالله میتونیم) و بعد بازی لیبی و چک را ببنیم ، اگر هر دو بازی با برد تیمهای ایران و چک برگزار کننده های بازی آخر همراه باشه اونوقت ایران فقط نیاز به 1 مساوی برای صعود داره !