منم چند دقيقه پيش رجيستر كردم. كار خلاف هم زياد كردم تا جايي كه الان استامينام 5 تا شده. كوئست هم نميتونم انجام بدم چون استامينا كم دارم حالا بايد چيكار كنم؟
Printable View
منم چند دقيقه پيش رجيستر كردم. كار خلاف هم زياد كردم تا جايي كه الان استامينام 5 تا شده. كوئست هم نميتونم انجام بدم چون استامينا كم دارم حالا بايد چيكار كنم؟
تو يه خيابون رفتم كه يه كافي ماشين داشت. روش كليك كردم بعد درينك كافي رو زدم حالا پولام 1 دلار كه بود شد 906 دلار استامينام هم 26 تا شد. اين چي بود؟
ببخشيد اشتباه شد. پولام هزار و خورده اي كه بود كمتر شد.
خوب حالا اون كوئستي كه گفته بوديد رو انجام دادم حالا چيكار كنم؟
بله اون "دستگاه قهوه" هست که در برار 100 دلار به شما 20 تا استامینا میده.نقل قول:
شما اول کوئست Citizen رو انجام بدید.به محض اینکه پیشرفت کنید می تونید
کوئست های سنگین تر رو انجام بدید.
قیمت استامینا الان خیلی بالاست.وقتی چند روز از فصل جدید بگذره قیمت ها شکسته میشه.
فصل قبل 1 عدد W.h.i.s.k.e.y فقط 1 دلار بود که 50 تا استامینا به شما میده.
در ضمن یکی از کاربران در فروم خود بازی گفته بود که یه "دستگاه قهوه " مجانی پیدا کرده.
بهش گفتم که لینک او خیابون رو بفرسته.ببینیم خالی بسته یا واقعیت رو گفته.
يه سؤال ديگه : spy كردن يه مغازه يعني چي؟ مثلا رو يه مغازه كليك ميكنم و spy رو ميزنم اين چيكار ميكنه؟
خوب خوب خوب....داریم وارد بخش پول درآوردن بازی میشیم.نقل قول:
Racket کردن می دونید چیه که؟
یعنی مغازه دار رو تهدید کنید و روزانه ازش پول بگیرید.(مثل بازی پدر خوانده که طرف رو کتک میزدید)
Spy کردن به این درد می خوره که ببینید طرف چقدر درامد داره.
اگه می ارزید و حمله ی شما بالای 15000 بود برید و طرف رو Racket کنید.
دقت کنید الان که لول شما پایین هست فکر Racket کردن رو هم نکنید.اصلا طرف مغازه ها نرید
تا لول شما بیاد بالا و حداقل 15000 تا حمله داشته باشید.
هر وقت 15000 حمله داشتید به من بگید تا بقیه ماجرا رو براتون توضیح بدم.
دوستان فکر کنم یه راهی برای بالانس کردن پول قهوه و دزدی ها گیر آوردم.
پولتون رو خرج نکنید تا بهتون بگم قضیه چیه.
مرحله جنتل من کمک به اون خرید کننده 200 تا اتک میخواد ! چه خبرشه ؟:o
چطوری اتک رو ببرم بالا ؟ با پول ؟
من یک نفر رو عضو کردم اینو نوشت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 day 17:37
New gang member [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] registered thanks to you. You will earn 1 each time they load credits. Came from URL #direct.
هنوز سکه نداده