-
من نمیدونم چرا گیر داده که تو x6 از خطوط حجیم استفاده شده
ضمنا تو مشخصات x6 مشخصات موتور 8 سیلندر و مصرف سوخت موتور 8 سیلندر جدید ب ام و گفته ولی قدرت و گشتاورش مربوط به موتور 6 سیلندر هست نه 8 سیلندر!!!!!!!! حالا نمیدونم این اشتباه عمدا بوده یا سهوا
ولی خیلی دوست داشتم که x6 جدا بررسی می کرد و در رابطه با سواری و هندلینگش صحبت می کرد
-
این تاپیک هک خوابید
اولش همه میومدن نر میدادن الان تاپیک شده 2نفره
-
همینه دیگه سعید
منم یه مدت کارام زیاد شد کم میتونم بیام
کارمون شده همین آخه من م وندم این بخش صاحب نداره هر کس یماد یه تاپیک الکی میزن یه باره یه تاپیک مشائوره نزدن
هر کس میاد فلان قیمت ماشین چی هست.کشتن این مایه دارا ما رو .
-
آره به خدا 50 تا تاپیک داریم در رابطه با مزدا 3 و مگان
50 تا در رابطه با آزرا و کمری
این تاپیک یک مدیر سخت گیر میخواد دیگه وضعش از انجمن ورزشی که بدتر نیست ولی اونجا همه چیز مرتب منظم همه تاپیک ها مفید و مجزا ولی اینجا...
-
مجله ماشین شماره مخصوص آذر ماه هم چاپ شده . در این شماره نیسان مورانو 2009 و کیا اوپیروس و تویوتا یاریس هاچ بک از سری ماشین های سری موجود در ایران و جاگوار Xk-r 2006 و لامبورگینی گالاردو 2003 از سری ماشین های خاص موجود در ایران توسط نویسنده های این مجله آزمایش شده و در برگیرنده بسیاری مطالب دیگر از صنعت مدرن ماشین میباشد .
به همه دوستداران صنعت ماشین پیشنهاد میکنم از تهیه آجرین جلد این مجله دریغ نکنن.....
-
در شماره 311 مجله ماشین از 120 صفحه 28 صفحه آن تبلیغ است که میشود 23.3 درصد یعنی 233 تومن از 1000 تومن که فکر کنم خوب باشه در ضمن تبلیغات این مجله واقعا به درد بخور هستند
واقعا این مجله به قیمتش میارزه با این همه اطلاعات فنی و ...
-
خب با تجربه ترین مجله خودرویی کشور هستش یعنی اتومبیل
به نظرم هنوز جای زیادی داره که بره جلو من هنوز کامل نخوندم ولی مطالب قابل توجهش رو مرور کردم .
تبلیغاتی هم که میزنه بیشتر تبلیغات فنی هستن نه تبلیغات کشکی
-
من مجله ماشینو فقط به خاطر تبلیغاتش میخرم!!!!
-
ولی نسبت به قیمتش عالیه و من حاضرم 20 صفحه دیگه تبلیغ بزنه ولی قیمتش ثابت باشه
-
حالا کاش کمی قطع این رو بزرگ کنن اون وقت بهتر میشه
با اینکه این قطعش دیگه شده یه کلاسیک .