نقل قول:
معرفی چجوری دیگه؟(میخوای رئیس شرکت ال جی باهاتون تماس بگیره و این گوشی رو بهتون معرفی کنه؟:31:)یا نکنه از نظر شما وقتی ریلیز بشه میشه معرفی رسمی:27:
Printable View
نقل قول:
معرفی چجوری دیگه؟(میخوای رئیس شرکت ال جی باهاتون تماس بگیره و این گوشی رو بهتون معرفی کنه؟:31:)یا نکنه از نظر شما وقتی ریلیز بشه میشه معرفی رسمی:27:
حواستم نبود که معرفی رسمی شده :d ولی خوب این سوالها چیه دیگه که قیمت چنده . دیگه این روزا میشه حدس زد که چه قیمتی داره . ویوتی که 600 تومن خوب این 800 تومن . که بعدا پایین تر هم میاد
خب حالا ما پرسیدیم.عیبی داره؟:31:آخه من تا قبل این میخواستم تو همین ماه امنیا رو بگیرم.ولی حالا میخوام این رو بگیرم:31:.اونم تا اومد بازار...چون 1 ماه بی گوشی ام.دارم با یه گوشتکوب از همون سری N سر میکنم.:27:نقل قول:
به نظر من سی905 به خاطر نرم افزار بهتر و قیمت کمتر به صرفه تر هستش.زیبا هم هست و طراحی تکراری نداره
بابا من از یه جایی شنیدم میگفت این سنسوری که توش استفاده شده بزارید نسخه نهایی گوشی در بیاد همه گوشیها باید بیان جلوش لنگ بندازن . جنس لنزش مثل جنس صفحش ضد خشه -- میگن bestpic ش 8 تا عکس فول سایز میگیره حداکثر در نصف زمانی که i8510 سامسونگ یه عکس میگیره 8 ثانیه ( موبایل ریویو)
باید منتظر موند !!
ریویوو 8 خیلی خیلی دیدنی تر هست !!!
البته دوستان اشاره كنن كه Innov8 سيمبيان هستش و مسلما روي سرعت گوشي و دوربين تاثير ميذاره .
و اينكه نسخه بتا گوشي دست ريويو نويسان بوده تا الان . !
مخلصيم .
شما اول تلفظ ویوتی رو یاد بگیر بعد بیا اینجا علیه ویوتی اظهار نظر کن ! :21:نقل قول:
والا من ویوتی داشتم خیلی فوری و کمتر از 5 ثانیه عکس میاورد و همینطور تو زوم ! مگر اینکه دوستانی مثل شما فتواهای دیگه ای صادر کنند ! :2:
توقع داری مثلا گوشیهای لمسی چه شکلی باشن ؟! نکنه مثل x1 باشن که طرح صفحه کلیدش مث طرح سقف شمس العمارس ! :2::2:یا مثلا دبل 960 با اون دکمه های ژله ای و طرح گوشکوب مثلا خواسته بود از مدل دبل 950 تمایز پیدا کنه !! :2::2::2:
بعد از سه روز اومدی دفاعیه تحویل میدی ؟ بله در جریان اسم ضایعش هستم - شما که یه 2 هفته هم نشد گوشی رو پس دادی - این حرفه کسیه که گوشیو داشته متن انگلیسیشو گزاشتم برو بخون (بخوای برات ترجمه می کنم) گفته مموری پر بشه سرعت بشدت کم میشه اونوقت میخواد عکس و بیاره جون میکنه -- صد رحمت به X1 که حداقل کیبورد داره جنس استیلش خداست تو طراحیشم نوآوری داشته --- نیومده خودشو راحت کنه یه السیدی رو ویندوز روش فلش کنه تحویل مردم بده --- در مورد 960 به اون کمر باریکی عرض شود که شما گوشتکوب مثله اینکه تا حالا ندیدی -منظور از دکمه های ژله ای منظورت براقه ؟ :27: (این دو تا با هم خیلی فرق دارن)نقل قول:
شما اول تلفظ ویوتی رو یاد بگیر بعد بیا اینجا علیه ویوتی اظهار نظر کن !
والا من ویوتی داشتم خیلی فوری و کمتر از 5 ثانیه عکس میاورد و همینطور تو زوم ! مگر اینکه دوستانی مثل شما فتواهای دیگه ای صادر کنند !
توقع داری مثلا گوشیهای لمسی چه شکلی باشن ؟! نکنه مثل x1 باشن که طرح صفحه کلیدش مث طرح سقف شمس العمارس ! یا مثلا دبل 960 با اون دکمه های ژله ای و طرح گوشکوب مثلا خواسته بود از مدل دبل 950 تمایز پیدا کنه !!
آقا این نظر من در مورد طرح این گوشی بود -- هر کی نظر دیگه ای داره واسه خودش نگه داره چون به من ربطی نداره و سر این موضوع با من بحث نکنید.
اولا که من ویوتی رو بخاطر کم عقلی و تنوع طلبی خودم فروختم و اشتباه هم کردم شاید دوباره یکی خریدیم !نقل قول:
حالا کو تا مموری پر شه !!
X1 نو آموری داره ؟!! واقعا جالبه !!! خصوصا در مقایسه با گوشی ضعیفی مثل امنیا !!! :27:
حالا که میبینی همون یه السیدی که روی ویوتی انداختن ! جزو پرفروش ترین گوشی ها تو انگلیس شده !!
کجای 960 کمر باریکه ؟ ما به F480 هم زورمون میاد بگیم کمر باریک اونوقت میگی به 960 کمر باریک !
خب ژله هم براقه دیگه ! و دکمه هاش کلا بسیار کلاس پایین تعبیه شده :21: .
دعا کنید ایکس 1 و سی 905 و بقیه گوشیهای به اصطلاح شاختون مث 960 نشه که همه ازش رویگردون بشن !
ما که دست به دعا شدیم ... ( چون خودمم واقعا سونی اریکسون رو دوست دارم ولی شما خیلی دو آتیشه ای )