سلام shahshahani عزیز
caps switch هم off کردم میگه can not uninstall
w960 walkman skin رو تونستم بریزم ولی حالا دکمهای 1و2و3 که همون backward , play , forward هستن کار نمی کنه البته میتونم از کلیدهای کناری استفاده کنم.
گوشیمم w950
با سپاس
منتظرم
سلام shahshahani عزیز
caps switch هم off کردم میگه can not uninstall
w960 walkman skin رو تونستم بریزم ولی حالا دکمهای 1و2و3 که همون backward , play , forward هستن کار نمی کنه البته میتونم از کلیدهای کناری استفاده کنم.
گوشیمم w950
با سپاس
منتظرم
سلام
احتمالا شما هنگامی که برنامه بازه میخوای آنینستایش کنی.
اول برنامه رو ببند ( یا از تسک منیجر یا با سوییس منیجر) بعد برو آنینستالش کن.
موفق باشی.
سلام
چند وقتیه که گوشی من با برنامه دارو که اطلاعات دارو ها را میده و جاوا هم هست مشکل پیدا کرده . وقتی این برنامه را اجرا میکنم گوشی ریستارت میشه . قبلا این مشکل را نداشت.
از طرفی سرعت گوشی هم کم شده . یه رم دو گیگ تقلبی هم روشه که 1.5 گیگش خالیه.
با سلام !
هر وقت گوشی(p990) رو روشن ميکنم واسه نصب بعضی برنامه ها که قبلاً
uninstall کرده بودم سوال ميکنه .
چه کار بايد کرد که برنامه ها بطور کامل uninstall بشن ?
با تشکر از همه =)
سلام دوست عزيز لازم نيست گوشيتو فلاش يا آپديت كني فقط باطري و سيم كارت و مموري رو در بيار بعد باطري رو بدون اينكه سيم كارت رو تو گوشي بزاري بنداز سر جاش و گوشيتو روشن كن و با اين كد * چپ * راست * چپ چپ * چپ* گوشيتو فرمت اينترنال كن ...!
با سلام به دوستان عزیز
من گوشیم را یک سری فرمت ابنترنال کردم حالا هرچه می کونم برنامه X-plore_1.30 نصب نمی شه واین یرور component faled security check cannot install را میده کاملا کارم گیر کرده ونمی تونم گوشیم را هک کنم مثل کیبورد فارسی و خیلی چیزهای دیکه
با تشکر
اين ارور مربوط به تاريخ گوشيه ... بارها هم توضيح داده شدهنقل قول:
detial رو بزن همون جايي كه ارور ميده و تاريخ گوشيتو ببر عقب بين اون دو تا تاريخي كه خودش گفته
من برنامه my phon explorer را که مخصوص uiq هست رو نصب کردم اما نمیتونم باش موبایلمو کانکت کنم.:5:
چرا نمي توني ؟ ارور ميده يا گوشيتو نميشناسه ؟نقل قول:
بازم موشکل
من یک پک ایکن نصب کردم حالا هر چه می کنم باک نمیشه ویرور می ده که قادر به پاک کردنش نیست ممنون میشم کمک کنید
با سپاس