اقا شما یک عکس از یک نوشته بزارید هر طوری که خودتون تنظیم میکنید منم یک عکس از یک نوشته میزارم بیبینیم کدوم خواناتر هست خوبه؟ من منتظرم در مورد عکس های بالا شما مقایسه نگذاشتید 5610 ماکرو نداره ولی با فوکوس عکس های عالی میگیره در مورد بلد بودن من k800 نداشتم ولی k810 داشتم و خیلی خوب میدونم چطور باهاش کار کنم حالا خیالی نیست شما یک عکس از نوشته بزارید با هر تنظیمی که دوست دارید با فلش بدون فلش و........ نور کم نور زیاد بحث سر خوانا بودن هست من منتظرم در مورد اینکه چرا 5610 گران هست بزار کمی بگم یکی از برگ برنده 5610 ال سی دی قوی هست شما برید یک کلیپ در گوشی 5700 یا n81 8gig یزارید و یکی هم روی 5610 بیبینید گدوم رنگها زیباتر و طبیعیتر هستند یا اینکه یک تم مثلا تم ایفون رو رو گوشی 5610 بزارید رو n81 8gig و 5700 هم بزارید می بینید رنگها در 5610 پرنگتر زیباتر هستند دیگر برگ برنده 5610 نو اوری که در این گوشی شده کیلید حرکتی هست و بدنه ضد خش و محکم و چهار جوب استیل در ضمن مشکل محدودیت نصب هم نداره نوکیا سنسور. مکالمه تصویری هم داره. صدای استریو با کیفیت و صدای بلند. تا 4 گیگ رم ساپورت میکنه . باطری فوقعاده قوی داره . hands free عالی. واقعا اینا ارزش ندارن؟ در ضمن 5610 در بین گوشی های بدون سیستم عامل سیمبین نوکیا بهترین دوربین رو داره اینو gsmaria هم نوشته من با 6500 slide که لیز کالر زایس داره تست کردم به 5610 نمی رسید ولی n73 رنگها رو پرنگتر از 5610 نیشون میده راستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حیف که اینجور گل ها در جنوب در نمیان وگرنه با 5610 میگذاشتم حال میکردید