دوست عزیز تو باید تصمیم بگیری چون آینده خودته...نقل قول:
دوست عزیز تو باید تصمیم بگیری چون آینده خودته...نقل قول:
اصلا شما الان دوباره بحث راه ننداختینقل قول:
در ضمن با اون پرانتزت خیلی حال کردم...
اگه یه کمی فکر کنید(یا اینکه پست ها رو دوباره مرور کنید)متوجه می شید که من بحث راه ننداختم بلکه جواب آقای مهدی رو دادم.
ضمنا بنده در مورد وضعیت خوابگاه شیخ بهایی سوال کردم از دوستان.همشون میگفتن از نظر اخلاقی افتضاحه...(خطاب به سرگردان نگران عزیز)
به نظر شما اگه يكي تو شهر خودش (بندرعباس) دانشگاه آزاد باشه يه ترم هم رفته باشه (كارشناسي ناپيوسته ) امسال كنكور امتحان بده غير انتفاعي (قشم ) قبول بشه اونم در همون رشته قبلي ، بهتره كدومو بره ميارزه دانشگاه آزاد شهر خودش رو ول كنه بره غير انتفاعي يه شهر ديگه ( هزينش با احتساب خواب و خوراك و 25% اضاقه شهريه به خاطر منطقه آزاد بودن قشم) ؟
يكي ميخواد همچين كاري كنه
باید آزادو بره به نظر من.
سلام بچه ها
اتفاقاً منم مشکل starpars رو دارم
کارشناسی ناپیوسته دانش پژوهان اصفهان با آزاد ایلام( شهر خودم) پذیرش شدم
الان موندم کودوم رو برم
نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر من که نظریه که تو پست شماره 93 دادم.اگه شیخ بهایی یه چیزایی داره که بیارزه دانش پژوهان هیچی نداره!!!
با تشکر
با سلام خدمت کاشف الکترو مغناطیس که اگه نبود الان معلوم نبود چجوری میشد تلوزیون نگاه کرد یا با تلفن حرف زد یا خیلی چیز های دیگه!
خدمتتون عارضم که بنده در کنکور سال 87 در دانشگاه ملی شهره خودمون کارشناسی فیزیک آوردم و در دانشگاه آزاد نرم افزار!
و از بین این 2 دانشگاه آزاد رو انتخاب کردم به این دلایل:
1.چون فیزیک به درد نمی خوره
2.عاشق نرم افزارم
3.تقریبا بیشتر دوستام آزاد رو انتخاب کردن(البته چون ملی رشته ی خوبی نیاوردن!!)
و این که با یکی از دوستانم که در اداره ی برق کار میکنه و فارغ التحصیل مهندسی برق دانشگاه ملی گرایش قدرت هست صحبت کردم و گفت که اول برو دنباله علاقت!
بعدش ما الان توی اداره استخدامیه دانشگاهه ملی داریم و آزاد هم داریم و علمی کار بردی هم داریم و ... .
به نظر من گذشته از بازار کار هر رشته پارتی هم تاثیر بسیار زیادی در شاغل شدن داره!!!
ولی چه بسا کسانی که مدرک دانشگاه آزاد رو برای سر تاقچه میگیرن!!!
یه چیز بگم حالشو ببرین!!!!!!!!!
تا حالا اسم شهر تویسرکان رو شنیدین؟؟؟
(اگه شنیدین با نشنیدین به خودتون مربوطه)
ولی باید بگم که تیم رباتیک این دانشگاه در سال 2007 در لندن مقام اول رو کسب کردن!!!
منظورم از بالا همین بود که همه چیز به طرف بستگی داره!
من خودم ایشا.. همه ی تلاشمو می کنم که تا مقطع کارشناسی ارشد و حتی دکترا هم پیشرفت کنم البته در دانشگاهه ملی!:10:
من دیگه حوصله این بحث رو ندارم
هر کسی خودش باید برای آیندش تصمیم بگیره
بچه ها یعنی یک نفرم راجع به سوالی که پرسیدم اطلاعات نداشت؟!
وهمچنین هر کسی اطلاعات مورد نیازش رو خودش باید پیدا کنه!نقل قول:
من دیگه حوصله این بحث رو ندارم
هر کسی خودش باید برای آیندش تصمیم بگیره
این همه جواب داده شد.اگه عنوان رشته مهندسی باشه مدرک مهندسی میدن وگرنه،نه!نقل قول:
بچه ها یعنی یک نفرم راجع به سوالی که پرسیدم اطلاعات نداشت؟!