به نظر من اول توشیبا بعد سان دیسک...نقل قول:
کلاس رم هم هر چی بالاتر بره سرعت بیشتر میشه..ولی از اون ور قیمت شدید میره بالا...!! همون کلاس 4 عادیه..!
شاد باشید:40:
Printable View
به نظر من اول توشیبا بعد سان دیسک...نقل قول:
کلاس رم هم هر چی بالاتر بره سرعت بیشتر میشه..ولی از اون ور قیمت شدید میره بالا...!! همون کلاس 4 عادیه..!
شاد باشید:40:
يونس جان به نظرت n82 مموري 16 گيگ كلاس 6 رو ساپورت ميكنه يا بايد منتظر بشيم كه كلاس بالاتري بياد يا همون 8 گيگ رو بندازيم روش؟؟و نظرت در مورد tranced چيه؟ TNX
ساپورت میکنه...چرا نکنه..!؟: دی 16 گیگ کلاس 6 قیمتش چقده؟نقل قول:
با ترنسد هم کار نکردم...
من ديروز يه رم 4گيگ توشيبا كلاس 4 ميكرو اس دي خريدم 11تومن.
ترنسند 4 گيگ كلاس 6 هم همين قيمت بود.
سانديسك 12 تومن بود
سلام
قیمت مموری 16 گیگ ساندیسک - توشیبا - نوکیا کلاس های مختلف چنده؟
قیمت ایران و خارج چقدر متفاوته؟
کدوم مارک بگیرم؟
سلام قیمت این رم ها رو میخوام...ممنون
SanDisk MicroSD 1GB, 2GB, 4GB
SanDisk SDHC Class 2 4GB
SanDisk MicroSDHC 4GB
با تشکر...
کسی نیست قیمت مموری MicroSD 16GB رو به ما بده؟
سلام
دوستان 2 تا سوال داشتم.
- فرق MicroSD با MicroSDHC چیه؟ آیا فقط مسئله، اسمی هست که برای مدل های با ظرفیت بالاتر انتخاب کردن؟ یا کلا با هم فرق دارن و نمی شه جای هم استفاده شون کرد؟
- سرعت خواندن و نوشتن روی مموری های MicroSD کلاس 6 توشیبا چند مگابایت بر ثانیه است به طور عملی؟
- من 5800 دارم و از مموری که همراه گوشی بود دارم استفاده می کنم. اگر یه 8 گیگ کلاس 6 توشیبا بگیرم تفاوت سرعت تو کار کردن با گوشی، خصوصا لود کردن عکسها و فیلمها تو خود گوشی قابل توجه هست؟
ممنونم
دوستان مموری M2 4 گیگ چنده ؟مارک خوب؟؟
قیمت کلاس 2 توشیبا:43 الی 50 تومن.نقل قول:
در کل هر چقدر کلاس تو مموری کارت بالا میره سرعت رایت و خواندن بیشتر میشه.نقل قول:
به فرض مثال شما اگه 1000 تا آهنگ رو بخواهی تو موبایل آپدیت کنی بین معمولی و HC فرق زیاد خودش رو معلوم میکنه.
در ضمن الان دیگه همه مموریها HC تولید میشند.
بین کلاس 2 و کلاس 6 هم وضعیت به همون منواله و سرعت رایت و... کلاس 6 به مراتب بهتره.
بله اگه کلاس 6 بگیرین سرعت خودشو بهتر معلوم میکنه.
البته تو بعضی موارد هم باید گوشی هم CPU سر حالی داشته باشه تا بتونن با هم همخونی داشته باشن.:20:
مارک خوب همون ماله خود سونی هستش که فکر کنم قیمتش 40 الی 44 تومنه.نقل قول: