اره الان شرکت تکین گذاشته برای فروش
Printable View
اره الان شرکت تکین گذاشته برای فروش
به نظر از FarCry 2 بهتر میاد چون اینم مثل FarCry2 محیطش OpenWorld هست .
این 2 تا قابل مقایسه نیستن اصلا ...نقل قول:
به نظر از FarCry 2 بهتر میاد چون اینم مثل FarCry2 محیطش OpenWorld هست .
این سبکش فرق داره
نقل قول:
چند تا بازی مثل خودش با همین سبک چی بوده
اخه یادم رفته
نمرات بازی از سایت ها و مجلات معتبر و نگاهی به نقد بازی توسط چند سایت
-----------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمرات اولیه بازی فوق العاده هستند.فال اوت 3 از آن دسته نقش آفرینی هایی است که به همه ی RPG بازها توصیه می شود.
Official Xbox Magazine(Xbox 360) ------------- 10/10*
PC PowerPlay(PC) ------------- 90%*
IGN UK ------------- 8.8/10*
IGN AU ------------- 9.5/10*
IGN ------------- 9.6/10*
IGN(PS3) ------------- 9.4/10*
Eurogamer ------------- 10/10*
Level(PC) ------------- 100%*
Gamespy ------------- 5/5*
1UP ------------- A*
سایت IGN به نسخه ی PC و Xbox 360 بازی نمره ی 9.6 از 10 داده است.این سایت در پایان review خود می نویسد:
"خیلی بعید است که یک بازی بتواند در ارائه ی بخش های مختلف و گاه متناقض عالی عمل کند.فال اوت 3 آزادی عمل کامل به شما خواهد داد بی آنکه داستان بازی را فدا کند.سیستم مبارزه ی بازی فوق العاده است بی آنکه المان های عمیق نقش آفرینی را نادیده بگیرد.افرادی که در بازی با آنها برخورد می کنید سرگرم کننده و در اغلب موارد مضحک اند بدون آنکه حس حضور در یک چنین دنیای سیاهی را تخریب کنند.بازی مشکلات اندکی دارد که اغلب تکنیکی است اما در نهایت کلیت بازی به مراتب بهتر از مجموع جزئیات آن است.فال اوت 3 یک بازی فوق العاده با یک اتمسفر بی نظیر است که از بسیار جهات سرگرم کننده و لذت بخش است.بدون شک فال اوت 3 یکی از بهترین بازی های 2008 خواهد بود."
همچنین IGN سه نسخه ی Xbox 360 , PC و PS3 فال اوت 3 را از نظر گرافیکی با هم مقایسه کرده است و نسخه ی PC را بهتر می داند:
"اگر دنبال قدرت گرافیکی هستید نسخه ی PC فال اوت 3 به شما توصیه می شود چنانچه کامپیوتری داشته باشید که توانایی اجرای بازی را داشته باشد.حتی اگر در PC با رزولوشن برابر با PS3 و Xbox 360 نیز بازی کنید باز هم با جزئیات بیشتری نسبت به نسخه های کنسولی مواجه خواهید شد.نسخه های PS3 و Xbox 360 بازی هم عالی اند اگرچه گاه و بیگاه شاهد افت فریم در این نسخه ها هستیم که منجر به کند شدن بازی می شود.چنانچه بازی را بر روی یک PC قدرتمند اجرا کنید متوجه می شوید که تفاوت آن با نسخه های Xbox 360 و PS3 به مراتب بیشتر از تفاوت این دو نسخه با هم است."
--------------------
Kristan Reed از سایت Eurogamer در نقد بازی می نویسد:
"فال اوت 3 با اندکی فاصله بهترین بازی ای است که بعد از بایوشاک تجربه کرده ام.علی رغم نگرانی های بسیار،فال اوت 3 در رسیدن به یکی از اهداف اصلی اش یعنی جذب کردن بخش اعظمی از بازیبازها موفق عمل کرده است.یک تجربه ی هیجان انگیز که راه های بسیاری برای تجربه ی آن وجود دارد از فال اوت 3 چیزی می سازد که قادر است تا هفته ها شما را سرگرم کند.چه در زمینه ی اکشن،چه در زمینه ی ماجراجویی و چه در زمینه ی نقش آفرینی فال اوت 3 اثری است که شما را سیراب می کند و شما را عاشق اتمسفر بی نظیر،انتخاب های نزدیک به هم و هیجان بی پایانش می سازد.
یک بار دیگر Bethesda اثری را خلق کرد که می توان آن را یک اثر کلاسیک نامید و تا سال ها بعد درباره ی آن صحبت کرد."
--------------------
"فال اوت 3 از آن قبیل بازی هایی است که هر چند وقت یک بار شانس بازی کردن آنها را دارید.عاقلانه نیست که آن را نادیده بگیرید و خودتان را از این لذت بزرگ محروم کنید.فال اوت 3 به ما نشان می دهد که باید در انتظار روزی باشیم که نقش آفرینی های open world یک قدم بزرگ دیگر برای رسیدن به بزرگترین چیزی که از یک RPG در ذهنمان متصوریم بردارند."
--------------------
Neon Kelly در نقد بازی برای Videogamer می نویسد:
"فال اوت 3 یک بازی عظیم است.در ماهی که 5 یا 6 عدد از بهترین بازی های سال منتشر شده اند فال اوت 3 یکی از بهترین هاست.بازی پر است از مکان های دلچسب،انتخاب های فراوان و یک حس فوق العاده ی ماجراجویی که تنها در بهترین نقش آفرینی ها یافت می شود.بعد از مدت ها انتظار بالاخره بازی اینجاست."
--------------------
منتقد سایت گیم اسپای هم در نقد بازی نوشته است:
"فال اوت 3 بسیار شبیه به آبلیویون است(البته با تفنگ!) اما تقریباٌ از تمامی جهات برتر از آبلیویون عمل می کند،چرا که خط داستانی قوی تر،معرفی بهتر و چند صد ساعت گیم پلی هیجان انگیز برای شما به ارمغان می آورد.اگرچه هنوز مشخص نیست حرفه ای های فال اوت،بازی Bethesda را جز این franchise محسوب خواهند کرد یا نه،اما فال اوت 3 عنوانی است که اغلب RPG بازها باید آن را تجربه کنند و اثری است که به عنوان یکی از بهترین بازی های این نسل از آن یاد خواهد شد."
خوب ساسان عزیز!!!این مسئله به کنار یعنی منظور سبک دو بازی هست اما بازی Fallout شاخصه هایی داره که ME نداره برای بنده!!!نقل قول:
خب Mass Effect تفاوت هایی با فال اوت داره اما اصل قضیه همونه.آغاز با یک کارکتر ضعیف،پیشرفت در طول بازی و کسب تجربه،آپگرید کردن مهارت ها،انجام مأموریت های فرعی و در نهایت مأموریت های اصلی در محیطی بسیار بزرگ و با صرف مدت زمان زیاد.این اصول RPG هست.رعایت سفت و سخت این اصول در بسیاری از RPG ها در آغاز بازی سبب میشه که بازی خسته کننده به نظر برسه ولی با گذشت زمان این مشکل رفع میشه.در آبلیویون با همین مسئله رو به رو بودیم.آبلیویون در بین RPG ها بهترین عملکرد رو در رعایت اصول RPG داشت و این رعایت سفت و سخت اصول RPG بازی رو در ابتدا خسته کننده جلوه می داد ولی با گذشت زمان این مشکل رفته رفته حل می شد.اگه کسی با این اصول مشکلی نداشته باشه و زبان انگلیسی نسبتاٌ خوبی هم داشته باشه از RPG ها لذت خواهد برد.اگه از Mass Effect فقط به خاطر سلاح هاش متنفرین ممکنه از فال اوت 3 خوشتون بیاد اما اگه از تخیل Mass Effect متنفرین این احتمال زیاده که از فال اوت 3 خوشتون نیاد چون که فال اوت در تخیل دست کمی از Mass Effect نداره،فقط شکلش متفاوته و اتفاقاٌ روی این تخیل بیشتر از Mass Effect مانور میده.به علاوه Bethesda از نظر داستان پردازی همیشه ضعیف تر از BioWare عمل کرده و شاید پی مستحکم سری فال اوت بتونه این اشکال رو برطرف کنه اما احتمالش هست که Bethesda که در رعایت اصول ذکر شده فوق العاده عمل می کنه باز هم در امر داستان ضعیف عمل کنه(امیدوارم اینجوری نشه).
به هر حال این رو می خوام بگم که اگه تا حالا از هیچ نقش آفرینی ای لذت نبردید احتمالش اندکه که فال اوت 3 بتونه شما رو به این سبک علاقه مند کنه.این به خاطر این نیست که فال اوت چنین پتانسیلی نداره.به خاطر اینه که Bethesda در جلب نظر غیر RPG بازها به سبک RPG قوی نیست و منظورم این نیست که Bethesda در ساختن RPG تبحر نداره.بالعکس بسیار هم تبحر داره و بسیاری از RPG بازهای حرفه ای از بازی هاش لذت برده اند و خواهند برد(هر چند در این قسمت هم استثناهایی وجود دارد).برای علاقه مند شدن به RPG ها بهتر هست از بازی هایی مثل دیابلو 2،فال اوت 2،Dungeon Siege و The Witcher شروع کرد
Fallout 3 از نظر من مواردی داره که برای من فوق العاده جذاب هست!!!تا Mass Effect !!!!
من حالم از موجودات فضایی به این شکل و تفنگهای لیزری به شکل ME متنفرم!!!این قضیه برای من در HALO 3 هم صدق میکنه و سری فیلمهای Star Wars خود به خود حالم از موجودات فضایی به هم میخوره!!!
اما Fallout به هیچ وجه فضایی نیست هر چند بازی در اینده دور اتفاق می افته اما اصلا فضایی نیست و موجود فضایی هم تو بازی نیست!!!جو و حال و هوا شدید 1950 هست و اهنگهاش هم دقت کنی میبینی که دقیقا به سبک موسیقی های دهه 50 هست که من عاشقشم!!!
دقیق مانند BioShock !!!!!
من این چنین RPG هایی خوشم نمیاد مثل ME یا FPS هایی مثل HALO 3 !!!!
اما باید بگم بعضی از بازیهای فضایی هستند که ادم حس بدی بهش دست نمیده مانند Dead Space یا حتی همین GeoW که درسته فضایی هستند ولی ادم حداقل برای من حال به همزن نیستند!!!
اما در ME همین عناصر موجودات فضایی خوشحال باعث شده که من حتی نزدیک به 2 ساعت بازیش نکنم!!!!
البته قضیه دیالوگهای عظیم و زیاد باعث میشه که کمتر بازیبازی بهش رو بیاره!!!
فرض کن انگلیسیمون هم خوب باشه ولی ثانیه به ثانیه بیام فقط در یک بازی کامپیوتری حرف بزنیم که نمیشه!!!!البته من روی این چیزها کم خسته میشم اما شما The Witcher را ببین برای من که خیلی خوش گذشت در حال بازی کردن تا خسته بشم!!!
حرف من سر قضایی بود بازی هست نه دیالوگ بازیهای RPG هر چند که بازیباز نباید احساس خستگی و کم هیجانی کنه!!!
ما نمیخواهیم بازی بسازیم که از حرف زدن کارکتزها لذت ببریم!!!
البته این قضیه برای من در رده اخر قرار داره!!!قضیه دیالوگ!!!
حال این قضیه در سینما هم هست!!!البته به مقدار کمتر!!
من خیلی خیلی از سری Star Wars متنفرم در حالی که عاشق The Lord Of The Rings هستم!!!!
دوستان بازی برای pc اومده ؟
مرسی
بله شرکت تکین نسخه پی سی رو روی یک عدد DVD9 با حجم 7.92 گیگ ارائه کرده !نقل قول:
تو سبک Action RPG بازی هایی مثل Mass Effect , The Witcher , Jade Empire , فابل و دیابلو قرار می گیرند.این بازی ها از نظر تم و اتمسفر شبیه فال اوت نیستند اما در همون ژانر قرار می گیرند.نقل قول:
خب همون سوم شخص خودموننقل قول: