ای خدا چطوری ترکیه گل مساوی را زد؟ کاملا معجزه بود. دمش گرم. داره میشه مثل یونان 2004 .
Printable View
ای خدا چطوری ترکیه گل مساوی را زد؟ کاملا معجزه بود. دمش گرم. داره میشه مثل یونان 2004 .
کاش آلمان رو بزنید.این آلمان خدای شانسه.هم تیم های لیگش هم تیم ملیش زشت بازی می کنه.
کاش میافتاد توی گروه هلند تا هر سه تیم دیگه آبکشش می کردند. ایشالا سال بعد تو گروه مرگ بیافته.
چقدر شانس داره این ترکیه!!!!!
البته برای من زیاد فرقی نمیکرد کدوم تیم بیاد بالا ولی چون از آلمان خوشم نمیاد دوست داشتم کرواسی بیاد بالا
اگه آلمان جلوی ترکیه نتونه زود به گل برسه کارش تمومه
شانس نداره.تیییمه
اگه امشب ترکیه نمی برد بابام تا صبح نمیخوابید
ترکیه که گل زد نزدیک بود از خوشحالی زبونم لال سکته کنه:دی
به امید فینال هلند ترکیه و قهرمانی هلند.
خب،بچه های اين تاپيک خودشون را برای يک باخت عظيم مقابل آلمان آماده کنند.
آلمان هرچقدر هم شانس داشته باشه،بايد بگم که از ترکيه که دقيقه 122 گل ميزنه بيشتر شانس نداره.نقل قول:
تلوزیون ایران با پخش تصاویر چند زن با حجاب از این بازی هم سو استفاده (بهره برداری سیاسی) کرد.
من بازی را از تلوزیون ترکیه می دیدم. زنانی که در استادیوم بودند و زنانی که در ترکیه شادی می کردند فقط 3-4 درصدشون با حجاب بودند. متعجبم چرا تصاویری از اون 95 درصد پخش نشد؟
آها اینو بهش میگن سیاست!!!:31:نقل قول:
شایدم خواستن فرهنگ سازی کنن...:27:
چند روز پیش اینجا کسایی بودن که میگفتن :نقل قول:
ترکیه شانسی برده!
پرتغال قهرمان میشه!
ترکیه به نیمه نهایی نمیرسه!
.....
دوست عزیز چرا؟ آخه بشر آگه از تاریخ عبرت بگیره دنیا خیلی بهتر از این می شد!
پس لطفا قبل از اینکه چنین نظراتی بدید کمی فکر کنید که به سرنوشت بعضی ها گرفتار نشید!
و اینم بگم که اگه طرفتار آلمان هستی برو تو جمع آلمانی ها این نظر هارو بده! اینجا جاش نیست!
بردن سه بازی در وقت اضافه!نخیر ترکیه خوش شانس نیست...خود شانسه!!
بعیده در مقابل فوتبال حسابشده و منظم آلمانها کاری از پیش ببرن..البته از اجنه همه چی بر میاد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور نمیذارن دوست عزیز!؟دوره قبل هم در پلی آف و در یک فدمی لیگ حذف شدید....نقل قول:
اگه بهترین مربی ها روز دنیا و بهترین های دنیا رو هم بیاریم بازم نمی تونیم به لیگ برتر بریم ! چرا ؟ چون نمی ذارند ! چون می ترسند !
قبول دارم که تحمیل یک بازی حذفی به قهرمان دسته یک اشتباه و اجحاف در حق این تیمهاست!اما این قانون غیر منطقی برای همست و همین امسال دو قهرمان دسته یک قربانی این قانون احمقانه شدن..
نکنه از فولاد و استیل آذین! هم میترسیدن؟؟؟؟!