سلام اگه زحمتي نيست ميخواستم نصب winMobile را به بنده اموزش دهيد.ممنون.
Printable View
سلام اگه زحمتي نيست ميخواستم نصب winMobile را به بنده اموزش دهيد.ممنون.
1.نرم افزاری واسه ppc نیاز دارم که بشه برنامه هایی که زیاد استفاده میکنم به شکل icon بیارم رو صفحه today screen...مثل دسکتاپ کامپیوتر....
2.و یه نرم افزار دیگه که بشه خاموش و روشن کردن بلوتوس رو از روی صفحه today screen انجام داد...
در این رابطه تو نت سرچ کردم اما نرم افزار های خوبی نبود...اگه کمک کنید ممنون میشم
طرز کار برنامه oziexplorer رو میخواستم؟
سلام من htc viva دارم ميخوام فارسي سازيش كنم نتونستم فايلشو پيدا كنم ميشه كمكم كنيد ويك مسعله ديگه چجوري ميشه themsرا عوض كرد ممنوننم
نقل قول:
یه زمان شما ویندوز رو از روی رام گوشی میخواین نصب کنید ، باید هارد ریست کنید و خود به خود گوشی از روی رام ویندوز رو میخونه واز شما میخواد که یه سری کار مثل تپ کردن رو صفحه و کپی و کات رو انجام بدید و ویندوز رو گوشیتون نصب میشه
یه زما شما میخواین ویندوز یا همون رام جدید رو از کامیپوتر روی گوشی فرورد کنید که باید دستگاه رو به بوت لودر ببرید و گوشی رو به پی سی وصل کنید و فایلی که ویندوز درونش هست رو اجرا کنید و خود ویندوز بقیه مراحل رو خودش انجام میده (دقت شود که یه سری چیزها باید قبلش رعایت بشه)
یه زمانی هم از روی مموری کارت میخواین ویندوز رو بزیزید که بنده به ندرت توصیه مکنم مکر سری ایکس باند ها.
1-ریسکیو اکسپلورهنقل قول:
2-دکتر بلوتوث
نقل قول:
من نفهمیدم منظورتون از قسمت اول سوالتون چیه، ویوا تا اونجایی که من میدونم روش فارسی ساز نصب شده و مشگلی نداره، در غیر این صورت شما فقط کافیه ،یه برنامه فارسی ساز مثل عربزایزر رو نصب کنید درباره تم هم
start>setting>today>select a theam...>ok
سلام برنامه pc برای امنیا میخوام همون برنامه که باهاش به کامپیوتر وصل میشی .
ممنون .
نقل قول:
سلام.
برنامه ای که نیاز دارید روی cd موجود در پک امنیا هست همونو نصب کنید.
نقل قول:
سلام.
برای قسمت اول رسکو اکسپلورر و برای قسمت دوم اس پی بی فون سوئیت که علاوه بر بلو توث امکانات فراوان دیگری رو هم در اختیارتون میزاره .از جمله اس ام اس . میس کال.کال -------- و.......