سايد ترتيب رو درست رعايت نكردم
Printable View
سايد ترتيب رو درست رعايت نكردم
مرسی.دیگه میدونم که میخوام 8گیگ بگیرم ولی گیر نمیارم)-:از خارج کشور کسیو ندارم.
مرسی احسان جان عالی بود.ولی گوشی پیدا نمیشه که!
این از همه مهم تره!نقل قول:
20.قيافه 4*6 فروشنده رو تحمل كن
احسان عزیز به پیر به پیغمبر!گوشی هیچ مشکل یا به قول شما مشکلاتی نداره:19:!!!علت پخش نکردن فیلم مرد عنکبوتی 3 رو هم فهمیدم چیه...توو فروم های خارجی دیدم:5:!لینک توضیحاتش رو هم گذاشتم برید ببینید...نقل قول:
اینم لینک تاپیکیه که قبل از خرید زده بودم(علت پخش نکردن فیلم رو هم توضیح دادم ، حتما ببینید):
آقای Vodka شما هم اگه می خوای از ایران بگیری بگیر!مشکلی نداره...البته قبلش تموم اون چیزای اصلی گوشی رو امتحان کن ببین خوبه یا نه!کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=217990&page=8
من همه چیز گوشیم رو چک کردم.عالی بود!!!
الان هم هیچ مشکلی نداره...هیچ!
ok.چشامونو میبندیم یه چی میشه دیگه!خدا رحم کنه:20:نقل قول:
اینجا که کسی نداره.باید برم سفارش بدم بیارن واسم!:46:
راستی قیمت اینجا با خارج کشور فرق داره؟
بله يه 20 30 تومني فرق هستش.
منو به خاطر جسارتم ببخشيدنقل قول:
احسان عزیز به پیر به پیغمبر!گوشی هیچ مشکل یا به قول شما مشکلاتی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوكرتم داداشنقل قول:
مرسی احسان جان عالی بود.
نقل قول:
ok ok ooooo very goood(فروم خارجي)
خدمت همه ی عزیزان از جمله احسان جان و Vodka ی عزیز سلام.می خواستم یه خبری بهتون بدم...دیروز دخترخالم اومد خونمون و در کمال ناباوری دیدم اونم یه 8گیگ خریده:18:!!!
ازش پرسیدم از کجا و چجوری و باچه قیمتی؟؟؟
گفت از سایت DigiKala به قیمت 670 گرفته و البته با زبان فارسی و تمام ضمائم و متعلقات جعبه ش...
من هیچ وقت فکر خرید گوشی از اینترنت رو نمی کردم اونم 670 تومن(یه ریسک تمام عیار)!!!
ولی در عین حال دیروز از این سایت اطمینان کامل پیدا کردم...Vodka جان یه سری به اینجا هم بزنی بد نیست...
بالاخره ارزش یه بار دیدن رو داره:46:!
من حالا هرچی بگی به ایران اطمینان ندارم...
مخصوصا که میان یک سری برنامه و منو فارسی میریزن...
قیمت دیروز 8گیگ با گارانتی اصل 700 تا 720...
در دبی هم 640 تومان...بدونه گارانتی...
سلیقه ها متفاوتن دوست مننقل قول:
دیروز دخترخالم اومد خونمون و در کمال ناباوری دیدم اونم یه 8گیگ خریده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
چی میشه یه خانوم هم داشته باشه البته که از امکاناتش استفاده نمیکنه ولی calssssssssssss
با این قیمت ها مردمو قول میزنننقل قول:
به قیمت 670
بیانقل قول:
قیمت دیروز 8گیگ با گارانتی اصل 700 تا 720...
مجتبی جان ببین باطریش چینیه یا مونتاژه؟؟؟؟؟
سریع
پست های بالا تایید میشه...
بعد برو مجتبی جان تو کلوپ ان95 8گیگ عکس از باطری گذاشتم...