اینم آخرین نسخه آنتی ویروس آواست. Avast Free Antivirus 5.0.545
کد:http://download.cnet.com/Avast-Free-Antivirus/3000-2239_4-10019223.html?part=rb-watchlist&tag=watchmail_sc_dltxt
Printable View
اینم آخرین نسخه آنتی ویروس آواست. Avast Free Antivirus 5.0.545
کد:http://download.cnet.com/Avast-Free-Antivirus/3000-2239_4-10019223.html?part=rb-watchlist&tag=watchmail_sc_dltxt
خدا خدا میکنم کار کنه
چون آواست تنها ویروس یابی سبک و کارآمدیه که به عمرم دیدم
دست شما درد نکنه
من تازه داشتم دنبال کرکش میگشتم
این طوری فری باشه که عالی میشه
بفرما اینم کرک همه چیزشو به کار میندازه فقط واسه اولین بار که بخواد آپدیت بشه طول میکشه صبر کن یه کم :10:نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?jyochuy5hwk
اومدم بگم که آقا این 30 روزه س ها، پس کرکش کو
که دیدم جناب اقای رسول خان فکر همه جاش هست
دستت درد نکنه
عشق من این آنتی ویروسه :31:نقل قول:
30 روزه هم اگه روی رجستر کلیک میکردی و یه فرم کوچیک پر میکردی + ایمیل میشد 1 ساله واسه 1 سال آنتی ویروس فعال بود .الان با کرک کردن هم آنتی ویروس فعاله هم دیوار آتشین هم آنتی اسپم و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما اوست قویتره یا نود؟
لطفا با دلیل بگید
خودتون تست کنید متوجه میشید.شاید نظر شخصی باشه نمیشه گفت . من خودم اصلا آواست رو اسمشو هم نشنیده بودم یه بار یه ویروس گرفتم 1 هفته فقط داشتم آنتی ویروس نصب میکردم همه آنتی ویروسی نصب کردم اما هیچی به هیچ اعصابم ریخته بود به هم پسر عموم گفت آواست و نصب کن حتما میگیردش نصب کردم شناخت ویروسو پاکش کرد هرچند آخر مجبور شدم ویندوز عوض کنم ولی همین که شناختش داشتم شاخ در میاوردم :31:نقل قول:
شرکت ALWIL نرم افزار آنتی ویروس قدرتمندی را ارائه میکند که به عنوان راهکاری برای امنیت برای استفاده شخصی و اداری کاربرد دارد. این نرم افزار دارای طراحی عالی کاربردی استثنایی, عملکردی بالا را برای شما به ارمغان می آورد. آنتی ویروس و امنیت اینترنت Avast جایزه پیشرفته ترین آنتی ویروس خود را در آزمایش های AV-Comparatives را بدست آورد. مجموعه نرم افزار Avast برای حفظ امنیت سیستم شما از هرنوع تهدید ویروسی طراحی شده است. اگر این نرم افزار را همراه دیگر برنامه ها مانند پشتیبانگیری از اطلاعات استفاده کنید، احتمال از دست دادن اطلاعات و ویروسی شدن آنها به طور چشمگیری کاهش پیدا می کند. نرم افزار Avast Internet Security همراه با ضد اسپم و دیوار آتشین داخلی طراحی شده است. فقط کافی است آن را نصب کنید و این نرم افزار در Background از سیستم شما محافظت میکند. لازم نیست کار خاصی انجام دهید، فقط آن را نصب و همه چیز را فراموش کنید. محافظ Real Time: این ابزار مهمترین ابزار این نرم افزار است و به صورت کاملا فعال است تا از ویروسی شدن سیستم جلوگیری کند. این ابزار به صورت Real Time تمامی کارهای درحال انجام و فایل ها و برنامه های فعال را بررسی میکند. و در صورتی که فایلی اجرا شود آن را بررسی میکند. Virus Chest: فضای از هارد شما ره به یک پوشه ای با خصوصیات ویژه اختصاص میدهد و تمامی عوامل تحدید کنتده را در آنجا نگهداری میکند. شما می توانید با این فایل ها در این پوشه با مقدار امنیت بیشتر و مقداری محدودیت کار کنید. فیلتر ضد اسپم Avast: نرم افزار Internet Security این بسته امنیتی مجهز به ضداسپمی است که با وجود آن از ایمیل های اسپم (هرزنامه) جلوگیری میشود. اسپم ها باعت اشغال فضای ایمیل شما شده و حتی باعث کاهش سرعت اینترنت، دسترسی به سرور و شبکه داخلی میشود. دیوار آتشین: Internet Security دارای دیوار آتشینی است که میتوان آن را بصورت کاملا مستقیم از داخل برنامه Avast کنترل کرد. این دیوار آتشین کلیه ارتباط شما با شبکه بیرونی را کنترل میکند و از خروج اطلاعات حساس ونفوذ دیگران مانند هکرها به سیستم جلوگیری می کند و برپایه دو دستور Allow و Deny کار میکند. اسکنر Command-line: نرم افزار ashCmd کارایی مانند Avast دارد. موتور اسکن Malware های ناخاسته را شناسایی میکند. به همین دلیل کارایی آن درست مانند اسکن معمولی با خود Avast است. این نوع اسکن دارای پاراکترهای مختلفی است. برای دیدن این پارامترها فایل ashCmd را پیدا و روی آن دابل کلیک کنید. پنجره ای باز شده حاوی اطلاعات در مورد پارامترهای است.
کد:http://dnl.tebyan.net/NewDownload_Files/2010/5/Avast_update_3932.exe
من یه سوال
فکر کنم ویروسی شدم
هرچی هم اسکن میکنم هیچی برام کشف نمیشه
اما وقتی میام اینترنت
بعد یه کم دیگه که کانکتم
یهو تم ویندوزم به شکل ویندوز 98 درمیاد
بعدش هم دیگه هیچ سایتی برام باز نمیشه
حتی نمیتونم دیسکانتکت کنم
فقط و فقط باید رستارت کرد
این چیه؟
خودشم تازه ویندوز ریختم
دارم گیج میزنم دیگه
نقل قول:درود:
دوست عزيز نمي دونم انتي ويروست چيه و ايا بروز هست يا نه ولي اگه با انتي ويروس ناد32 اپديت شده ويا اويرا يكبارسيستمت را بطور كامل اسكن كن و اگر بازم مشكل داشتي با مكافي اينترپرايس هم اپديت شده باشه سيستمت را اسكن كن و اگه بازم مشكل داشتي سيستمت را يكبار ديگه و وقتي ويندوز را عوض كردي و بدون اينكه درايوي را باز كني يكبار با انتي ويروسهاي ياد شده سيستمت را بطور كامل اسكن كن در ضمن مي توني با نرم افزارهاي جانبي كه در اينترنت به وفور يافت مي شود اثر بجا مانده ويروسها را از بين ببري.بياد داشته باشيم كه انتي ويروس اپديت نشده نصف كارايي خودش رو نداره. موفق باشيد